Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Mozartstraat 43, Eijsden

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Eijsden treft u deze mooie, halfvrijstaande woning met garage, en grote oprit aan, tevens o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een gezellige omsloten tuin. De woning is gunstig gelegen bij alle voorzieningen, winkels, scholen e.d.; Maastricht centrum, MUMC+ en Uni zijn op slechts 15 minuten te bereiken.

Verkocht

Woningtype
2-onder-1-kapwoning

Woonoppervlakte
ca. 115m²

Perceeloppervlakte
ca. 270m²

Inhoud
ca. 480m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1969

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
In Eijsden treft u deze mooie, halfvrijstaande woning met garage, en grote oprit aan, tevens o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een gezellige omsloten tuin. De woning is gunstig gelegen bij alle voorzieningen, winkels, scholen e.d.; Maastricht centrum, MUMC+ en Uni zijn op slechts 15 minuten te bereiken.

-Indeling:

-Parterre:
Het is aangenaam binnenkomen in de ruime, lichte hal (ca. 10 m²), voorzien van een tegelvloer. Hier bevindt zich de toiletruimte (ca. 1 m²); voorzien van een toilet en fonteintje, de meterkast, en de garderoberuimte. Verder de deur naar de woonkamer en de deur naar de keuken. Tevens bevindt zich hier de toegangstrap naar de 1e etage.

Binnenkomend in de woonkamer (ca. 30 m²) valt de aangename lichtinval op; door het grote raam aan de voorzijde en de grote openslaande deuren aan de achterzijde van de woonkamer. In de woonkamer ligt een stijlvolle leistenen tegelvloer. Via de openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de fijne achtertuin. Via de woonkamer loopt u de ruime leefkeuken in (ca. 13,5 m²).
De keuken is uitgevoerd met witte kastjes, afgewerkt met een bruin kunststof werkblad. De keuken is voorzien van een afwasmachine, keramische kookplaat, afzuigkap en een oven. Via de deur In de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. In de keuken ligt een licht gekleurde tegelvloer.

-Eerste verdieping:
U treft hier aan 4 slaapkamers en een badkamer. Op deze etage ligt vloerbedekking.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 15 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 9,5 m² groot.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 6,5 m² groot.
• Badkamer: De nette, wit betegelde badkamer is ca. 4 m² groot, en voorzien van een inloopdouche, een wandcloset en een wastafelmeubel.

-Tweede verdieping:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de tweede verdieping.

-De garage:
Fijn is de ruime garage (ca. 18 m²), voorzien van een elektrische, sectionale poort. De grote oprit voor de garage biedt plaats voor meerdere auto’s. Via de oprit loopt u achterom naar de woning, via het tuinhekje.

-De tuin:
Het is fijn zitten op het terras grenzend aan de woonkamer. De natuurlijke, omsloten tuin is divers ingericht; voorzien van grasstrook, borders en struiken.

Nadere bijzonderheden:
• Per direct aanvaardbaar.
• Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
• Voorzien van een HR Cv Combiketel (eigendom)

-Omgeving:
Deze mooie woning is gelegen in het centrum van Eijsden vlakbij winkels en voorzieningen. Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle plaats met een oude historische kern met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels zoals supermarkten/drogisterijen e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Mozartstraat 43", "zipCode": "6245 GX", "city": "Eijsden", "lat": 50.7827154, "lng": 5.7073662, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Mozartstraat 43
Postcode
6245 GX
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 115m²
Perceeloppervlakte
ca. 270m²
Inhoud
ca. 480m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.