Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Pastoor Heijnenstraat 22, Maastricht

In Maastricht, in de geliefde woonwijk ‘Heer’ in Maastricht bieden wij deze ruime, te moderniseren twee onder 1 kap woning met grote garage en oprit aan. Deze ruime woning is gelegen op een ruim perceel van 399 m² en o.a. voorzien van 5 (!)slaapkamers en een ruime, uitgebouwde woonkamer. Winkels en voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden en het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
2-onder-1-kapwoning

Woonoppervlakte
ca. 169m²

Perceeloppervlakte
ca. 399m²

Inhoud
ca. 740m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1965

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

UPDATE 10-1-2021 !! LET OP: Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor deze woning zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol, en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE 10-1-2021 !! ATTENTION: Due to the extreme many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Maastricht, in de geliefde woonwijk ‘Heer’ bieden wij deze ruime, te moderniseren twee onder 1 kap woning met grote garage en oprit aan. Deze ruime woning is gelegen op een groot perceel van ca.399 m² en o.a. voorzien van 5 (!) slaapkamers en een ruime, uitgebouwde woonkamer. Winkels en voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden en het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Indeling:

-Kelder:
Er zijn 2 kelderruimtes aanwezig. In 1 een van deze ruimtes is de CV ketel geplaatst. De warmwater voorziening gaat door middel van de doorloopgeiser in de badkamer.

-Begane grond:
Via de ruime hal (ca. 10 m²) waar de meterkast zich bevindt, bereikt u de woonkamer, de keuken, de kelder, en de toiletruimte. Opvallend is de statige hardhouten trap naar de kelder, en naar de eerste verdieping.
De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje.
De doorzonwoonkamer is ruim van opzet, mede door de uitbouw aan de achterzijde (ca. 40 m²) . In de originele bouw ligt een parketvloer, en in de uitbouw een natuurstenen vloer (leisteen). Via de uitbouw heeft u door middel van de schuifpui toegang tot het terras en de ruime achtertuin.
Via de woonkamer loopt u de keuken in. De eenvoudige (gedateerde) keuken is ook ruim van opzet. Er is een gasfornuis en een afzuigkap geplaatst.
Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken (ca. 10 m²) . Hier is de witgoedaansluiting aanwezig, en is voldoende plaats voor het opbergen van voorraad/stofzuiger etc. Hier is ook een klein keukenblok aanwezig. Via een deur in de bijkeuken heeft u toegang tot de achterzijde van de woonkamer.

-Eerste verdieping:
U treft hier 4 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op deze verdieping treft u aan:
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 15,0 m² groot. Deze “master bedroom” is tevens voorzien een balkon aan voorzijde.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 15,0 m² groot en heeft 2 inbouwkasten, waarbij in 1 kast een wastafelmeubel is geplaatst.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8,5 m² groot.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 3,5 m² groot.
• Badkamer: De gedateerde badkamer is ca. 3,5 m² groot en voorzien van een douchebak, een toilet en een wastafel.

-Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap met een deur en is te bereiken via de overloop.
Hier bevindt zich 1 slaapkamer en 1 berging.
• Slaapkamer 5: deze slaapkamer is ca. 19 m² groot. Hier is destijds een dakkapel geplaatst, dit zorgt voor extra ruimte en mooie lichtinval.
• De berging: Praktisch voor het gebruiken als opbergruimte.

-Garage:
De garage is in het verleden verlengd aan de achterzijde en is maar liefst ca. 27 m² groot. De garage is voorzien van 2 openslaande, houten garage deuren. De oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s.

-Tuin:
De achtertuin heeft een groter perceel dan gebruikelijk is in deze straat en heeft daarom ook twee perceelnummers. De tuin is aangelegd in niveaus , biedt veel mogelijkheden om naar wens in te richten. Fijn is de privacy in deze tuin.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct mogelijk
• Maastricht cultureel erfgoed
• Opknapper met veel mogelijkheden
• Rustig gelegen in een geliefde straat in Heer (Maastricht)
• Kozijnen: Houten kozijnen, Gedeeltelijk dubbel en gedeeltelijk enkel glas
• Centrale verwarming: CV ketel (eigendom, bouwjaar onbekend)
• Warmwater voorzienig: Geiser

-Omgeving:
Deze prachtige woning is zeer centraal gelegen in de Maastrichtse woonwijk Heer. Een rustige en gemengde straat met bewoners. Diverse voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer zijn op korte afstand bereikbaar. Het stadscentrum van Maastricht, MUMC+ en UM, zijn zeer kortbij gelegen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Pastoor Heijnenstraat 22", "zipCode": "6227 TE", "city": "Maastricht", "lat": 50.839806, "lng": 5.7284444, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Pastoor Heijnenstraat 22
Postcode
6227 TE
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 169m²
Perceeloppervlakte
ca. 399m²
Overig oppervlakte
ca. 49m²
Inhoud
ca. 740m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.