Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Kampweg 20, Gronsveld

In Gronsveld bieden wij deze twee-onder-een-kapwoning met mooie tuin aan. De woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, en een garage met ruime oprit. De woning is gelegen op een ruim perceel van 430 m². Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+, UM zijn op slechts 10 min te bereiken.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 91m²

Perceeloppervlakte
ca. 430m²

Inhoud
ca. 232m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1957

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
-Beschrijving:
In Gronsveld bieden wij deze twee-onder-een-kapwoning met mooie tuin aan. De woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, en een garage met ruime oprit. De woning is gelegen op een ruim perceel van 430 m². Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+, UM zijn op slechts 10 min te bereiken.

Indeling:
-Kelder:
In de hal bevindt zich de toegangsdeur naar de kelderruimte. U treft hier ook de cv-combi-ketel (Vaillant 2018, gehuurd)

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen in de hal (ca. 7 m²). Hier ligt een wit- grijs geaderde marmeren tegelvloer. In de hal bevinden zich de toegangsdeuren naar de toiletruimte, de kelderruimte, de woonkamer en naar de keukenruimte. Tevens bevindt zich hier de meterkast.
De betegelde toiletruimte is ca. 2 m², en tevens voorzien van een fonteintje. De woonkamer is ca. 30 m² groot voorzien van vloerbedekking. Aan de achterzijde heeft u via de grote openslaande deuren toegang tot de achtertuin en het terras grenzend aan de woonkamer.
De gesloten keuken is ca. 7 m² groot. De eenvoudige witte keuken is uitgevoerd met een grijs kunststof werkblad. In de keuken bevindt zich de volgende apparatuur: een 4 – pits kookplaat met afzuigkap, en een koelkast. In de keuken bevindt zich een deur die u toegang geeft tot de achtertuin.

-Eerste verdieping:
U treft hier 4 slaapkamers aan en 1 badkamer, tevens nog een praktische bergkast.
Op deze verdieping ligt vloerbedekking.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot. deze “master bedroom” is gelegen aan de achterzijde.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca.13 m² groot en is tevens voorzien van openslaande deuren naar een balkon.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 4 m² groot, in deze ruimte bestaat de mogelijkheid om een badkamer te realiseren.
• Badkamer: De badkamer is ca. 1 m² groot en voorzien van een douche en een wastafel.
• Bergkast: De bergkast is handig voor extra voorraad, stofzuiger e.d.

-Tweede verdieping:
Via de vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot de zolderruimte, hier bestaat de mogelijkheid om een slaapkamer te realiseren.

-Garage:
De garage is ca. 22 m² groot. Voor de garage bevindt zich een fijne, ruime oprit voor het plaatsen van meerdere auto’s . De garage is voorzien van een houten toegangspoort, en een deur aan de achterzijde. Deze deur geeft toegang tot de achtertuin.

-Tuin:
Aangename tuin voorzien van een terras grenzend aan de keuken en voorzien van diverse borders en gras. Het is hier heerlijk zitten met weinig inkijk.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct mogelijk.
• Kozijnen: Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas, achterzijde woonkamer, en garage houten kozijnen en enkel glas.
• Onderhoud: netjes onderhouden gedateerd huis.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (Huur, Vaillant 2018)
• Energielabel F
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Gronsveld; een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Kampweg 20", "zipCode": "6247 AT", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8136284, "lng": 5.7320406, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Kampweg 20
Postcode
6247 AT
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 91m²
Perceeloppervlakte
ca. 430m²
Inhoud
ca. 232m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Energielabel
F
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.