Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

goessens-makelaardij-maastricht

Wij helpen u graag.

Wij helpen u graag

Goessens & Goessens makelaardij is dé partij voor de verkoop of koop van een huis; maar wij bieden u tevens ook nog enkele andere diensten aan. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces! 

Want waarom zou u geen gebruikmaken van onze kennis in taxaties, hypotheken en bouwkundige keuringen? Of van onze gratis waardebepaling, en verkoopplan op maat, die snel inzicht biedt in de waarde van uw woning en onze plan van aanpak op welke manier uw woning het beste verkocht kan worden.

 Verkoop

Onze hoofd business is verkoop. Onze mensen kennen de omgeving en huizenmarkt als geen ander.

Wilt u meer informatie over hoe wij uw woning verkopen?

Ga naar de 'Woning verkopen' pagina

Aankoop

Een woning kopen is een belangrijke stap. Wij ontnemen u graag deze zorgen omtrent de aankoop van de woning, en begeleiden u gedurende het gehele proces. Door onze ervaring op de huizenmarkt, kunt u ons met een gerust hart inschakelen voor de aankoop van uw woning, zodat u alle zorgen ontnomen wordt en u zo snel mogelijk van uw nieuwe huis kunt genieten!

 

Wilt U dat wij u begeleiden bij de aankoop van een woning?

Ja, ik wil graag meer informatie

Taxatie

Er zijn verschillende redenen waarom u een taxatierapport nodig kan hebben. Soms is dit een vraag vanuit de bank, of heeft u een taxatie nodig om uw hypotheek opnieuw af te sluiten/wijzigen. Goessens & Goessens makelaardij werkt samen met gerenommeerde taxateurs die dit voor u kunnen regelen.

 

Ja, ik wil graag meer informatie

Bouwkundige keuring

Wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren? Goessens & Goessens makelaardij werkt voor bouwkundige keuringen samen met een gespecialiseerde partner.

 

Ja, ik wil graag meer informatie

Hypotheken

Hypotheken blinken vaak niet uit in helderheid. Wij proberen deze wel helder te maken voor u. Wij werken hier samen voor met een gespecialiseerde onafhankelijke hypotheekadviseur. Zij nemen uw wensen samen door, en zorgen ervoor dat er een hypotheek aansluit bij uw persoonlijke situatie 

Wilt u een vrijblijvende afspraak hiervoor?

Ja, ik wil graag meer informatie

Waardebepaling

Heeft u wellicht verkoopplannen en bent u toe aan nieuwe plannen in uw leven? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning. 

Het is goed om te weten wat uw huis waard is om beslissingen te kunnen nemen. Maak gebruik van onze gratis waardebepaling en wij vertellen u graag meer over de waarde van de woning en de verkoopmogelijkheden.

 

Vraag de gratis waardebepaling aan

Op de hoogte blijven van nieuwe huizen?

Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Geef uw zoekwensen door