Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Stationsstraat 24, Gronsveld

Paardenliefhebber opgelet ! Halfvrijstaande, gezellige woning (bouwjaar 1930) gelegen op een groot perceel van maar liefst 955 m² ! Met o.a. 3 slaapkamers (mog.4), grote garage, tuin, en achtergelegen weiland met paardenstal voor 2 paarden.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 121m²

Perceeloppervlakte
ca. 955m²

Inhoud
ca. 479m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1926

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Paardenliefhebber opgelet ! Halfvrijstaande, gezellige woning (bouwjaar 1930) gelegen op een groot perceel van maar liefst 955 m² ! Met o.a. 3 slaapkamers (mog.4), grote garage, tuin, en achtergelegen weiland met paardenstal voor 2 paarden.

-Indeling:

-Kelder:
Via de hal (ca. 6 m²) heeft u d.m.v. de trap toegang naar de praktische bergkelder, deze is ca. 8 m² groot.

-Begane grond:
Via de smeedijzeren toegangspoort en de grote oprit, loopt u naar de entree van de woning.
In de hal ligt een beige, natuurstenen tegelvloer (travertin) tevens treft u hier de deur naar de keuken en naar de woonkamer, de trap naar de 1e etage en de trap naar de kelder.
In de hal bevindt zich aan de linkerzijde (straatzijde) de gezellige keukenruimte (ca. 10 m²). Deze is voorzien van een beige houtlook met witte elementen uitgevoerde keuken. In de keuken is een 4 pits gaskookplaat geplaatst met afzuigkap, een combi-magnetron, koelkast en een praktische keukenboiler.
De gezellige woonkamer is ca. 23,5 m² groot, ook hier ligt een beige travertinvloer.
Achter de woonkamer bevindt zich een praktische, multifunctionele ruimte (ca. 15,5 m²) . Deze zou dienst kunnen doen als bv. parterre slaapkamer/speelkamer/ werkkamer aan huis. Voor kopers die aan huis willen werken en privacy willen waarborgen kan dit in deze woning; vanaf het poortje buiten is deze ruimte te bereiken. In deze ruimte bevindt zich de toiletruimte. Verder treft u hier de Cv-ruimte aan (Combi HR CV ketel Remeha Avanta, eigendom). Via deze ruimte heeft u toegang tot de zeer ruime garage. In deze – verwarmde – en betegelde bevindt zich een aparte, af te sluiten werkruimte.
Toegang naar de tuin heeft u via de garage.
Achter de multifunctionele ruimte bevindt zich de betegelde badkamer. Deze is ca. 11 m² groot. Voorzien van een ligbad, 2 wastafels met 2 spiegelkasten en een douche.

-Eerste verdieping:
Via de houten trap in de hal loopt u naar de 1e etage.
Hier treft u aan 2 ruime slaapkamers en een toiletruimte met wastafel.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 15 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot.
• Toiletruimte: De toiletruimte en wastafel (koud water uitsluitend) is ca. 6,5 m²groot.
Via de 1e etage heeft u via een vaste trap toegang tot de 2e verdieping.

-Tweede verdieping:
Hier bevindt zich de 3e slaapkamer en een zolderruimte.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot, en voorzien van een wastafel.
• Zolder berging: Tevens bevindt zich hier nog een praktische zolderruimte voorzien van een vliering. Handig als extra bergruimte te gebruiken.

-De tuin:
De tuin bereikt u via de garage. Fijn is de ruime overkapping die grens aan de garage.
In de tuin staat een praktisch tuinhuisje. Fijne ruime tuin, gedeeltelijk betegeld en voorzien van diverse bloemenbordes.
Verrassend is het achter de woning liggende weiland met stal ; een droom voor de paardenliefhebber! De stal is via de achterzijde bereikbaar.
De degelijke stal (1998) is voorzien van 2 paardenboxen, en voorzien van 6 zonnepanelen.

Nadere bijzonderheden:
• HR CV-combi-ketel is in eigendom (2019).
• Voorzien van 6 zonnepanelen (op paardenstal) deze zijn in eigendom.
• De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• Per direct aanvaardbaar.

-Omgeving:
Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager en Aldi, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Stationsstraat 24", "zipCode": "6247 BL", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8108315, "lng": 5.7188708, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Stationsstraat 24
Postcode
6247 BL
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 121m²
Perceeloppervlakte
ca. 955m²
Overig oppervlakte
ca. 50m²
Inhoud
ca. 479m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
G

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.