Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Kroesmeestersdreef 11 E, Maastricht

In Maastricht gelegen, zeer ruim te moderniseren 3 (!) slaapkamers appartement gelegen op de 4e verdieping, met inpandige garagebox (!) , en fijne berging. Het appartement bevindt zich op loopafstand van een winkelcentrum (met onder andere een supermarkt, groentezaak, bank en kapsalon) en is voorzien van een balkon op het zuiden, met mooi vrij uitzicht op bomen. Uniek aan dit appartement is dat deze een eigen garage heeft die aan achterzijde van het complex ligt. Voor de deur van het appartement is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Verkocht

Woningtype
Galerijflat

Woonoppervlakte
ca. 94m²

Inhoud
ca. 285m³

Kamers
5

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1965

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
In Maastricht gelegen, zeer ruim, te moderniseren 3 (!) slaapkamer appartement gelegen op de 4e verdieping, met inpandige garagebox, en fijne berging. Het appartement bevindt zich op loopafstand van een winkelcentrum (met onder andere een supermarkt, groentezaak, bank en kapsalon) en is voorzien van een balkon op het zuiden, met mooi vrij uitzicht op bomen. Uniek aan dit appartement is dat dit een eigen garage heeft, die aan achterzijde van het complex ligt. Voor de deur van het appartement is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

-Indeling:

-Souterrain:
Ruime privé-berging (ca. 17,5 m2)

-Begane grond:
Ruime, centrale entree met moderne video-intercominstallatie, trappenhuis met liftinstallatie en toegang tot de gezamenlijke fietsenberging.

-Appartement:
Entree met een extra tussendeur die afgesloten kan worden indien gewenst, u treft hier de meterkast aan.
De gesloten keukenruimte bevindt zicht direct naast de entree van het appartement en is ca. 6 m² groot. Deze is voorzien van een eenvoudig aanrecht met gaskookplaat en afzuigkap. Verder nog voorzien van diverse opbergkastjes.
Naast de meterkast bevindt zich een berging/wasmachine ruimte waar tevens de boiler (huur) bevindt. Aan de andere kant van de meterkast bevindt zich, de onlangs vernieuwde badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel en een toilet.

De L-vormige woonkamer heeft een balkon op het zuiden en is ruim van opzet. Eventueel is deze woonkamer nog groter te maken, aangezien deze woonkamer enige jaren geleden, kleiner gemaakt is door er een slaapkamer extra van te maken. Deze tussenmuur kan er makkelijk uit gehaald worden, en zo kan er weer een grotere woonkamer gecreëerd worden.

Ook bevindt zich op de gang de toegang tot 3 slaapkamers.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 7 m2 groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14 m2 groot. Deze slaapkamer is naderhand erbij gekomen door de woonkamer te verkleinen door middel van een tussenmuur.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 17 m2 groot.

Nadere bijzonderheden:
• Modern en rustig gelegen appartement met balkon.
• verrassend ruim; voorzien van 3 slaapkamers
• modernisatie is wenselijk
• Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
• Aan portaalzijde zijn rolluiken geplaatst.
• Bijdrage V.V.E. ; ca. € 285 euro per maand ( incl. stookkosten, water, verzekering, reservering groot onderhoud) en ca. €19 euro voor de garage.
• Op parterre is er tevens een gezamenlijke overdekte fietsenberging.

-Omgeving:
Het appartementencomplex is gelegen in Maastricht, in de wijk “Belfort”op loopafstand van een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, groentezaak, bank en kapsalon en in de buurt van het shoppingcentrum “De Brusselse Poort”.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Kroesmeestersdreef 11", "zipCode": "6216 PK", "city": "Maastricht", "lat": 50.8430588, "lng": 5.6605767, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Kroesmeestersdreef 11 E
Postcode
6216 PK
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, Appartement
Woonlaag
4
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 94m²
Overig oppervlakte
ca. 13m²
Inhoud
ca. 285m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Balkon
Ja

Garage

Soort garage
Garagebox

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.