Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Omstraat 29 bus 7, 3620 Veldwezelt (België), Veldwezelt

Ontdek residentie de Veldhoeve, waar comfortabel en trendy wonen mogelijk is in een landelijke setting op fietsafstand van Maastricht. Het project bestaat uit 8 kwalitatieve wooneenheden die beantwoorden aan alle hedendaagse normen én afgewerkt worden naar jouw smaak.

Verkocht

Woningtype
Geschakelde woning

Woonoppervlakte
ca. 148m²

Perceeloppervlakte
ca. 127m²

Inhoud
ca. 533m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
2019

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

Beschrijving:
Ontdek residentie de Veldhoeve, waar comfortabel en trendy wonen mogelijk is in een landelijke setting op fietsafstand van Maastricht. Het project bestaat uit 8 kwalitatieve wooneenheden die beantwoorden aan alle hedendaagse normen én afgewerkt worden naar jouw smaak.
Kijkdag a.s. zaterdag 25 oktober 10:00-17:00 uur. Interesse? Schrijf u dan in via een e-mail te sturen naar ons. Alleen na onze bevestiging is kijken enkel mogelijk.

De Veldhoeve vormt een perfecte combinatie van esthetische en praktische afwegingen. De 8 woningen geven uit op een mooi binnenhof en beschikken daarnaast elk over 3 slaapkamers, een privatieve tuin en terras. Bovendien heeft elke woning rechtstreeks toegang tot de bijhorende dubbele garage met bergruimte in de kelder.

De indeling van WONING 0.7 (CASCO):

-Begane grond:
Inkomhal met gastentoilet
Aangename en lichtrijke woonkamer met open keuken, opp: ca. 41,9m².
Berging
De schuifpui aan de eethoek biedt toegang de mooi aangelegde privétuin van ca. 63m² waarvan ca. 15m² terras.

-Eerste verdieping:
Nachthal.
3 Ruime slaapkamers van ca. : 14,5m², 20,6m² en 20,6m².
Badkamer.
Toilet apart.

-Kelder:
Riante ondergronds garage geschikt voor 2 wagens + bergruimte en voorzien van een automatische poort. Oppervlakte: ca. 49,3m².

-Afwerking:
De woning is momenteel afgewerkt t.e.m. chape- en pleisterwerk. De verdere afwerking gebeurt naar keuze van de koper, volgens de budgetten in het lastenboek.

Nadere bijzonderheden:
• In samenwerking met BIV: nr. 503221. BVBA D.Janssen.
• Wordt Casco opgeleverd.
• Dichtbij Maastricht.
• Nieuwbouw.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Omstraat 29 bus 7, 3620 Veldwezelt (België) 0", "zipCode": "6219", "city": "Veldwezelt", "lat": 50.8620948, "lng": 5.6281813, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Omstraat 29 bus 7, 3620 Veldwezelt (België)
Postcode
6219
Plaats
Veldwezelt

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 148m²
Perceeloppervlakte
ca. 127m²
Inhoud
ca. 533m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Soort garage
Inpandig

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.