Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Schoolstraat 18, Eijsden

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. In de oude kern van Eijsden bieden wij deze tussengelegen woning aan. De woning is voorzien van o.a. 4 slaapkamers en een fijne, diepe tuin. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 161m²

Perceeloppervlakte
ca. 165m²

Inhoud
ca. 562m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1951

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. In de oude kern van Eijsden bieden wij deze tussengelegen woning aan. De woning is voorzien van o.a. 4 slaapkamers en een fijne, diepe tuin. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

-Indeling:

-Kelder:
Via de hal heeft u toegang tot de provisiekelder.

-Begane grond:
De woning is voorzien van een ruime, lange gang.
In de hal treft u aan de meterkast (automaten groepenkast, 10 groepen) en de toegangsdeuren naar de woonkamer (voormalige kapsalon aan huis ), de berging, de badkamer, de toiletruimte, en de keuken. De woonkamer is voorzien van een Novilon vloer.
De woonkamer op de begane grond kan eventueel ook goed dienen als gelijkvloerse slaapkamer. (Leeftijdsbestendig wonen!).
• Berging: Deze ruimte is ca. 3 m² groot. Hier bevindt zich de Cv ketel (gehuurd,2014 ) en de deur naar de kelderruimte.
• Badkamer: In de gelijkvloerse badkamer (ca. 5,5 m² groot) bevindt zich een ligbad en wastafel.
• Toiletruimte: Deze is voorzien van een staande closet en is apart van de badkamer.
• De keukenruimte is ca. 18 m² groot en voorzien van een witte keuken met kunststof werkblad. De volgende apparatuur is geplaatst : een afzuigkap, gaskookplaat met fornuis, vaatwasser (2020), een magnetron en een koelkast. Verder voorzien van een witte tegelvloer. In de keuken bevindt zich tevens de wasmachineaansluiting.
Achter de keuken bevindt zich nog een fijne serre (ca. 12m²). Hier is het heerlijk zitten met zicht op de achtertuin.

-Eerste verdieping:
U treft hier 2 slaapkamers aan en 1 berging.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 36 m² groot. Deze kamer is nu in gebruik als woonkamer. Hier is een balkon aanwezig (balustrade ontbreekt nog). Van deze ruimte kunnen eventueel ook 2 ruime slaapkamers gerealiseerd worden. In deze ruimte ligt een mooie houten parketvloer.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.
• Berging: Dit is een handige bergruimte en is ca. 4 m² groot.

-Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap. Hier bevinden zich 2 slaapkamers, die voorzien zijn van dakkapellen.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 8,5 m² groot.

-Tuin:
De woning is voorzien van een verrassend, ruime, diepe tuin. De tuin is ca. 16 meter diep (exclusief tuinberging). Er is geen(!) achteringang aanwezig.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct mogelijk.
• Kozijnen: gedeeltelijk hout/ gedeeltelijk kunststof. Grotendeels dubbel glas.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (Huur, Bosch, 2014)
• Enige modernisatie van deze woning is gewenst.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Eijsden, Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle plaats met als oude historische kern de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, en winkels zoals supermarkten/drogisterij e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+ , en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”; een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Schoolstraat 18", "zipCode": "6245 CG", "city": "Eijsden", "lat": 50.7770246, "lng": 5.7044206, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Schoolstraat 18
Postcode
6245 CG
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 161m²
Perceeloppervlakte
ca. 165m²
Overig oppervlakte
ca. 10m²
Inhoud
ca. 562m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dakisolatie, Grotendeels dubbelglas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2014, Combi-ketel, Huur)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.