Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Rijksweg 247, Eijsden

In Eijsden treft u dit statig herenhuis aan met 5 slaapkamers, en een mooie omsloten tuin. De woning is gunstig gelegen vlakbij winkelcentrum, scholen en verdere voorzieningen. Tevens gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en universiteit zijn op 10 min te bereiken.

Verkocht

Woningtype
Eindwoning

Woonoppervlakte
ca. 189m²

Perceeloppervlakte
ca. 323m²

Inhoud
ca. 783m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1935

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
In Eijsden treft u dit statig herenhuis aan met 5 slaapkamers, en een mooie omsloten tuin. De woning is gunstig gelegen vlakbij winkelcentrum, scholen en verdere voorzieningen. Tevens gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en universiteit zijn op 10 min te bereiken.

-Indeling:

Kelder:
Via de hal heeft u toegang tot de kelderruimte, deze is ca.14 m² groot.

-Begane grond:
Het is aangenaam binnenkomen in de ruime hal (17 m²). In de hal ligt een beige plavuizenvloer. Praktisch is de af te sluiten berging/garderoberuimte in de hal. In de hal zijn de toegangsdeuren naar de woonkamer, de deur naar de keuken en naar de kelder.
De woonkamer is ca. 29 m² groot. De grote ramen in de woonkamer geven mooie lichtinval. Via de woonkamer loopt u de ruime leefkeuken in (ca. 21 m²) . In de witte houten landhuiskeuken is de volgende apparatuur geplaatst: een oven, een 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Via de ruime keuken heeft u toegang naar de bijkeuken (ca. 6 m²), de toiletruimte (ca. 1 m²), de badkamer (ca. 3 m²) en de tuinkamer (ca. 14 m²).
In de praktische bijkeuken bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur en hier bevindt zich ook de cv-combi-ketel, en de badkamer.
De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Tevens bevindt zich hier de toiletruimte.
Mooi is de glazen tuinkamer; hier is het heerlijk zitten met zicht op de tuin. Vanuit de tuinkamer heeft u tevens toegang naar het beschutte binnenplaatsje, grenzend aan de woonkamer. In de tuinkamer kan d.m.v. screens het licht en de zon gereguleerd worden.

-Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers.
• slaapkamer 1 deze is ca. 17,5 m² groot.
• slaapkamer 2 deze is ca.15 m² groot.
• slaapkamer 3 deze is ca.8 m² groot.
De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking.

• Tweede verdieping: Via de statige trap toegang naar de 2e verdieping. Hier bevindt zich slaapkamer 4 en 5, en een zolderberging.
• slaapkamer 4 deze is ca. 11,5 m² groot.
• slaapkamer 5 deze is ca. 15 m² groot.
De praktische zolderberging, is ca. 9 m² groot.

-De Tuin:
Vanuit de tuinkamer heeft u toegang naar het ruime terras, en tot de sfeervolle, zonnige tuin. De mooie omsloten tuin met rozen en buxussen, is aangelegd in Engelse stijl. In het hart van de tuin bevindt zich een sfeervolle Magnolia boom.

Nadere bijzonderheden:
• Het pannendak is geïsoleerd en is vernieuwd in 2009.
• De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen.
• De cv-combiketel (bjr.2019 ) is eigendom.


Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas en aan de rand van het prachtige heuvelland.
De oude historische kern is gelegen bij de Diepstraat, met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbindingen en een treinstation.
Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Rijksweg 247", "zipCode": "6245 LZ", "city": "Eijsden", "lat": 50.776729, "lng": 5.7253466, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Rijksweg 247
Postcode
6245 LZ
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, Eindwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 189m²
Perceeloppervlakte
ca. 323m²
Inhoud
ca. 783m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2019, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.