Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

goessens-makelaardij-eijsden.jpg

Over Goessens & Goessens Makelaardij.

Een eerlijk verhaal over koop of verkoop.

Goessens & Goessens Makelaardij is in 2007 opgericht door Francien en Sjeng Goessens. In 2015 is Boy Goessens in het bedrijf getreden, hun zoon, en een nieuwe generatie. Het familiebedrijf bestaat uit 2 generaties en combineert het beste van beide: de jarenlange ervaring van Francien en Sjeng, en de frisse aanpak van de nieuwe generatie.

Naast deze 3 ervaren, enthousiaste makelaars, hebben we 2 binnendienst medewerksters in ons team:  Carmen Joosten en Dahnée Goessens. Ons volledige team staat met plezier voor u klaar, en zet graag dat ene een stapje extra.

Ons werkgebied betreft Eijsden–Margraten, Maastricht en het Heuvelland. Tevens zijn we ook operationeel op de Belgische huizenmarkt. We werken samen met een gerenommeerd Belgisch makelaarskantoor voor de verkoop van woningen in België.

Goessens & Goessens Makelaardij heeft in de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan. We kennen de woningmarkt,  en dat maakt een groot verschil voor de uiteindelijke verkoopopbrengst van uw woning. Wij helpen u om op het juiste moment, de juiste beslissing te nemen voor een optimaal verkoopresultaat.

Enthousiast geworden over ons team? Maak vrijblijvend een afspraak om meer te horen over onze aanpak en onze dienstverlening of bekijk wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u graag verder!

goessens-makelaardij maastricht eijsden

 

 

 

 

 

Waarom Goessens & Goessens Makelaardij?

Al meer dan 13 jaar houdt Goessens & Goessens Makelaardij ogen en oren wijd open. Dit heeft onze kennis van de huizenmarkt in zijn algemeenheid en in ons werkgebied geoptimaliseerd.

Energiek, persoonlijk en transparant.

Goessens & Goessens Makelaardij valt op door een energieke, en persoonlijke aanpak. We luisteren naar wat uw wensen zijn. U krijgt van ons een eerlijk verhaal over de koop en de verkoop van uw een woning. Doordat ons team enthousiast en betrokken is, behalen we het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Het aankopen of verkopen van een huis is en grote stap. Het is daarom prettig als u de persoonlijke aandacht en deskundigheid krijgt die u nodig heeft. U kunt daarvoor op Goessens & Goessens Makelaardij rekenen. Ons bedrijf is in de jaren gegroeid door positieve reacties van tevreden klanten, en mond-tot-mond reclame en daar zijn wij uiteraard erg trots op! 

Transparant

Wij vinden transparantie richting kopers, en verkopers erg belangrijk. We communiceren open, zijn realistisch over mogelijkheden en onmogelijkheden en voorzien u steeds van informatie over de voortgang van het aankoop- of verkoopproces. Zo krijgt u altijd een eerlijk verhaal.

Uw huis is ons huis

We begrijpen dat het verkopen van uw woning een spannend proces is. U wilt daarom goed en regelmatig geïnformeerd worden, u wilt dat de makelaar actief is en u wilt resultaat. Dit krijgt u als u ons inschakelt als uw makelaar. Wij presenteren uw woning op de best mogelijke wijze, met professionele foto’s, unieke teksten, plattegronden, stijlvolle brochures en meer.

Vernieuwend

Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, kunnen we uw woning op iedere mogelijke manier onder de aandacht brengen. Wij blijven ons aanpassen op de steeds veranderende woningmarkt.

Persoonlijke aanpak

Iedere koper, verkoper en woning is anders. Wij passen onze werkwijze hierop aan, zodat het (ver)koopproces naar wens verloopt. Er komen veel emoties bij dit proces kijken waar wij graag rekening mee houden. 

Een familiebedrijf

De toewijding van ons familiebedrijf is groot. We stellen elkaar onderling op de hoogte van de stand van zaken omtrent uw woning en helpen elkaar waar nodig voor het optimale resultaat. Het gehele team zet zich in voor uw woning!

Wij denken mee

Wij denken mee met een potentiële koper en laten zien dat aanpassingen mogelijk zijn. Zo zorgen we dat ze niet alleen een huis zien, maar een mogelijk thuis. 

De mensen achter Goessens & Goessens Makelaardij.

Ons team staat voor u klaar! 

Francien Goessens

Francien Goessens

Makelaar

Sjeng Goessens

Sjeng Goessens

Makelaar

Boy Goessens

Boy Goessens

Makelaar

dahnee

Dahnée Goessens

Binnendienst medewerkster

carmen

Carmen Joosten

Binnendienst medewerkster