Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Graaf Wolter Hoenstraat 16, Geulle

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 84m²

Perceeloppervlakte
ca. 371m²

Inhoud
ca. 322m³

Kamers
6

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1965

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
Let op: Dit is een bieden vanaf prijs. U kunt bieden vanaf € 150.000 k.k. Opknapper! Rustig gelegen halfvrijstaande geschakelde woning in Geulle (gemeente Meerssen) met garage, 3 slaapkamers, met prachtig zicht vanuit de achterzijde. Gunstig gelegen t.o.v. winkels en voorzieningen.

Indeling:

-Begane grond:
De hal is ca. 5,5 m² groot. In de hal treft u de toiletruimte (ca. 1,5 m²) aan en de meterkast. Tevens bevindt zich hier een praktische trapkast; fijn als extra bergruimte of voor het b.v. herbergen van stofzuiger e.d.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. Tevens bevindt zich hier de toegangstrap naar de eerste verdieping.
De woonkamer met semi-open keuken is ca. 32 m² groot. Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u via een deur toegang tot de achtertuin. Het grote raam aan de voorzijde van de woning en het raam aan de achterzijde geven een mooie lichtinval.
Prachtig is het zicht op het achterliggende landschap vanuit de woonkamer en de keuken!.
Vanuit de woonkamer loopt u de keukenruimte in.
Toegang tot de garageruimte heeft u via de keuken. Deze is ca. 16 m² groot en voorzien van een aluminium kantelpoort.
In de garage bevindt zich ook een deur die toegang geeft tot de achtertuin.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12,5 m²groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca 11 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca 7,5 m² groot. Hier heeft u tevens toegang via een vlizotrap tot de ruime bergzolder.
• Badkamer: De badkamer is ca. 3,5 m² groot. Deze gedateerde, betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel.
• Bergkast:Op de overloop bevindt zich nog een bergkast/linnenkast.

-Tuin:
Ruime achtertuin, die nog volledig naar wens dient te worden ingericht.

Nadere bijzonderheden:
• Deze woning dient geheel gerenoveerd te worden.
• Koper heeft een bouwkundig rapport laten opmaken van de staat van de woning. Deze is ter inzage beschikbaar tijdens de bezichtiging.
• Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en kunststof voordeur uit ca. 2008.
• De woning is voorzien van een geiser en een VR CV-ketel en zijn beide in eigendom.
• Aanvaarding per direct.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
De woning is rustig gelegen in Geulle. Geulle is een plaats in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg . Sinds de gemeentelijke herindeling behoort het tot de nieuw gevormde gemeente Meerssen. De plaatsnaam is afgeleid van de rivier de Geul. Diverse voorzieningen, zoals een basisschool, en een supermarkt zijn in de directe omgeving aanwezig.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Graaf Wolter Hoenstraat 16", "zipCode": "6243 BE", "city": "Geulle", "lat": 50.9241565, "lng": 5.749433, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Graaf Wolter Hoenstraat 16
Postcode
6243 BE
Plaats
Geulle

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 84m²
Perceeloppervlakte
ca. 371m²
Inhoud
ca. 322m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.