Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Meerssenerweg 79, Maastricht

In Maastricht bieden wij deze statige, karakteristieke tussenwoning aan. Deze mooi jaren-20 woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een mooie, ruime stadstuin. Gunstig gelegen t.o.v. alle voorzieningen en slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Maastricht.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 127m²

Perceeloppervlakte
ca. 170m²

Inhoud
ca. 547m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1920

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Maastricht bieden wij deze statige, karakteristieke tussenwoning aan. Deze mooi jaren-20 woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een mooie, ruime stadstuin. Gunstig gelegen t.o.v. alle voorzieningen en slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Maastricht.

Indeling:
-Kelder:
De praktische voorraadkelder is ca. 13,5 m² groot.

-Begane grond:
U komt binnen via de mooie houten voordeur, met hierboven een glas in lood element. Mooi is de statige hal (ca. 8 m²) , die voorzien is van prachtige, -goed bij de stijl van de woning- passende vloertegels. Opvallend is de mooie authentieke houten trap die u toegang geeft tot de eerste verdieping, en naar de kelderruimte. In de hal bevinden zich de toegangsdeuren naar de woonkamer, de keuken, en naar de badkamer.
De doorzon woonkamer ( ca. 28 m²) is voorzien van een parketvloer. Het hoge plafond in de woonkamer geeft een ruimtelijk effect en is voorzien van een oud plafond sierelement. De magnolia witte hoogglans maatkeuken is uitgevoerd met een hardstenen werkblad, en verder voorzien van een 5- pits gasstel (incl. wokbrander) met afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven en een oven. Aangenaam is de vele lichtinval in de keuken door de grote raampartij. In de keuken bevindt zich de toegangsdeur naar de tuin. Achter de keuken bevindt zich de badkamer (ca. 9,5 m² groot) De badkamer is smaakvol ingericht en voorzien van een grijze vloer en een wandtegel.
De mooi uitgevoerde badkamer is voorzien van een inloopdouche met 'rainshower', wastafelmeubel met mooie waskom, toilet, en een praktische opbergkast.

Via de tuin bereikt u de achtergelegen wasruimte/bergruimte ( 5 m²)

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan. Ook is op 1 van de slaapkamers is een airco aanwezig.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 8,3 m² groot. Deze slaapkamer bereikt u via slaapkamer 2.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.

-Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap. Hier is een slaapkamer en een bergruimte aanwezig.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot en voorzien van een dakkapel.
• Bergruimte: Deze bergruimte is ca. 10 m² groot.

-Tuin:
De diepe stadstuin heeft aan de achterzijde een ruim tuinhuis. Onder de recentelijk geplaatste stoere, houten overkapping, is het heerlijk vertoeven in de tuin, onder het genot van een wijntje. Er is geen achteringang aanwezig.

-Omgeving:
In de directe omgeving van de woning zijn er diverse voorzieningen. Winkels, scholen (ook internationale school) winkels e.d. Er is een goede bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer, bus en trein. Met de fiets is het centrum van Maastricht is vanaf de woning op slechts 10 min te bereiken. Ook gunstig gelegen ten opzichte van de A2, naar richting Eindhoven, en Heerlen, naar ook naar Aken en Luik.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg
• Kozijnen: Houten kozijnen, dubbel glas. Grotendeels voorzien van rolluiken
• Centrale verwarming: HR combi-ketel(huur, Remeha, bouwjaar ca. 2014)
• 12 zonnepanelen in eigendom
• Energielabel is in aanvraag

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Meerssenerweg 79", "zipCode": "6222 AH", "city": "Maastricht", "lat": 50.8609414, "lng": 5.7108448, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Meerssenerweg 79
Postcode
6222 AH
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 127m²
Perceeloppervlakte
ca. 170m²
Overig oppervlakte
ca. 18m²
Inhoud
ca. 547m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand hout

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.