Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Jekerstraat 33, Maastricht

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In het historische centrum van Maastricht "het kommelkwartier", treft u deze monumentale woning aan. De opvallend mooie lijstgevel is voorzien van een gevelsteen met het reliëf van een engel, met de tekst: "in den engel 1709 " .
Deze charmante, - geheel te renoveren- zeer ruime stadswoning, " is o.a. voorzien van 5 slaapkamers (mog.7) en een omsloten binnentuin.
De woning is mooi en praktisch gelegen; slechts op 5 min. loopafstand verwijderd van het Vrijthof, de Markt, van de winkels en verdere voorzieningen.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 187m²

Perceeloppervlakte
ca. 132m²

Inhoud
ca. 820m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1700

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

Update:
! LET OP: Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor deze woning zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol, en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

!! ATTENTION: Due to the extreme many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In het historische centrum van Maastricht "het kommelkwartier", treft u deze monumentale woning aan. De opvallend mooie lijstgevel is voorzien van een gevelsteen met het reliëf van een engel, met de tekst: "in den engel 1709 " .
Deze charmante, - geheel te renoveren- zeer ruime stadswoning, is o.a. voorzien van 5 slaapkamers (mog.7) en een omsloten binnentuin.
De woning is mooi en praktisch gelegen; slechts op 5 min. loopafstand verwijderd van het Vrijthof, de Markt, van de winkels en verdere voorzieningen.

Indeling:

-Kelder:
In de hal van de woning heeft u via een antieke deur, toegang tot de gewelfde kelder (ca. 19,5 m²) , gedeeltelijk opgetrokken uit mergelstenen. Een mooi plekje voor het herbergen van wijn.

-Begane grond:
U betreedt het pand via de oude voordeur, centraal gelegen in het midden van de voorgevel, en omrand door een hardstenen omlijsting. Boven de deur hangt de prachtige gevelsteen “in den engel” met als jaartal 1706.
Mooi is de ruime statige hal (ca. 13 m²). Hier ligt een tegelvloer. Aan de linkerzijde van de hal treft u de zeer ruime toiletruimte aan, deze is voorzien van een toilet en een wastafel.
Verder treft u in de hal de deuren naar de kelder, naar de woonkamer en naar de keuken. Tevens de trap naar de 1e etage.
De woonkamer is ca. 35 m² groot, en is verdeeld over 2 ruimtes: de voorkamer en de achterkamer.
Mooi is de lichtinval in de woonkamer door de grote ramen aan de voorzijde, en de grote ramen aan de achterzijde.
In de woonkamer treft u 2 antieke schoorsteenmantels aan. De woning is tot op heden uitsluitend verwarmd via kachels; er is geen centrale verwarming aanwezig.
Via de woonkamer loopt u naar de voormalige keukenruimte (ca. 6,5 m²) .
In deze ruimte bevindt zich de toegangsdeur naar de achtertuin. Naast de voormalige keukenruimte bevindt zich de zeer ruime eetkamer (ca. 20 m²)

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal, heeft u toegang tot de eerste verdieping.
Op deze etage bevindt zich een ruime overloop, die toegang geeft tot 5 slaapkamers, een bergkast/linnenkast en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 19 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 18 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Badkamer: De badkamer is ca. 5,5 m² groot, en voorzien van een ligbad en een wastafel.
• Bergkast: De bergkast (ca. 1 m² groot) is fijn voor het herbergen van handdoeken /linnengoed e.d.
Op de gang van de eerste etage bevindt een toegangsluik, met een vlizotrap, waarmee u toegang heeft tot de 2e etage, een grote zolderruimte.

-Tweede verdieping:
Via de vlizotrap toegang heeft u toegang tot de zolderruimte (ca. 26,5 m²). Van deze grote zolderruimte ruimte zouden na verbouwing nog extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

-De tuin:
De compacte, omsloten, zonnige stadstuin is gedeeltelijk bestraat, en verder voorzien van een boom en bodembedekkers. Een fijn plekje, om rustig, en met optimale privacy te genieten !

Nadere bijzonderheden:
• Per direct aanvaardbaar.
• Geen achteringang aanwezig!
• De woning is o.a. voorzien van een prachtige voorgevel met gevelsteen, oude eiken balken, antieke paneeldeuren, marmeren schouwmantels, en een gewelfde kelder.
• De woning dient geheel gerenoveerd te worden, en aangepast te worden naar de hedendaagse woonwensen.
• De woning is een gemeentelijk monument en valt onder beschermd stadsgezicht.
• Uiterlijke kenmerken; o.a. de hardstenen omlijsting en de gevelsteen uit ca. 1700; het bouwwerk bevat
bouwhistorische waardevolle onderdelen.
• De woning is tot heden verwarmd door kachels, er is geen centrale verwarming aangelegd.
• De woning is geheel voorzien van houten kozijnen en enkele beglazing.
• Een woning met veel ruimte en veel verbouwmogelijkheden !

• Omgeving;
Deze woning is mooi gelegen in het historische stadscentrum van Maastricht, Op slechts 5 min. loopafstand bent u op het mooie vrijthof, de gezellige Markt en alle omringende winkels. U kunt uw auto parkeren in de directe omgeving. Als eigenaar kunt u een parkeervergunning aanvragen bij de Gemeente Maastricht. Er is tevens genoeg parkeermogelijkheid in de directe omgeving via betaald parkeren.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Jekerstraat 33", "zipCode": "6211 NS", "city": "Maastricht", "lat": 50.8483942, "lng": 5.680909, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Jekerstraat 33
Postcode
6211 NS
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700
Bijzonderheden
Monumentaal pand, Monument

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 187m²
Perceeloppervlakte
ca. 132m²
Overig oppervlakte
ca. 46m²
Inhoud
ca. 820m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuin
Tuin rondom

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.