Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

De Gelimment 25, Mheer

Op zoek naar een leeftijdsbestendige woning? Kijk hier eens!
Ruime, halfvrijstaande, leeftijdsbestendige semi- bungalow met o.a. 3 slaapkamers, ruime living, inpandige garage en onderhoudsvrije patiotuin.
De woning is rustig gelegen op in de geliefde plaats Mheer. Slechts 15 min. verwijderd van centrum Maastricht, MUMC+ en UNI.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 125m²

Perceeloppervlakte
ca. 230m²

Inhoud
ca. 415m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
2005

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
Op zoek naar een leeftijdsbestendige woning? Kijk hier eens!
Ruime, halfvrijstaande, leeftijdsbestendige, semi- bungalow met o.a. 3 slaapkamers, ruime living, inpandige garage en onderhoudsvrije patiotuin.
De woning is rustig gelegen in de geliefde plaats Mheer. Slechts 15 min. verwijderd van centrum Maastricht, MUMC+ en UNI.

-Indeling:

-Parterre:
U betreedt de woning via de hal van ca. 5 m² groot. Op de vloer van de hal ligt een beige plavuizenvloer. Deze grote tegels zijn tevens aanwezig in de living, keuken, en bijkeuken. In de woonkamer en de keuken ligt aangename vloerverwarming.
In de hal treft u de wit betegelde toiletruimte (ca. 1,5 m²) aan, voorzien van een wandcloset en een fonteintje. In de hal treft u tevens de meterkast aan, de deur naar de inpandige garage, en de toegangsdeur naar de woonkamer.
De mooie, ruime woonkamer met open keuken (in een hoek gepositioneerd), is samen ca. 57 m² groot. De vele ramen in de woonkamer en keuken zorgen voor aangename lichtinval. In het hart van de woonkamer bevindt zich de schuifpui naar de patiotuin.
De mooie witte hoogglans keuken is voorzien van een donkergrijs hardstenen werkblad. In de keuken is de volgende apparatuur geplaatst: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron.
Naast de keuken is de praktische bijkeuken (ca. 4 m²). Een fijne ruimte om te gebruiken als extra berging en als wasruimte. Tevens treft u hier de WTW installatie aan.
Via de deur aan de achterzijde van de woonkamer heeft u toegang tot de de parterre-slaapkamer, en de badkamer.
De wit betegelde badkamer is ca. 8 m² groot, en voorzien van een ligbad, douche, wandcloset en 2 vaste wastafels. Onder de wastafels zijn 2 houten bergkastjes geplaatst, en boven de wastafels treft u 2 praktische spiegelkastjes aan.
De grote – parterre – slaapkamer is ca. 17 m² groot. Hier ligt een mooie, lichte laminaatvloer. Via de slaapkamer heeft u toegang naar de patiotuin.
In de hal achter de keuken bevindt zich de toegangstrap naar de 1e etage, en de praktische trapkast; fijn voor stofzuiger, strijkplank e.d.

-Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u 2 slaapkamers, een toiletruimte en een bergkast aan. In de bergkast bevindt zich de cv-combi-ketel.
hierin bevindt zich de cv-combi ketel.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 9,5 m² groot.
• Toiletruimte: De toiletruimte, is ca. 1,5 m² groot, de bergkast is ca. 1 m² groot.

-De garage:
De betegelde garage is ca. 16,5 m² groot, en voorzien van een elektrische aluminium poort.
In de garage bevindt zich een deur die toegang geeft tot de tuin, en een deur die toegang geeft tot de hal.

-De tuin:
Praktisch is de aangename, onderhoudsvrije patiotuin; een fijn plekje om buiten te zitten !
In de onderhoudsvrije patiotuin ligt een beige tegelvloer; mooi passend bij de tegelvloer in de woning; dit zorgt optisch voor een mooi bijpassend geheel.
Zowel via de woonkamer, via de garage, en via de parterre-slaapkamer heeft u toegang tot de patiotuin.

Nadere bijzonderheden:
• Goed verzorgde fijne leeftijdsbestendige woning !
• Voorzien van een mooie licht beige plavuizenvloer in de woonkamer en keuken, voorzien van vloerverwarming.
• Cv combi-ketel (bouwjaar. 2005) is in eigendom.
• De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
• De woning is per direct aanvaardbaar.

Omgeving:
Deze hoekwoning is rustig gelegen in het dorp Mheer. Het kerkdorp Mheer (gemeente Eijsden-Margraten) is centraal gelegen in het Heuvelland en erg geliefd bij natuur- en wandelliefhebbers. De gunstige situering t.o.v. Maastricht (ca. 7 km), met al haar voorzieningen en de autosnelwegen naar Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik, maken Mheer goed bereikbaar. De verdere omgeving van het dorp biedt uitstekende mogelijkheden voor het maken van diverse fiets- en wandeltochten waarbij ook het fraaie landschap van de Belgisch Voerstreek te voet is te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "De Gelimment 25", "zipCode": "6261 PH", "city": "Mheer", "lat": 50.7842258, "lng": 5.7951075, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
De Gelimment 25
Postcode
6261 PH
Plaats
Mheer

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 125m²
Perceeloppervlakte
ca. 230m²
Inhoud
ca. 415m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
2

Energie

Energielabel
B

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.