Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dorpsstraat 40 A, Mheer

Charmante, imposante, monumentale woning (voormalige tiendschuur, bouwjaar 1785, renovatie 1980), zijnde een gedeelte van een monumentale, gerestaureerde woonboerderij, met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een mooie tuin, en 2 privé parkeerplaatsen. De tijd van weleer is nog goed voelbaar in deze woning! De woning is gelegen in Mheer, slechts 15 autominuten verwijderd van centrum Maastricht, MUMC+, UNI. Vanuit deze locatie is het heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur!

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 365m²

Perceeloppervlakte
ca. 630m²

Inhoud
ca. 1.250m³

Kamers
7

Slaapkamers
6

Bouwjaar
1785

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Charmante, imposante, monumentale woning (voormalige tiendschuur, bouwjaar 1785, renovatie 1980), zijnde een gedeelte van een monumentale, gerestaureerde woonboerderij, met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een mooie tuin, en 2 privé parkeerplaatsen. De tijd van weleer is nog goed voelbaar in deze woning! De woning is gelegen in Mheer, slechts 15 autominuten verwijderd van centrum Maastricht, MUMC+, UNI. Vanuit deze locatie is het heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur!

-Indeling:

-Begane grond:
Toegang tot de woning is mogelijk via de Dorpsstraat, en via de privé-parkeerplaats en tuin aan de achterzijde via de Stallestraat. Via de Dorpsstraat betreedt u de woning via de gezamenlijke toegangsdeur en de cour.

Imposant is de grote glazen pui met toegangsdeur, aan de voorzijde. Het is mooi binnenkomen in de ruime hal (ca. 34,5 m²) met hoge plafond (ca. 3.85). Ook de hoge ramen en de prachtige trappenpartij in de hal maken indruk.
In de hal bevindt zich de toiletruimte. Lopend langs de garderoberuimte en de meterkast bereikt u de woonkamer aan de rechterzijde.
Mooi is de antieke houten vloer in de living (ca. 57 m²) , de hoge plafonds, en de prachtige grote schouw met open haard. Via de grote openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin.
In de hal heeft u aan de linkerzijde de eetkamer ( ca. 25,5 m²). Ook hier ligt een houten plankenvloer en een antieke open haard. Vanuit de eetkamer loopt u de keuken in. De houten keuken is uitgevoerd met vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie. Ook hier ligt een houten vloer.

-Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 2 slaapkamers, 1 toiletruimte en een badkamer.
Op de ruime overloop treft u de toiletruimte aan. Van hieruit loopt u naar:
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 7,5 m² groot .
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13,5 m² groot.
• Badkamer 1: De badkamer (ca. 7 m²) is uitgevoerd met een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel, 2 wastafels en een designradiator.

• Tweede verdieping.
• Slaapkamer 3: Deze giga slaapkamer is ca. 65,5 m² groot, en maar liefst 3.40 m hoog ! Deze ruimte wordt op dit moment als werkkamer gebruikt; is een multifunctionele ruimte ! Deze ruimte is voorzien van een open haard.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 45 m² groot.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 15,5 m² groot.

-Derde verdieping:
Hier bevindt zich slaapkamer 6, de 2e badkamer en een zolderberging.
Via de overloop loopt u naar:
• Slaapkamer 6: Deze slaapkamer is ca. 40 m² groot.
• Badkamer 2: Deze is ca. 6 m² groot, en voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.
• De zolderberging is ca. 31,5 m² groot, en voorzien van een cv en boiler. (bouwjaar 1999 )

-De tuin:
Prachtig is de achtertuin. Hier is het heerlijk rustig zitten op het terras. De tuin is divers ingericht. U treft in de tuin een houten tuinberging aan.
Fijn is de ruime parkeerplaats aan de achterzijde van de tuin, voor het stallen van 2 auto’s.

Nadere bijzonderheden:
• Monumentaal pand
• Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
• Met respect naar de authenticiteit van de woning heeft restauratie plaatsgevonden in 1980.
• Deze woning is voorzien van alarm.
• Voorzien van houtvergasser en dakisolatie.
• Achtertuin is gelegen op het zuidwesten, de tuin is ca. 10 m diep en 22 m breed.
• Energielabel : D
• Deze woning vraagt van de geïnteresseerde koper een creatieve kijk op de mogelijkheden van heerlijk wonen, al naar gelang de gezinssamenstelling kunt u er fantastisch wonen, werken of genieten van atelier of werk aan huis. De royale opzet van deze woning maakt het zelf mogelijk om te kijken naar een levensloopbestendige woonomgeving.

-Omgeving:
Mheer (gemeente Eijsden-Margraten) ligt centraal in het Heuvelland en wordt omrand door weilanden en bossen. Gunstig gelegen t.o.v. Maastricht, MUMC+, Universiteit. De autosnelwegen naar Eindhoven, Aken en Luik, maken deze locatie ook interessant voor forenzen. Het is hier heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust en de natuur.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Dorpsstraat 40", "zipCode": "6261 NJ", "city": "Mheer", "lat": 50.7772498, "lng": 5.7944268, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Dorpsstraat 40 A
Postcode
6261 NJ
Plaats
Mheer

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1785
Bijzonderheden
Monumentaal pand, Monument

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 365m²
Perceeloppervlakte
ca. 630m²
Inhoud
ca. 1.250m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Alarminstallatie

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(1999, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.