Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Ambyerstraat Noord 114, Maastricht

IN PRIJS VERLAAGD!
Gunstig geprijsde, tussengelegen woning (bouwjaar ca. 1930), met o.a. 2 slaapkamers, garage met oprit, en een diepe tuin met overdekt terras, gelegen in Maastricht (wijk Amby). De woning is gunstig gelegen; veel voorzieningen winkels, basisschool, en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Goed gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 76m²

Perceeloppervlakte
ca. 199m²

Inhoud
ca. 337m³

Kamers
3

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1930

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD!
-Beschrijving:
Gunstig geprijsde, tussengelegen woning (bouwjaar ca. 1930), met o.a. 2 slaapkamers, garage met oprit en een diepe tuin met overdekt terras, gelegen in Maastricht (wijk Amby). De woning is gunstig gelegen; veel voorzieningen winkels, basisschool, en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Goed gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen.

-Indeling:

-Kelder:
In de woonkamer heeft u via een luik toegang tot de kelderberging, deze is ca. 14,5 m² groot.

-Begane grond:
In de kleine gang (ca. 2 m²) ligt een tegelvloer, u treft hier de meterkast aan. Via de hal loopt u de woonkamer in.
De gezellige woonkamer is ca. 30 m² groot. In de woonkamer ligt een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u via een raam aan de achterzijde zicht op de tuin.
Vanuit de woonkamer loopt u naar de achtergelegen keuken. Deze keuken is ca. 5,5 m² groot.
De beige keuken is uitgevoerd met een licht bruin kunststof werkblad. In de keuken bevindt zich de volgende apparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast. In de keuken ligt een beige tegelvloer. Via de keukendeur heeft u toegang tot de achtertuin.
Via de keuken loopt u naar de badkamer. De badkamer is ca. 4 m² groot. Uitgevoerd met wit sanitair en gedeeltelijk betegeld. In de badkamer bevindt zich een ligbad, een toilet en een wastafel.

-Eerste verdieping:
In de woonkamer bevindt zich de trap naar de 1e verdieping.
Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een toiletruimte.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 11,5 m² groot.
• Toiletruimte: De toiletruimte is ca. 1 m² groot, deze is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
Op deze verdieping treft u een toegangsluik aan, naar de zolderruimte.

-Tweede verdieping:
Via een luik op de eerste verdieping heeft u toegang tot de zolderruimte, deze is ca. 12,5 m² groot..

-De tuin:
Vanuit de keuken heeft u via een deur toegang tot de tuin.
Gezellig is het terras, grenzend aan de woonkamer en de keuken. Via 3 treden loopt u naar de achtertuin. Het is een praktische onderhoudsvrije tuin; In de tuin ligt kunstgras, gecombineerd met diverse borders met planten. Onder het kunstgras ligt bestrating, het kunstgras is makkelijk te verwijderen.
Achter in de tuin is het heerlijk beschut zitten op het overdekte terras, dat grenst aan de garage.

-De garage:
De garage is ca. 21,5 m² groot, en is voorzien van een elektrische poort. De garage is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een ruime oprit.

Nadere bijzonderheden:
• HR CV-combiketel (bouwjaar 2013) is gehuurd.
• Grotendeels voorzien van dubbel glas in houten kozijnen (m.u.v. 1 slaapkamer en keuken – enkel glas)
• Aanvaarding per direct.
• In 2014: Is de groepenkast vernieuwd, een toilet op 1e verdieping gerealiseerd en een nieuwe keuken geplaatst.
• In 2018: Is de gehele woon- en zitkamer gerenoveerd (inclusief vernieuwd plafond).
• In 2019: Is de tuin gerenoveerd en een overkapping over het terras geplaatst.

-Omgeving:
De woning is gelegen aan het Ambyerstraat Noord, een mooie straat in de kindvriendelijke woonwijk Amby. De wijk kenmerkt zich door haar hoge voorzieningen niveau op het gebied van scholen, openbaar vervoer en winkels. Tevens zijn uitvalswegen richting het stadscentrum van Maastricht en naar autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen en Aken gemakkelijk en snel te bereiken. Bedrijven als het MECC, MUMC+ en Universiteit zijn op fietsafstand van de woning gelegen. Er is een speeltuin voor kinderen in de directe nabijheid en het wandel-/ groengebied Ambyer Heide is snel en gemakkelijk te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Ambyerstraat Noord 114", "zipCode": "6225 EH", "city": "Maastricht", "lat": 50.8672172, "lng": 5.733064, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Ambyerstraat Noord 114
Postcode
6225 EH
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 76m²
Perceeloppervlakte
ca. 199m²
Inhoud
ca. 337m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
F

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra, Voorzien van water

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.