Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Trappendaal 30 C, Maastricht

In Maastricht, in de wijk “de Heeg” gelegen netjes verzorgd. Instap-klaar 1 slaapkamer appartement met balkon. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Voor de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid. In de kelder van het appartement complex is een af te sluiten fietsenberging.
Het appartement is gelegen vlakbij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Verkocht

Woningtype
Bovenwoning

Woonoppervlakte
ca. 45m²

Inhoud
ca. 105m³

Kamers
3

Slaapkamers
1

Bouwjaar
1987

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
In Maastricht, in de wijk “de Heeg” gelegen netjes verzorgd. Instap-klaar 1 slaapkamer appartement met balkon. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Voor de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid. In de kelder van het appartement complex is een af te sluiten fietsenberging.
Het appartement is gelegen vlakbij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

• Kelder
Centrale fietsenstalling(en)

• Begane grond
Ruime centrale entree met het bellentableau en de brievenbussen.
Via de tussen hal heeft u toegang tot de hal waar zich de lift bevindt.
Achter de tussen hal treft u de hal met lift aan en trapportaal die toegang geeft tot de bovenste verdiepingen.


-Tweede verdieping:
Naast de voordeur is de meterkast geplaatst.
Bij binnenkomst in het appartement heeft u aan de rechterzijde de open keuken. Deze eenvoudige witte keuken is voorzien van een grijs kunststof werkblad en elektrische kookplaat.

Tegenover de keuken de keuken treft u aan de bergruimte aan (ca. 3.5 m²) met wasmachine- aansluiting; Een plek waar ook voorraad gestald kan worden. Tevens treft u hier de gehuurde boiler aan.

De woonkamer (ca. 18 m2) heeft mooie lichtinval en zicht op bomen aan de voorzijde. Via de woonkamer heeft u d.m.v een deur toegang tot het balkonnetje.
De vertrekken zijn afgewerkt met een mooie laminaatvloer.
Via de keuken loopt u naar de badkamer. De wit betegelde badkamer is ca. 4,5 m2 groot. U treft hier een vaste wastafel, een douchecabine en en een toilet aan.
Via de badkamer loopt u de slaapkamer in. De ruime, nette slaapkamer (ca. 10 m2) is voorzien van een grote raampartij.

Nadere bijzonderheden:
• Modern en rustig gelegen appartement met balkon.
• Voorzien van houten kozijnen.
• Bijdrage V.V.E. 152 euro per maand (incl. stookkosten, water, verzekering, reservering groot onderhoud);
• Zeer geschikt appartement voor kleine huishoudens.
• in kelder is er verdekte fietsenberging per verdieping ingedeeld.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Trappendaal 30", "zipCode": "6228 GK", "city": "Maastricht", "lat": 50.8243734, "lng": 5.7204291, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Trappendaal 30 C
Postcode
6228 GK
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
2
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 45m²
Inhoud
ca. 105m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal verdiepingen
2

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.