Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

woning-verkopen-goessens-makelaardij

Overweegt u om uw huis te verkopen?

Vaak weten we bij de start van de verkoop al bij welke potentiële kopers we gaan aankloppen. En dat werkt.

Goessens & Goessens makelaardij is de makelaar die werkt voor u.

Letterlijk, want we werken hard voor u, de verkoper, om uw huis te verkopen.

Goessens & Goessens makelaardij geeft u een eerlijk verhaal over verkoop. Herkent u de volgende situatie;  Dat er een hele hoge vraagprijs wordt beloofd en naderhand verlaagd wordt?

We zeggen liever waar het op staat, en zijn graag duidelijk. Mensen houden namelijk niet van praatjes, maar willen een eerlijk verhaal. Zowel bij de verkoop als de koop van een huis. Wij proberen zoveel mogelijk uit de verkoop te halen en een zo hoog mogelijke reeel verkoopprijs te behalen voor u, de verkoper.

Mede omdat onze medewerkers wonen waar ze werken, is ons lokale netwerk, en kennis van de markt heel goed. Zo weten we vaak al wie op zoek is naar een nieuw huis. Met die mensen nemen we natuurlijk contact op. Net als ons ; “op zoek naar” formulier database, die klanten invullen op onze website. Zo proberen we geen enkele potentiële koper te missen.

Goessens en Goessens Makelaardij heeft verstand van zaken, en dat maakt een groot verschil voor de uiteindelijke verkoopopbrengst van uw woning. Wij helpen u om op het juiste moment, de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis. 

 

Uw huis verkopen in de huidige markt gaat niet meer zo moeilijk als in de afgelopen crisis jaren, maar zorgen voor de hoogste opbrengst is een ander verhaal. Het wachten op het juiste moment en ingaan op het beste bod waarin zowel de aankoopprijs, maar ook de voorwaarden tot aankoop heel belangrijk zijn.  Ook de een kundige verkooppresentatie is uiteraard erg belangrijk

Wij willen u van a t/m z volledig ontzorgen, bij de verkoop van uw woning. Dit hanteren wij dan ook bij iedere verkoop.

Onze persoonlijke, en zorgvuldige aanpak resulteert al jaren in blije, tevreden klanten! 

 

Hieronder ziet u onder andere hoe wij een woning verkopen:

Correcte waardebepaling


Een goede prijsstelling is belangrijk. Door jarenlange ervaring en per woning een markt- onderzoek uit te voeren; weten wij welke correcte prijsstelling bij uw woning hoort!

Professionele presentatie

Uit ervaring weten wij welke foto’s aanslaan bij potentiele kopers. De foto's worden gemaakt met professionele apparatuur. Tevens wordt de  woning ingemeten en dit wordt dan omgezet in 2D en 3D plattegronden. Zo kunnen kopers maten en ruimtes bekijken en hoe ze hun woning kunnen inrichten. Voor uw woning wordt  een tekst op maat gemaakt, die past bij uw woning, een tekst die uw huis omschrijft en de sfeer weergeeft. Wat de potentiele koper direct aanspreekt en enthousiast maakt. De speciale tekst en professioneel foto's geeft veelal de potentiele koper een goede indruk van de woning ; wat uitnodigd voor het aanvragen van een bezichtiging.

Publiceren

Wij publiceren uw woning op funda.nl, met een volledige presentatie, die direct goed opvalt. Tevens krijgt u van ons een account zodat u op funda.nl de interesse kunt volgen.

Tevens zullen wij uw woning op alle andere woningsites plaatsen waaronder; www.jaap.nlwww.huislijn.nlwww.pararius.nl

www.huizenzoeker.nlwww.woonpleinlimburg.nl etc.

Ook zijn wij erg actief op facebook, wij hebben inmiddels 1800 + vind ik leuks op Facebook. Wij hebben onze bedrijfspagina, gedurende de jaren erg sterk opgebouwd, wat een voordeel voor u is als verkoper.

Uw woning wordt bij publicatie op onze facebook pagina meteen zichtbaar voor deze woningzoekenden; een doelgroep die wij willen bereiken voor uw woning.

Op zoek naar klanten

Ons woning zoekende bestand is al zeer uitvoerig met wellicht een koper voor uw woning!

Klanten melden zich bij ons aan met onze 'op zoek naar service'.  Klanten vullen hun woonwensen in op onze website en zij worden automatisch op de hoogte gehouden van het aanbod wat aan hun zoekwensen voldoet.

Ook kijken wij naar mensen die eerder een bezichtiging met ons hebben gehad of zij wellicht geinteresseerd zijn. Aangezien wij een familiebedrijf zijn, zijn de communicatielijnen kort en kennen wij al onze klanten goed. Wij hebben vaak na een waardebepaling van uw woning, al meerdere klanten in gedachte die mogelijke interesse hebben tot aankoop van de woning. 

Ervaring

Wij hebben veel ervaring op de verkoopmarkt. Zeker op de huidige verkoopmarkt; die toch weer een volledige aanpak vergt. Wij passen onze werkwijze aan; aan de veranderende verkoopmarkt omstandigheden. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste vastgoedmarkt veranderingen en veranderende wetten en regels. En dat is belangrijk!

Heeft u liever dat wij u bellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Enthousiast geworden en hulp met de verkoop van uw woning?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.