Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Cuyleborg 69 C, Maastricht

Instap klaar appartement met 2 slaapkamers rustig gelegen aan de rand van ‘de Heeg’. Het appartement is vanaf 2011 volledig gerenoveerd. Nieuwe badkamer, 1 slaapkamer met mogelijk tot 2 slaapkamers. Fijn uitzicht vanaf het balkon op veel groen en het ‘Vroendael’. Winkelcentrum ‘Roserije’ en supermarkt is op loopafstand. MUMC+ is snel te bereiken.

Verkocht

Woningtype
Tussenverdieping

Woonoppervlakte
ca. 67m²

Inhoud
ca. 200m³

Kamers
5

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1980

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Instap klaar appartement met 2 slaapkamers rustig gelegen aan de rand van ‘de Heeg’. Het appartement is vanaf 2011 volledig gerenoveerd. Nieuwe badkamer, 1 slaapkamer met mogelijk tot 2 slaapkamers. Fijn uitzicht vanaf het balkon op veel groen en het ‘Vroendael’. Winkelcentrum ‘Roserije’ en supermarkt is op loopafstand. MUMC+ is snel te bereiken.

Indeling:

-Begane grond:
Gezamenlijke entree beveiligd met een automatische deur en intercom. U bereikt het appartement door middel van de lift, of via de trap in het trappenhuis. Ook is de woning te bereiken via de parkeerplaats aan de achterkant. Ideaal om uw auto te parkeren, zodat u er toch overzicht over heeft. Ook bevindt zich hier een privé berging, met raam, (ca. 4 m2) voor het stallen van een fiets/scooter o.i.d.

-Tweede verdieping:
U bereikt het appartement via de entree. De entree geeft u toegang tot een losse toiletruimte, badkamer, bijkeuken/berging, 2 de slaapkamer. Verder geeft deze toegang tot de woonkamer ( ca. 27,5 m2). Mooi is de laminaatvloer die in de woonkamer ligt en in de 2 de slaapkamer. Op de rest van de verdieping ligt (m.u.v. de badkamer/toilet) een grindvloer. De woonkamer laat veel licht door, door de mooie glaspartij aan de woonkamer. Via de deur naast deze glaspartij, bereikt u het balkon (ca. 3.50 m x 1.40 m) waar u prachtig en rustgevend overzicht heeft over het vele groen. Hier bevindt zich ook een zonnescherm voor het creëren van schaduw, indien gewenst. De keuken, uit 2017, in de kleurstelling hoogglans wit, is volledig gemoderniseerd en voorzien van een vaatwasser, koelkast, diepvries, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven. Naast de keuken bevindt zich in de ruimte die nu is ingericht als een ruime slaapkamer. Deze is makkelijk te veranderen, indien gewenst, in een eetkamer o.i.d.

• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 11 m2 groot en heeft een raam met uitzicht op veel groen.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14 m2 groot.
• Badkamer: De badkamer( ca 3,5 m2) bevindt zich naast de toiletruimte en is voorzien van een hoekbad en een wastafelmeubel.
• Toilet: Deze toiletruimte bevindt zich in de hal en is voorzien van een hangcloset en een fonteintje.
• Bijkeuken: De bijkeuken c.q. berging (ca. 14 m2) is voorzien van wasmachine aansluiting en elektra, ideaal voor uw wasmachine/droger en als voorraadruimte.

Nadere bijzonderheden:
• Parkeerplaats gelijk naast, en achter het appartementencomplex. Overal gratis parkeren.
• VVE bedrag in 2019; €195,63 per maand.(inclusief voorschot blokverwarming)
• Moderne keuken uit 2017
• Voorzien van een grindvloer en in sommige ruimtes ligt hier een laminaatvloer.
• Voorzien van centrale blokverwarming
• Kunststof kozijnen slaapkamers, woonkamer houten kozijnen met allemaal dubbele beglazing.
• Zonnescherm op balkon
• Privé berging(met raam ! ) op begane grond voor het veilig stallen van fiets/scooter of andere spullen.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Dit appartementen complex ligt in de Maastrichtse wijk ' De Heeg '. Verder ligt de woning dichtbij het winkelcentrum ' De Roserije'. Diverse uitvalswegen. scholen,voorzieningen en winkels zijn in de directe omgeving. Het MUMC+ (AZM) , Universiteit en het centrum van Maastricht zijn op enkele auto-minuten te bereiken. Tevens A2 zeer snel te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Cuyleborg 69", "zipCode": "6228 BE", "city": "Maastricht", "lat": 50.8289543, "lng": 5.7279118, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Cuyleborg 69 C
Postcode
6228 BE
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort appartement
Tussenverdieping
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 67m²
Inhoud
ca. 200m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Energielabel
E

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.