Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Balsemienbeemd 60, Maastricht

Beschrijving:
In Maastricht, in de geliefde wijk “Heugem” treft u deze instapklare, op een hoek gelegen, tussengelegen woning aan. Voorzien van o.a. 3 slaapkamers, en diepe tuin met achterom. Gunstig gelegen, vlakbij MUMC+, UNI en centrum Maastricht. Alle voorzieningen; w.o. winkels en scholen zijn in de directe omgeving te vinden.
In de directe nabijheid is het heerlijk wandelen in het natuurgebied “de Hoge Weerd”.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 90m²

Perceeloppervlakte
ca. 124m²

Inhoud
ca. 305m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1991

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Beschrijving:
In Maastricht, in de geliefde wijk “Heugem” treft u deze instapklare, op een hoek gelegen, verrassend ruime tussengelegen woning aan. Voorzien van o.a. 3 slaapkamers, en diepe tuin met achterom. Gunstig gelegen, vlakbij MUMC+, UNI en centrum Maastricht. Alle voorzieningen; w.o. winkels en scholen zijn in de directe omgeving te vinden.
In de directe nabijheid is het heerlijk wandelen in het natuurgebied “de Hoge Weerd”.

Indeling:

Parterre:
In de hal (ca. 2 m²), voorzien van een lichte laminaatvloer, bevindt zich de meterkast en de toiletruimte (ca. 1 m²). Tevens de toegangstrap naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer.
De gezellige woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raam aan de voorzijde, en het raam aan de achterzijde.
Ook de woonkamer is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer (idem hal), de woonkamer met de open keuken is ca. 36 m² groot.
De witte keuken is voorzien van een stoer houten werkblad. In de keuken is de volgende apparatuur geplaatst: 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, en koelkast met vriezer.
Praktisch is de ruime trapkast te gebruiken als voorraadkast.
In de naastgelegen bijkeuken is eveneens voldoende plaats om voorraad te plaatsen. Een fijne ruimte voor de stofzuiger, strijkplank e.d.
Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de mooie achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping ligt eveneens een lichte laminaatvloer (offwhite/grijs).
U treft op deze etage aan, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Tevens een praktische was/cv-ruimte.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12,5 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Badkamer: De nette badkamer (ca. 5 m²) is wit betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet.
• Was/Cv-ruimte: De was-Cv-ruimte is ca. 3,5 m² groot. Hier treft u de cv-combi-ketel (Bj. 2012) aan, deze is in eigendom.

De tuin:
Verrassend is de tuin.
Mooi en praktisch voorzien van een overkapping (2017); hier is het heerlijk beschut zitten bij warme, koude en regendagen!
De diepe, verrassend ruime tuin is praktisch te onderhouden. Voorzien van tuintegels en kunstgras.
Aan het einde van de tuin heeft u een ruime houten berging. Hier is veel plaats voor bv. tuinmeubilair en ook fietsen.
Via de deur in deze tuinberging heeft u toegang tot het achtergelegen pad, hierdoor is een “achterom” gecreëerd.

Nadere bijzonderheden:
• Geheel voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.
• De hele begane vloer is voorzien van rolluiken zowel aan de voor als achterkant. Op de bovenverdieping zijn de 2 grootste slaapkamers ( de 12,5 m² en de 9 m² ) voorzien van rolluiken.
• De Cv-combi-ketel is in eigendom (2012, Remeha Avanta)
• Gunstig gelegen woning, vlakbij de belangrijkste uitvalswegen.

Omgeving:
De woning is rustig gelegen in Maastricht, in de wijk Heugem.
De wijk Heugem is gelegen tussen de Maas en de A2 en ten zuidoosten van Maastricht. Het centrum van Maastricht, MUMC+ (AzM), en universiteit Maastricht (UM)zijn op 10 minuten te bereiken.
In de directe omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig: winkelcentrum (de Beente), basisscholen, kinderopvang e.d.
Gratis parkeren kan in de directe omgeving bij de woning.
Fijn is het wandelen in de omgeving langs de Maas, en van hieruit doorlopen naar het bourgondische Centrum Maastricht met zijn winkels, terrassen e.d!

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Balsemienbeemd 60", "zipCode": "6229 WR", "city": "Maastricht", "lat": 50.8230723, "lng": 5.708397, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Balsemienbeemd 60
Postcode
6229 WR
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 90m²
Perceeloppervlakte
ca. 124m²
Inhoud
ca. 305m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Schuur
Vrijstaand hout

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.