Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Vroendalsweg 10, Gronsveld

In Gronsveld bieden wij deze rustig gelegen, gerenoveerde, en uitgebouwde half vrijstaande 60-er jaren woning aan. Deze rustig gelegen woning heeft o.a. 3 slaapkamers, een separate garage met grote oprit, en een ruime tuin. de woning is gelegen op een perceel van 559 m².

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 110m²

Perceeloppervlakte
ca. 559m²

Inhoud
ca. 408m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1963

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

!UPDATE! LET OP: Wegens de vele aanvragen voor deze woning zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol gepland. Hierdoor kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE! ATTENTION: Due to the many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. In Gronsveld bieden wij deze rustig gelegen, gerenoveerde, en uitgebouwde half vrijstaande 60-er jaren woning aan. Deze rustig gelegen woning heeft o.a. 3 slaapkamers, een separate garage met grote oprit, en een ruime tuin. de woning is gelegen op een perceel van 559 m².

-Indeling:

-Kelder:
De praktische provisiekelder is 8 m² groot.

-Begane grond:
De hal (ca.4,5 m2) is voorzien van een mooie tegelvloer, goed passend bij de stijl van de woning. Hier bevindt zich de toiletruimte, en de toegangsdeuren naar de woonkamer en naar de kelder. Tevens treft u hier de meterkast aan.
Binnenkomend in de eetkamer valt de mooie lichtinval op via de grote ramen aan de zijkant, en het grote raam aan de voorzijde, en via de schuifpui aan de achterzijde. De huidige bewoners hebben een uitbouw gerealiseerd, waardoor de woonkamer naar de achterzijde is verhuisd. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan voor de mooie keuken. De woonkamer met open keuken is samen maar liefst ca 56 m2 ! groot. De design keuken heeft een witte kleurstelling, is voorzien van een kookeiland en heeft een hardstenen werkblad. De volgende apparatuur is geplaatst: een Inductiekookplaat met een separate gas wok brander, een afzuigkap, een oven, magnetron, een koelkast en een vaatwasser.
De smaakvol uitgevoerde uitbouw is in 2015-2016 gerealiseerd door de huidige bewoners. De wand waar de design gashaard zich bevindt is een eyecatcher en zorgt voor een gezellige woonkamer setting, waarbij het heerlijk zitten is. Via de brede schuifpui in de woonkamer heeft u toegang tot de ruime achtertuin.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan, 1 badkamer, en een berging.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 5,5 m² groot
• Berging: Hier bevindt zich de HR CV Combi-ketel. ( Intergas, Eigendom, 2016)
• Badkamer: De badkamer is ca. 7 m² groot. De badkamer is voorzien van een grijze vloertegel, en een witte wandtegel. Verder is de badkamer voorzien van een ruime inloopdouche (met rainshower), een wastafelmeubel (met veel opbergruimte!) en stijlvol voorzien van twee waskommen. Tenslotte is er nog een wandcloset aanwezig.

-Garage:
De separate garage (ca. 15 m²) die voorzien is van een aluminium poort, en is tevens toegankelijk vanuit het tuinterras. Achter de garage bevind zich nog een praktische bijkeuken (ca. 7m²). Hier is de witgoedaansluiting. Aan de voorzijde van de garage hebben de huidige eigenaren een brede oprit laten maken.

-Tuin:
De huidige bewoners hebben een fijn breed terras aangelegd waar het heerlijk zitten is. De ruime tuin biedt vele mogelijkheden om naar wens in te richten. Via een poortje aan de voorzijde van de woning, heeft u eveneens toegang tot de achtertuin.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Kozijnen: Kunststof kozijnen en houten kozijnen (voordeur en garage). Dubbelglas. (enkel voordeur en toilet enkel glas)
• Parkeren op de ruime oprit naast de woning of met vergunning/blauwe kaart .
• Verbouwingen: Woning is nagenoeg volledig gerenoveerd. Grotendeels elektrische Installatie, cv leidingen grotendeels, uitbouw, muur doorbraak, Grotendeels opnieuw gestukt.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (Eigendom, Intergas, 2016)
• Energielabel is in aanvraag

-Omgeving:
Deze woning is rustig gelegen in Gronsveld. Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Vroendalsweg 10", "zipCode": "6247 AV", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8119447, "lng": 5.7325095, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Vroendalsweg 10
Postcode
6247 AV
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 110m²
Perceeloppervlakte
ca. 559m²
Overig oppervlakte
ca. 8m²
Inhoud
ca. 408m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.