Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Wethouder Broersstraat 21, Eijsden

In Eijsden bieden wij deze twee onder een kap woning aan met grote garage en ruime oprit. De woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers. Deze uitgebouwde woning biedt veel mogelijkheden. Modernisatie is wenselijk. Deze woning is rustig gelegen in Eijsden, winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
2-onder-1-kapwoning

Woonoppervlakte
ca. 105m²

Perceeloppervlakte
ca. 249m²

Inhoud
ca. 528m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1950

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

UPDATE : Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor deze woning is het op dit moment helaas niet mogelijk meer om een bezichtiging in te plannen. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE: Due to the extremely many requests and great enthusiasm for this house, it is unfortunately no longer possible to schedule a viewing at this time. Send your details by e-mail and we will put you name on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Eijsden bieden wij deze twee onder een kap woning aan met grote garage en ruime oprit. De woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers. Deze uitgebouwde woning biedt veel mogelijkheden. Modernisatie is wenselijk. Deze woning is rustig gelegen in Eijsden, winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

-Indeling:

-Kelder:
via een deur in de woonkamer bereikt u de grote kelderruimte (ca. 21,5 m2). De vloer in de kelderruimte is betegeld.

-Begane grond:
In de hal (ca. 3,5 m²) bevindt zich de meterkast en de toiletruimte. Tevens de toegangstrap naar de eerste verdieping.
De ruime, uitgebouwde woonkamer biedt veel mogelijkheden. De woonkamer is ca. 29,5 m² groot en wordt verwarmd met gaskachels. Er is in de woning geen centrale verwarming aanwezig.
In de woonkamer bevindt zich de deur naar de provisiekelder.
Via de woonkamer bereikt u de leefkeuken (ca. 23,0 m²) , deze is geplaatst in de uitbouw. De twee ramen in de gevel en de lichtkoepel creëren veel licht. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: 4 pits gasstel met vlakschuif afzuigkap en een koelkast. In de uitbouw bevindt zich een airco-unit.
Via de keuken gaat u naar de badkamer. Deze nette badkamer (ca. 7,5 m²) is voorzien van een antraciet vloertegel en witte wandtegel. In de badkamer is een wastafelmeubel en douchecabine aanwezig. Hier is ook de witgoedaansluiting geplaatst.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers. Op deze verdieping ligt een nette laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 11,0 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 4,5 m² groot
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 4,5 m² groot

-Tweede verdieping:
Deze verdieping (ca. 1,6 m²), door aflopend dak) heeft een vlizotrap. Door de beperkte nokhoogte is deze enkel te gebruiken als bergzolder.

-Garage:
De garage is ca. 23,5 m² groot en voorzien van een handmatige poort en smeerput. De oprit naast de woning biedt ruimte voor meerdere auto’s.

-Tuin:
Via de tuin, gelegen achter de badkamer, is nog een bergruimte aanwezig. Handig voor het stallen van tuinspullen etc.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen nabij het centrum van Eijsden vlakbij winkels en voorzieningen. Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle plaats met een oude historische kern met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels zoals supermarkten/drogisterijen e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct.
• Kozijnen: Kunststof kozijnen met grotendeels dubbel glas.
• Goed onderhouden, te renoveren woning met veel mogelijkheden.
• GEEN centrale verwarming aanwezig! De ruimtes op de begane grond worden grotendeels verwarmd met gaskachels. De keukengeiser (gehuurd, volta) zorgt voor de warmwater voorziening.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Wethouder Broersstraat 21", "zipCode": "6245 JA", "city": "Eijsden", "lat": 50.7766536, "lng": 5.7149798, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Wethouder Broersstraat 21
Postcode
6245 JA
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 105m²
Perceeloppervlakte
ca. 249m²
Overig oppervlakte
ca. 39m²
Inhoud
ca. 528m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Warm water
Geiser huur
Verwarming
Gaskachels

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.