Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Oonder de bos 3, Gronsveld

Deze ruime, vrijstaande, levensbestendige semi-bungalow is gebouwd in Landhuisstijl, en gelegen op een ruim perceel van 919 m². De woning wordt omrand door een riante tuin met diverse terrassen. Rustig gelegen in een villawijk in Gronsveld, en is o.a. voorzien van o.a. 3 slaapkamers (1 op parterre) en een zeer grote garage. Ligging: slechts 10 minuten verwijderd van MUMC+ , Universiteit en centrum Maastricht. Het geliefde Savelsbos ligt om de hoek; heerlijk om te wandelen!

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 140m²

Perceeloppervlakte
ca. 979m²

Inhoud
ca. 669m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1978

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Deze ruime, vrijstaande, levensbestendige semi-bungalow is gebouwd in Landhuisstijl, en gelegen op een ruim perceel van 919 m². De woning wordt omrand door een riante tuin met diverse terrassen. Rustig gelegen in een villawijk in Gronsveld, en is o.a. voorzien van o.a. 3 slaapkamers (1 op parterre) en een zeer grote garage. Ligging: slechts 10 minuten verwijderd van MUMC+ , Universiteit en centrum Maastricht. Het geliefde Savelsbos ligt om de hoek; heerlijk om te wandelen!

-Indeling:

-Begane grond:
In de hal (ca. 12 m²) ligt een beige tegelvloer. U treft hier de deur naar de woonkamer aan, en de toegangstrap naar de 1e verdieping.
Vanuit de hal loopt u naar de gang waar u de toegangsdeuren naar de badkamer, de toiletruimte, kantoortje (bij-ruimte), de woonkamer, en de slaapkamer aantreft.

De gezellige woonkamer is voorzien van een parketvloer. In de woonkamer (voorzijde) bevindt zich als extra sfeermaker een gashaard. Vanuit de woonkamer heeft u d.m.v. een grote schuifpui en 2 openslaande deuren toegang tot de tuin. De ruime woonkamer met eetkamer en de open keukenruimte zijn samen ca.54 m² groot.
In het hart van de woonkamer is de keuken gepositioneerd. De witte keuken is voorzien van een 4- pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en een afwasmachine. De keuken is mooi afgewerkt, met een lichtbeige natuurstenen werkblad. Opvallend is dat er vanuit de woonkamer vanuit ieder hoekje mooi tuincontact is.

• Slaapkamer 1: De slaapkamer op de parterre is ca. 13 m² groot, en voorzien van een mozaïek parketvloer. Deze ruimte is voorzien van maatkasten, en een entresol die als extra slaapplaats gebruikt kan worden. In een bergruimte in de hoek van de slaapkamer bevindt zich de cv-combi-ketel (gehuurd). Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de tuin.
• Badkamer: De beige, betegelde badkamer is ca 5 m² groot, en voorzien van een ligbad, douche, en een wastafel. De toiletruimte is betegeld en tevens voorzien van een fonteintje.
• Kantoor/bij-ruimte: Praktisch is de ruimte die in gebruik is geweest als kantoortje/bij-ruimte. (ca. 6 m²). Dit is een doorloopkamer naar de hierachter gelegen garage.

-Eerste verdieping:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de 1e etage. U treft hier de 2e en de 3e slaapkamer aan. Beide slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een houten mozaïek parketvloer.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 17 m² groot, en voorzien van extra bergruimte achter de schuintes van het dak en via een deurtje toegang tot een zolderberging.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.

-Garage:
De nette, betegelde, ruime garage is ca. 34 m² groot, en voorzien van een mooie hardhouten poort.
In deze ruimte bevindt zich ook de wasmachineaansluiting en een keukenblokje. Vanuit de garage heeft u toegang tot de tuin.

-Tuin:
De woning is gebouwd in het middel van een groot perceel van ruim 900 m². Er zijn 2 terrassen aanwezig; 1 aan de achterzijde, voorzien van een zonnescherm (markies) en een terras aan de zijkant van de woning is ook voorzien van een uitval-zonnescherm. De grootte van het perceel biedt veel mogelijkheid tot realisatie van meerdere terrassen.
Er zijn diverse borders aanwezig, die naar wens ingericht kunnen worden. Door het plaatsen van diverse hoge struiken en bomen is er extra privacy gecreëerd.

Nadere bijzonderheden:
• Per direct aanvaardbaar.
• Volgens opgave verkoper.
• Pannendak vernieuwd in 1989, toen is garage verbouwd.
• HR CV-combi-ketel is gehuurd.
• Een strook aan de voorzijde is in bruikleen verkregen van de Gemeente Eijsden-Margraten.

-Omgeving:
Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager en Aldi, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Oonder de bos 3", "zipCode": "6247 BD", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8093981, "lng": 5.734023, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Oonder de bos 3
Postcode
6247 BD
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 140m²
Perceeloppervlakte
ca. 979m²
Overig oppervlakte
ca. 39m²
Inhoud
ca. 669m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.