Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Cuyleborg 71 B, Maastricht

DIT APPARTEMENT WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Maastricht, aan de rand van de wijk ‘de Heeg’ gelegen, instap klaar, zeer goed verzorgd appartement. Mooi op een hoek gelegen met vrij uitzicht op bomen vanaf het balkon. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex. O.a. voorzien van een ruime woonkamer met open keuken. Verder 1 slaapkamer (mogelijkheid tot creëren van een 2e slaapkamer) en een complete badkamer. Fijn is de praktische berging op de begane grond. Gratis parkeren bij het appartement op de parkeerplaats of in de straat. Een supermarkt is aanwezig op loopafstand.

Verkocht

Woningtype
Tussenverdieping

Woonoppervlakte
ca. 70m²

Inhoud
ca. 210m³

Kamers
3

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1980

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

UPDATE 9-9-2020 !! LET OP: Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor dit appartement zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol, en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE 9-9-2020 !! ATTENTION: Due to the extreme many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

Beschrijving:
DIT APPARTEMENT WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Maastricht, aan de rand van de wijk ‘de Heeg’ gelegen, instap klaar, zeer goed verzorgd appartement. Mooi op een hoek gelegen met vrij uitzicht op bomen vanaf het balkon. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex. O.a. voorzien van een ruime woonkamer met open keuken. Verder 1 slaapkamer (mogelijkheid tot creëren van een 2e slaapkamer) en een complete badkamer. Fijn is de praktische berging op de begane grond. Gratis parkeren bij het appartement op de parkeerplaats of in de straat. Een supermarkt is aanwezig op loopafstand.

-Indeling:
-Begane grond:
Gezamenlijke entree; beveiligd met een automatische deur en intercom. Hier treft u tevens het bellenplateau aan, en de brievenbussen. U bereikt het appartement door middel van de lift naar de 1e etage, of via de trap in het trappenhuis. Ook is de woning te bereiken via de parkeerplaats aan de achterkant. Ideaal om uw auto, of die van bezoek, (gratis) te parkeren.
Ook bevindt zich hier een privé berging (ca. 5 m2) ideaal als extra bergruimte, maar ook voor het stallen van een fiets/scooter o.i.d.

-Eerste verdieping:
U komt binnen in het halletje (ca. 4 m². ) In de hal treft u de deur naar de woonkamer, naar de de wasruimte/berging, de badkamer, en naar de slaapkamer aan.
Mooi is de laminaatvloer die volledig doorloopt op de gehele verdieping (m.u.v. de badkamer en het toilet).
Binnenkomend in de woonkamer valt de mooie lichtinval op, door de grote glazen pui aan de voorzijde. De woonkamer is verdeeld in een zitkamer met open keuken, en een eetkamer.
De eetkamer (ca. 15 m²) was een voormalige slaapkamer, en kan daarom indien gewenst weer gemakkelijk een slaapkamer van gemaakt worden. De twee ruimtes zijn samen is ca. 35 m² groot.
De moderne, witte keuken is voorzien van een hout-look werkblad. In de keuken is de volgende apparatuur geplaatst: afzuigkap, 5 pits gaskookplaat, een oven, een vaatwasser en een koelkast.
Via een deur in de woonkamer loopt u het gezellige balkon op (ca. 3.50 m x 1.40 m). Hier is het heerlijk rustig zitten en genieten van het vrije uitzicht op het grasveldje met bomen.
Op het balkon bevindt zich ook een zonnescherm voor het creëren van schaduw, indien gewenst.
• Wasruimte/berging: De wasruimte/berging is ca. 4 m² groot, en voorzien van wateraansluiting en elektra, ideaal voor uw wasmachine/droger en als voorraadruimte.
• Toilet: De toiletruimte is voorzien van een wandcloset, en betegeld.
• Badkamer: De betegelde badkamer( ca. 2,5 m² ) bevindt zich naast de toiletruimte en is voorzien van een douche en 'rainshower', en een wastafelmeubel met spiegelkast.
• Slaapkamer: De slaapkamer is ca. 13 m² groot, en is voorzien van een inbouwkast. Vanuit de slaapkamer ook mooi zicht op bomen.

Nadere bijzonderheden:
• Instap klaar appartement.
• Aanvaarding op korte termijn mogelijk
• Het is mogelijk om van de eetkamer een 2e slaapkamer te realiseren.
• Geheel voorzien van laminaatvloer.
• Voorzien van dubbele beglazing, in de woonkamer voorzien van houten kozijnen, in de slaapkamer voorzien van een kunststof kozijn.
• Voorzien van centrale blokverwarming.
• Zonnescherm op balkon.
• Privé berging op begane grond voor het veilig stallen van fiets/scooter.
-Servicekosten VVE per maand, als volgt opgedeeld:
€ 115,22 per maand; voor het appartement
€ 11,67 Voor de berging
€ 55,40 voorschot stookkosten.
• Gratis parkeren op de parkeerplaats gelijk naast en achter het appartementencomplex

-Omgeving:
Dit appartementen complex ligt in de Maastrichtse wijk ' De Heeg '. Verder ligt de woning dichtbij het winkelcentrum ' De Roserije'. Diverse uitvalswegen. scholen,voorzieningen en winkels zijn in de directe omgeving. Het MUMC+ (AZM) , Universiteit en het centrum van Maastricht zijn op enkele auto-minuten te bereiken. Tevens A2 zeer snel te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Cuyleborg 71", "zipCode": "6228 BE", "city": "Maastricht", "lat": 50.8289042, "lng": 5.7278816, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Cuyleborg 71 B
Postcode
6228 BE
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort appartement
Tussenverdieping, Appartement
Woonlaag
2
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 70m²
Inhoud
ca. 210m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Energielabel
E
Verwarming
Blokverwarming

Buitenruimte

Schuur
Inpandig

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.