Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Vlijtingerweg 45, 3620, Lanaken (België)

Unieke villa onder moderne architectuur ontworpen met een riante woonoppervlakte en luxueus zwembad op een bijzonder rustige locatie. De woning is gelegen aan de rand van het dorp Kesselt, op fietsafstand van de bruisende stad Maastricht. De landelijke omgeving rond het Albertkanaal biedt naast rust ook een bijzonder mooi uitzicht! Wat maakt deze villa bijzonder? Zonder twijfel de buitengewone en praktische indeling! De centrale vide onder het glazen dak springt meteen in het oog en zorgt voor een instant gevoel van ruimte en openheid. In samenwerking met BIV: nr. 503221. BVBA D.Janssen

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 263m²

Perceeloppervlakte
ca. 1.372m²

Inhoud
ca. 1.200m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1999

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING IS GELEGEN IN BELGIË, MAAR WORDT BIJ FUNDA.NL TOCH WEERGEGEVEN BIJ UW ZOEKOPDRACHT OMDAT HET OBJECT ZICH BINNEN EEN STRAAL VAN 5 KM VAN DE NEDERLANDSE GRENS BEVINDT.
INDIEN U NIET OP ZOEK BENT NAAR EEN WONING IN BELGIË VERONTSCHULDIGEN WIJ ONS VOOR UW ONGEMAK.

Unieke villa onder moderne architectuur ontworpen met een riante woonoppervlakte en luxueus zwembad op een bijzonder rustige locatie. De woning is gelegen aan de rand van het dorp Kesselt, op fietsafstand van de bruisende stad Maastricht. De landelijke omgeving rond het Albertkanaal biedt naast rust ook een bijzonder mooi uitzicht!

Wat maakt deze villa bijzonder? Zonder twijfel de buitengewone en praktische indeling! De centrale vide onder het glazen dak springt meteen in het oog en zorgt voor een instant gevoel van ruimte en openheid.

De volledige indeling is als volgt:

-GELIJKVLOERS:
De inkomhal met toilet en vestiaire geeft meteen uit op de woonkamer en de tuin.
Opvallend ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken. De totale oppervlakte van deze ruimte bedraagt maar liefst 112,0 m²! De keuken is meer dan compleet uitgerust met de volgende apparatuur: Amerikaanse koelkast, Boretti gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser.
Bureau / slaapkamer /...
Praktische berging met toegang naar de tuin en trap naar de kelder.

-VERDIEPING 1:
Opmerkelijke nachthal, rond de vide.
Masterbedroom met dressing en schuifpui naar het balkon dat uitgeeft op de tuin.
Riante badkamer met vrijstaand bad, twee wastafels en douche, 19,8 m²
2 Slaapkamers, opp: 17,6 m² - 15,0 m².
Toilet apart.

-KELDER:
2 Garages van 45,6 m² en 27,3 m²
Diverse bergruimtes waaronder ook de wasplaats.

-TUIN:
De woning is gelegen op een perceel van 13a72 ca dat geniet van rust en zon! Dé troef van de tuin is het verwarmde zwembad met o.a. een jetstream en massage ligbedden.

Nadere bijzonderheden:
In samenwerking met BIV: nr. 503221. BVBA D.Janssen

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Vlijtingerweg 45, 3620 0", "zipCode": "6213", "city": "Lanaken", "lat": 50.8372356, "lng": 5.6322227, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Vlijtingerweg 45, 3620
Postcode
6213
Plaats
Lanaken

Bouw

Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 263m²
Perceeloppervlakte
ca. 1.372m²
Inhoud
ca. 1.200m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Inpandig

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.