Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

woning-verkopen-goessens-makelaardij

Woning verkopen?

Vaak weten we bij de start van de verkoop al bij welke potentiële kopers we gaan aankloppen. En dat werkt.

Wij verkopen uw woning met succes.

Goessens & Goessens Makelaardij is de makelaar die werkt voor u. We geven u het eerlijke verhaal over de verkoop van uw woning. We zeggen waar het op staat, en zijn graag duidelijk. Zo doen wij geen loze beloftes over hoge vraagprijzen die niet nagekomen kunnen worden, maar proberen we een zo hoog mogelijke opbrengstwaarde te behalen voor u als verkoper.

Door onze jarenlange ervaring en marktkennis, en mede doordat onze medewerkers in ons werkgebied wonen, is ons lokale netwerk en de kennis van de huizenmarkt heel goed. We weten vaak al wie op zoek is naar een nieuw huis, en met deze potentiële kopers mensen nemen we uiteraard contact op. Ook kunnen woningzoekenden hun gegevens achterlaten via onze woningzoekservice. Zo proberen we geen enkele potentiële koper te missen!

We hebben verstand van zaken, en dat maakt een groot verschil voor de uiteindelijke verkoopopbrengst. We helpen u om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen over de verkoop van uw woning. 

goessens-makelaardij maastricht eijsden

 

Een persoonlijke aanpak.        

Het verkopen van uw huis is in de huidige markt niet meer zo moeilijk als in de crisisjaren wordt tegenwoordig gedacht, maar het zorgen voor de hoogste opbrengst met de beste voorwaarden en een  financiële zekere koper is een ander verhaal. We wachten op het juiste moment, en gaan in op het beste bod waarbij u als verkoper beslist na ons advies, waarbij zowel de opbrengstwaarde als de voorwaarden tot de aankoop belangrijk zijn. Wij bieden een persoonlijke en zorgvuldige aanpak, waarbij we u van A tot en met Z willen ontzorgen. Dit resulteert al jaren in tevreden klanten!

Correcte waardebepaling


Een correcte prijsstelling is belangrijk. Door jaren ervaring en onderzoek en berekeningen uitvoeren per woning, weten wij welke waarde bij uw woning hoort!

Professionele presentatie

Uit ervaring weten wij welke foto’s aanslaan bij potentiële kopers. Wij zorgen voor foto’s die gemaakt zijn door professionele fotografen met de beste en nieuwste apparatuur. Tevens wordt de volledige woning ingemeten, en wordt dit omgezet in 2D en 3D-plattegronden. Zo kunnen kopers zelf de ruimteverhoudingen zien, en ideeën voor inrichting en eventuele verbouwingen uitwerken. Er wordt daarnaast voor uw woning een volledig unieke tekst op maat geschreven, die het huis en de sfeer omschrijft, wat de potentiële koper direct aanspreekt en enthousiast maakt. De foto’s en omschrijvingen geven de potentiële koper een goede indruk van de woning en nodigen uit voor een bezichtiging. Uiteraard krijgt u als verkoper de inhoud te zien ter goedkeuring, voordat deze wordt gepubliceerd. Wij hebben hier een speciale functie voor laten ontwikkelen. 

Publiceren

Wij publiceren uw woning op funda.nl. De woning krijgt een volledige presentatie die direct goed opvalt.  Ook krijgt u van ons een account zodat u de interesse op funda.nl kunt volgen. Tevens zullen wij uw woning op alle andere woningsites plaatsen waaronder: jaap.nl, huislijn.nl, Pararius, HuizenZoeker, Woonpleinlimburg.nl, ExpatSales, etc.

Verder zijn wij erg actief op Facebook. Met meer dan 3500 vind ik leuks bereiken wij veel woningzoekenden.Uw woning zal hierop verschijnen. Doordat wij dit medium de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd zorgen we dat uw woning zoveel mogelijk onder de aandacht wordt gebracht.  Ook zijn wij actief op Instagram.

Op zoek naar klanten

Onze database met woningzoekenden is erg uitgebreid, waardoor we mogelijk een koper voor uw woning hebben. Potentiële kopers kunnen hun woonwensen aangeven en worden daarmee automatisch op de hoogte gehouden van (nieuw) aanbod dat aan de zoekcriteria voldoet.

Daarnaast kijken we ook naar woningzoekenden die eerder een bezichtiging met ons hebben gehad. Vaak hebben we na een waardebepaling van uw woning, al meerdere potentiële kopers in gedachten die mogelijk interesse hebben in uw woning!

Ervaring

Doordat we al sinds 2007 werkzaam zijn als makelaar in Maastricht, Eijsden, Gronsveld en omgeving, hebben we veel ervaring op de verkoopmarkt.  De huizenmarkt vraagt vandaag de dag een volledig nieuwe aanpak, waar wij onze aanpak graag op aanpassen. Ook blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en wijzigingen binnen wet- en regelgeving. Zo kunnen we uw woning op de juiste manier succesvol verkopen!

Heeft u liever dat wij u bellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Enthousiast geworden en hulp met de verkoop van uw woning?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms