Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Statiestraat 5, Kanne (België)

Verrassend hedendaagse woning met een riante woonopp. gelegen te Kanne. In 2001 werd deze mergelwoning volledig gestript en kwalitatief vernieuwd met een uniek resultaat! Aan de binnenzijde zien we een mix van industriële en warme materialen. Aan de buitenzijde de originele mergelmuren, gerestaureerd in 2016. In samenwerking met BIV: nr. 503221. BVBA D.Janssen

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 225m²

Perceeloppervlakte
ca. 188m²

Inhoud
ca. 800m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1900

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. DEZE WONING IS GELEGEN IN BELGIË, MAAR WORDT BIJ FUNDA.NL TOCH WEERGEGEVEN BIJ UW ZOEKOPDRACHT OMDAT HET OBJECT ZICH BINNEN EEN STRAAL VAN 5 KM VAN DE NEDERLANDSE GRENS BEVINDT.INDIEN U NIET OP ZOEK BENT NAAR EEN WONING IN BELGIË VERONTSCHULDIGEN WIJ ONS VOOR UW ONGEMAK.
Verrassend hedendaagse woning met een riante woonopp. (285m2), gelegen te Kanne. In 2001 werd deze mergelwoning volledig gestript en kwalitatief vernieuwd met een uniek resultaat! Aan de binnenzijde zien we een mix van industriële en warme materialen. Aan de buitenzijde de originele mergelmuren, gerestaureerd in 2016. In samenwerking met BIV: nr. 503221. BVBA D.Janssen

-Begane grond:
Lichtrijke inkomhal en tegelijk de verbinding tussen alle gelijkvloerse ruimtes. De betonnen vloer en gegalvaniseerde trap springen meteen in het oog.
Eetkamer met open keuken, samen 37,4m². De keuken is praktisch ingericht: een functioneel kookeiland, veel kast- en kookruimte en zicht op de zonrijke tuin. De volgende apparatuur is voorzien: koelkast, keramische kookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap.
Sfeervolle zithoek van 21,8m².
Toilet
Berging
Veranda met een prettige lichtinval dankzij de grote raampartijen, opp: 18,9m².
Handige tuinberging van 9,3m².

-Eerste verdieping:
Nachthal.
Opmerkelijk ruime masterbedroom met riante dressing, opp: 23,8m² + 13,2m².
Luxueuze badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wandmeubel met 2 lavabo's, opp: 19,2m².
2e Slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoorruimte, opp: 13,8m².

-Tweede verdieping:
Nachthal.
2 Riante slaapkamers van 26,3m² en 22,8m².
Berging met alle voorzieningen voor een 2e badkamer.

-Kelder:
Ruimte van 22,42m².

-Tuin:
Het perceel is zuid-west georiënteerd. Extra troef is de zij-ingang links van de woning.

-Omgeving:
Voor een vakantiegevoel in eigen dorp, moet je in Kanne zijn. Het dorp wordt omgeven door natuurgebieden Caestert en Sint-Pietersberg en is een ware trekpleister voor fietsers en wandelaars. School, bakker, horecagelegenheden, enz. zijn op wandelafstand gelegen. Maastricht is vlot bereikbaar op amper enkele minuten, zowel met de auto als met de fiets.

Nadere bijzonderheden:
• Bescherm dorpsgezicht: https://id.erfgoed.net/aanduidingsobjecten/2198 Voor meer informatie over de rechtsgevolgen, ga naar www.onroerenderfgoed.be”;
• Op enkele min. van Maastricht!
• In samenwerking met BIV: nr. 503221. BVBA D.Janssen

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Statiestraat 5", "zipCode": "6211", "city": "Kanne", "lat": 50.8131746, "lng": 5.6691794, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Statiestraat 5
Postcode
6211
Plaats
Kanne

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 225m²
Perceeloppervlakte
ca. 188m²
Inhoud
ca. 800m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.