Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Sint Michaelsweg 15, Maastricht

In de geliefde wijk “Heugem” in Maastricht, ligt deze halfvrijstaande – te moderniseren - woning met o.a. 3 slaapkamers, zij-ingang, en zeer ruime achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 553 m² ! Alle gewenste voorzieningen zijn in de buurt gelegen, o.s. winkelcentrum de Beente en de naastgelegen huisartsenpraktijk en dierenkliniek Maastricht.

Verkocht

Woningtype
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Woonoppervlakte
ca. 114m²

Perceeloppervlakte
ca. 553m²

Inhoud
ca. 566m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1920

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
In de geliefde wijk “Heugem” in Maastricht, ligt deze halfvrijstaande – te moderniseren - woning met o.a. 3 slaapkamers, zij-ingang, en zeer ruime achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 553 m² ! Alle gewenste voorzieningen zijn in de buurt gelegen, o.s. winkelcentrum de Beente en de naastgelegen huisartsenpraktijk en dierenkliniek Maastricht.

-Indeling:

-Begane grond:
In de hal ligt een antieke tegelvloer. U treft hier de toegangstrap naar de 1e verdieping aan, en de deur naar de woonkamer. Verder bevindt zich hier de meterkast, de trapkast en de toiletruimte.
De gezellige woonkamer is ca. 24,5 m² groot. Hier is aangename lichtinval door het grote raam aan de voorzijde.
Achter de woonkamer ligt de keuken. De beige keuken is v.v. een 4 pits gaskookplaat, een oven, een diepvries en een koelkast.
Achter de keuken bevindt zich een ruime, betegelde, multifunctionele ruimte; deze zou na aanpassingen kunnen dienen als woonkamer; maar ook als werkruimte ingericht kunnen worden, of speelruimte voor de kinderen?
In deze ruimte bevindt zich de betegelde badkamer, deze is ca. 4,5 m² groot. In de badkamer is een douche, een wastafel en een toilet geplaatst. In de multifunctionele ruimte bevindt zich tevens een keukenblokje.

-Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 4 m² groot

-Tweede verdieping:
Via een luik heeft u toegang tot de zolderruimte.
De zolderruimte is ca. 35,5 m² groot. Door het plaatsen van een vaste trap naar de zolderruimte, zou hier nog een slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

-De tuin:
De tuin is verrassend groot, en divers ingedeeld: een groot tuinterras, grasveldje, borders met bloemen e.d. De grootte van de tuin biedt vele mogelijkheden om naar wens in te richten. Aan de zijkant van de woning heeft u ook toegang tot de woning.

Nadere bijzonderheden:
• per direct te aanvaarden.
• De woning is gunstig gelegen; winkels e.d. zijn in directe omgeving. U kunt de auto hier gratis parkeren in de straat.
• Deze woning is voorzien van gedeeltelijk kunststof kozijnen en gedeeltelijk houten kozijnen met dubbele beglazing. (keuken en berging enkel glas)
• -De woning wordt verwarmd door radiatoren, de cv-ketel en de bad-geiser zijn gehuurd.
• In 2000 is het dak van het woonhuis vernieuwd en geïsoleerd.
• Aanvaarding per direct.

-Omgeving:
Heugem, gelegen tussen de Maas en de A2, ligt ten zuid-oosten van Maastricht op ca. 15 minuten fietsen vanaf het centrum van Maastricht.
De wijk Randwyck, met onder meer het MUMC+, Universiteit Maastricht en het Provinciehuis, een NS treinstation ligt aan de noordzijde van de wijk Heugem.
De aansluitingen op de uitvalswegen van Maastricht zijn zonder meer goed te noemen.
Alle gewenste voorzieningen zijn in de buurt gelegen, onder andere in Winkelcentrum De Beente en het nabijgelegen huisartsenpraktijk en Dierenkliniek Maastricht.
Een groot voordeel van Heugem is dat het een prettige wijk aan de oostkant van Maastricht is waar wonen en werken makkelijk valt te combineren met op korte afstand het centrum van Maastricht.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Sint Michaelsweg 15", "zipCode": "6229 AE", "city": "Maastricht", "lat": 50.8281114, "lng": 5.7032233, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Sint Michaelsweg 15
Postcode
6229 AE
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 114m²
Perceeloppervlakte
ca. 553m²
Inhoud
ca. 566m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Energielabel
F

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.