Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Demertstraat 122, Maastricht

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Maastricht, in de wijk “Heer” gelegen bieden wij deze statige, te renoveren sfeervolle boerderijwoning (Gemeentelijk monument, bjr.1910) met grote schuur opgetrokken in mergelsteen, stallen en grote huisweide aan, gelegen op een riant perceel van ca. 1810 m².
Mooi zijn de authentieke elementen in deze woning, zoals bedstee, paneeldeuren, oude vloeren, balken e.d. Fijn is de ligging; vlakbij winkels, scholen en verdere voorzieningen, Maastricht centrum is op 5 min. bereikbaar, evenals MUMC+, UM.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 158m²

Perceeloppervlakte
ca. 1.810m²

Inhoud
ca. 970m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1910

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Maastricht, in de wijk “Heer” gelegen bieden wij deze statige, te renoveren sfeervolle boerderijwoning (Gemeentelijk monument, bjr.1910) met grote schuur opgetrokken in mergelsteen, stallen en grote huisweide aan, gelegen op een riant perceel van ca. 1810 m².
Mooi zijn de authentieke elementen in deze woning, zoals bedstee, paneeldeuren, oude vloeren, balken e.d. Fijn is de ligging; vlakbij winkels, scholen en verdere voorzieningen, Maastricht centrum is op 5 min. bereikbaar, evenals MUMC+, UM.

-Indeling:

-Begane grond:
Via het toegangspoortje aan de voorzijde van de woning loopt u naar de voordeur. Het is mooi binnenkomen in de nostalgische hal (ca. 2,5 m²) met mooie authentieke tegelvloer. In de hal bevindt zich aan de rechterzijde de voorkamer en aan de linkerzijde de woonkamer. In het midden van de hal bevindt zich een deur waar achter zich de toegangstrap bevindt, die u leidt naar de 1e etage.
In de voorkamer (ca. 22 m²) ligt een mooie houten vloer. Verrassend: achter 2 deuren in de voorkamer bevindt zich een bedstee. Dit aanzicht doet de tijden van weleer herleven !
De woonkamer is ca. 22,5 m² groot. In deze ruimte ligt vloerbedekking.
Via de woonkamer loopt u de keukenruimte in. De (gedateerde) eikenhouten keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, een oven en een koelkast (defect). In de keuken ligt een tegelvloer. Via de keuken heeft u toegang tot de cour.
Vanuit de keuken (ca. 12,5 m²) loopt u naar een tussenportaal waar zich de toegangsdeuren naar de badkamer, de toiletruimte en het souterrain bevinden.
De badkamer is ca. 7 m² groot, geheel beige betegeld en voorzien van een ligbad en een wastafel. De toiletruimte is ca. 1m² groot en voorzien van een toilet en een fonteintje.
De souterrain is ca. 20,5 m² groot. Hier treft u een wasmachineaansluiting aan, en de (gehuurde ) bad geiser.
Naast deze ruimte bevindt zich nog een stal, met originele staldeur en prachtige oude balken. Naast deze ruimte bevindt zich nog; '' het huiske” de toiletruimte van vroeger.

Aan de andere zijde van de cour, tegenover de woning met bij ruimte en stal bevinden zich nog diverse stallen en een schuur.
De schuur heeft een hoge toegangspoort via de cour en een eveneens toegankelijk via de hoge poort aan de kant van de huisweide. Naast deze schuur bevinden zich nog diverse stallen.
Leuk is de aanwezigheid van een waterput; zoals vroeger zo gewoon een emmertje water halen bij de stal.

- Eerste verdieping:
Via de hal heeft u toegang tot de eerste verdieping. U treft hier 4 slaapkamers aan. Op deze verdieping ligt de authentieke houten vloer. Alle slaapkamers zijn apart bereikbaar via de overloop maar zijn tevens ook bereikbaar via de deur tussen de slaapkamers.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 11,5 m² groot.
Via een van de slaapkamers heeft u toegang tot de zolderruimte van de naastgelegen schuur. U kunt hier dus eventueel een bestaande slaapkamer uitbreiden.

-Tweede verdieping:
Via de ruime gang op de eerste verdieping heeft u via een vaste trap met een toegangsluik toegang naar de 2e verdieping.
Deze ruimte is nu in gebruik als zolder, en is ca. 26 m² groot.
Na aanpassingen zijn hier eventueel 2 slaapkamers mogelijk of bijvoorbeeld 1 slaapkamer met een 'ensuite' badkamer.

-Garage:
Deze woning heeft geen garage, maar wel diverse ruimtes /schuren /stallen die gebruikt kunnen worden voor het stallen van de auto(s). Via de grote houten poort aan de voorzijde heeft u via de cour toegang tot de achterliggende schuren.

-Tuin:
Deze woning is voorzien van een cour bij de woning en de schuren. Fantastisch is de grote achterliggende tuin met huisweide. Deze mooie grote ruimte kan veel tuin- en woonwensen in vervulling laten gaan. De huisweide is tevens te bereiken via de voorzijde van het perceel via het smeedijzeren hekwerk.
Het totale perceel met tuinweide is ca. 1810 m².

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct.
• Diverse sfeervolle originele elementen zijn behouden gebleven; o.a. tegelvloer hal/ houten vloeren/paneeldeuren met klinken.
• Kozijnen: Houten kozijnen met enkel glas.
• Oude gierput aanwezig waar een betonnen plaat op gestort is.
• Verbouwingen: Dak schuur vernieuwd en dak woning vernieuwd.
• Onderhoud: Goed onderhouden maar renovatie is nodig om aan de huidige woonwensen te voldoen.
• Centrale verwarming: Niet aanwezig! De woning wordt in de woonkamer de voorkamer en de keuken verwarmd door gaskachels.
• Deze woning is een gemeentelijk monument
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
De woning is rustig gelegen in Maastricht, in de wijk "Heer". Openbaar vervoer, scholen en winkelcentrum bevinden zich op loopafstand.
Maastricht UMC+, UM en centrum Maastricht zijn op slechts 5 autominuten te bereiken. De woning is ook gunstig gelegen tov de uitvalswegen richting Luik, Eindhoven en Aken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Demertstraat 122", "zipCode": "6227 AT", "city": "Maastricht", "lat": 50.8393959, "lng": 5.7213442, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Demertstraat 122
Postcode
6227 AT
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Bijzonderheden
Monumentaal pand, Monument, Kluswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 158m²
Perceeloppervlakte
ca. 1.810m²
Overig oppervlakte
ca. 114m²
Inhoud
ca. 970m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Warm water
Geiser huur
Verwarming
Gaskachels

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.