Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Rijksweg 99, Gronsveld

Op de geliefde Rijksweg in Gronsveld gelegen – te renoveren - halfvrijstaande woning uit ca. 1900 met 3 slaapkamers, grote schuur, ruime oprit, en fijne achtertuin.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 105m²

Perceeloppervlakte
ca. 627m²

Inhoud
ca. 445m³

Kamers
10

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1900

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
LET OP in prijs verlaagd: Op de geliefde Rijksweg in Gronsveld gelegen – te renoveren - halfvrijstaande woning uit ca. 1900 met 3 slaapkamers, grote schuur, ruime oprit, en fijne achtertuin.

Indeling:

-Kelder:
De gewelfde kelder is vanuit de woonkamer te bereiken en is ca. 15 m2 groot.

-Begane grond:
In het midden van de hal bevindt zich de toegangstrap naar de 1e etage, en zoals vroeger zo gewoon was: aan de rechterzijde een “goede kamer” en aan de linkerzijde de deur naar de woonkamer. In de kamer aan de voorzijde ligt parketvloer en bevindt zich een gaskachel. In de woonkamer, ca. 15,5 m2 groot, ligt een laminaatvloer en bevindt zich er een houtkachel en gaskachel. In de hal treft u de meterkast aan.
Vanuit de woonkamer loopt u naar de keukenruimte. Deze bestaat uit een eenvoudig keukenblok, zonder apparatuur. In de keuken ligt een terrazzo tegelvloer. Deze ruimte werd verwarmd met een houtkachel.
Vanuit de keuken, ca. 16 m2 groot, heeft u toegang tot de toiletruimte en een bij-ruimte (voormalige doucheruimte).
Via een deur in de keuken heeft u toegang tot de grote, hoge schuur(ca. 41 m2 groot) ; een mooie schuur met imposante balkenpartijen. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden.
Achter de schuur ligt een werkplaats/atelier.
Via de schuur heeft u toegang tot de achtertuin en het terras; een mooi perceel dat nog naar wens ingericht kan worden. Een gedeelte is overkapt; een fijn plekje om beschut te zitten bij koudere of warmere dagen.

-Eerste verdieping:
Vanuit de hal heeft u via de mooie houten trap toegang tot de eerste etage.
In deze verrassend grote ruimte treft u 3 slaapkamers aan en 1 badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 16 m2 groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14,5 m2 groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 13,5 m2 groot.
• Badkamer: De eenvoudige, witte badkamer is ca. 5 m2 groot. Geheel betegeld en voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.
De 3e slaapkamer is gelegen achter de 2e slaapkamer deze zou ook goed kunnen dienen als inloopkast.

-Tweede verdieping:
Via een luik heeft u toegang tot de zolderruimte.
De nok-hoogte van de zolderruimte is ca. 2.40 m hoog; er is een mogelijkheid indien gewenst tot realisatie van een extra slaapkamers.

-Tuin:
Er is een opstapje richting de tuin. Hiernaast bevindt zich een afdak als opslag ruimte.
Het is een mooie diepe tuin me veel mogelijkheden. Aan de achterkant is ook mooi het vakwerk te zien in de gevel.

Nadere bijzonderheden:
• Deze woning is niet voorzien van centrale verwarming. Verwarmd wordt door houtkachels en gaskachels.
• Voorzien van hardhouten kozijnen, grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
• De schuur is voorzien van dakisolatie.
• De kamer aan de voorzijde op de begane grond zou ook goed kunnen dienen als gelijkvloerse slaapkamer.
• Per direct te aanvaarden.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen op de geliefde Rijksweg in Gronsveld. Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager, Aldi en doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, AZM en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Rijksweg 99", "zipCode": "6247 AC", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8096828, "lng": 5.732096, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Rijksweg 99
Postcode
6247 AC
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 105m²
Perceeloppervlakte
ca. 627m²
Inhoud
ca. 445m³

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
G

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.