Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

goessens-makelaardij-maastricht

Onze diensten.

Huis kopen of verkopen?

Goessens & Goessens Makelaardij is dé partij voor de koop of verkoop van een huis. Maar ook voor een taxatie, waardebepaling, bouwkundige keuring of een hypotheekgesprek kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces!

Met onze kennis en expertise helpen we u graag verder. We kennen de omgeving en de huizenmarkt als geen ander, en werken waar nodig samen met experts en partners. Zo doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. 

 Verkoop

Wilt u uw huis verkopen? Wij kennen de omgeving en de huizenmarkt als geen ander. Met verstand van zaken helpen we u om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning?

 Mijn woning verkopen 

Aankoopmakelaar

Een huis kopen is een belangrijke stap. We ondersteunen u hier graag bij. Door onze ervaring op de huizenmarkt kunnen we uw zorgen omtrent de aankoop ontnemen en begeleiden we u deskundig gedurende het gehele proces. Zo kunt u zo snel mogelijk van uw nieuwe huis genieten!

Wilt u onze begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Een nieuwe woning aankopen

Taxatie van uw woning

Wilt u uw huis laten taxeren? Een taxatierapport kan nodig zijn voor de bank, of voor het opnieuw afsluiten of wijzigen van uw hypotheek. We werken samen met gerenommeerde taxateurs die dit voor u kunnen regelen.

Wilt u vrijblijvend informatie over een taxatieaanvraag?

Vraag een taxatie aan

Bouwkundige keuring

Weten wat de bouwkundige staat van een woning is, en inzicht hebben in de kosten het in goede staat te brengen is belangrijk. Hiermee voorkomt u verrassingen. Een bouwkundige keuring is vooral aan te bevelen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij werken samen met een gespecialiseerde partner om u te kunnen voorzien van een bouwkundig rapportage.

Wilt u vrijblijvend informatie over een bouwkundige keuring?

Vraag een bouwkundige keuring aan

Hypotheken

Hypothecaire documenten staan niet altijd bekend om heldere taal en begrijpelijke stukken. Daarom helpen wij u verder door deze wel helder te maken. Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde, onafhankelijke hypotheekadviseurs. Samen nemen we jullie uw wensen door en wordt er gezorgd voor een hypotheek, die aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Wilt u vrijblijvend informatie over een hypotheekaanvraag?

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in 

Waardebepaling

Heeft u verkoopplannen, of wilt u weten waar u in de toekomst aan toe bent? Met een waardebepaling wordt er een schatting gemaakt van de waarde van de woning. Het is goed om te weten wat u huis waard is, om juiste beslissingen te nemen. Met onze gratis waardebepaling geven wij u inzicht in de waarde van uw woning, en de verkoopmogelijkheden.

Wilt u vrijblevend weten wat uw woning waard is en ons verkoopplan voor uw woning weten?

Vraag de gratis waardebepaling aan

Op de hoogte blijven van nieuwe huizen?

Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Geef uw zoekwensen door