Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Margrietstraat 26, Eijsden

In de geliefde oude kern van Eijsden gelegen, te moderniseren, ruime vrijstaande woning met o.a. garage met ruime oprit, zij-ingang, 4 ruime slaapkamers, kelder, zolder en mooi omrande tuin met tuinberging. De woning is gunstig gelegen op korte loopafstand van de de dorpskern met alle voorzieningen, winkels e.d.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 115m²

Perceeloppervlakte
ca. 388m²

Inhoud
ca. 510m³

Kamers
6

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1965

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
In de geliefde oude kern van Eijsden gelegen, te moderniseren, ruime vrijstaande woning met o.a. garage met ruime oprit, zij-ingang, 4 ruime slaapkamers, kelder, zolder en mooi omrande tuin met tuinberging.
De woning is gunstig gelegen op korte loopafstand van de de dorpskern met alle voorzieningen, winkels e.d.

Indeling:

-Kelder:
De kelder bereikt u via de hal/entree. De fijne voorraadkelder is ca. 14 m² groot en bevat o.a. de cv-installatie (Intergas VR, bouwjaar 1995, in eigendom).

-Parterre:
In de hal (ca. 9 m²) bevinden zich eveneens de toegangsdeuren naar de toiletruimte; naar de keuken en de woonkamer. Daarnaast ook de toegangstrap naar de eerste verdieping. De toiletruimte (ca. 1 m²) is in beige tinten uitgevoerd, betegeld en voorzien van fonteintje.
De l- vormige woonkamer is ca. 36 m² groot. De woonkamer heeft grote ramen aan de voorzijde en openslaande deuren aan de tuinzijde. De grote ramen zorgen voor een aangename lichtinval. In de woonkamer bevindt zich een open haard als extra sfeermaker. In de woonkamer en in de hal ligt vloerbedekking.
De keuken is ingericht met een eenvoudig beige keukenblok. De keuken is voorzien van een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en een enkele spoelbak. De keukenruimte heeft veel daglicht door de grote ramen en de lichtkoepel aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze ruimte heeft u prachtig zicht op de fraaie tuin. In de keuken zijn de deuren naar de woonkamer; de tuin en naar de garage.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal heeft u toegang tot de eerste verdieping.
U treft hier aan: 4 slaapkamers en een badkamer. In twee slaapkamers zijn muurkasten ingebouwd en een van de slaapkamers is voorzien van een wastafel. De masterbedroom aan de voorzijde van de woning heeft een eigen balkon.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Badkamer: De eenvoudige badkamer is ca. 3 m² groot, en voorzien van een wastafel, een toilet en een ligbad.

-Tweede verdieping:
Via de vlizotrap op de eerste verdieping bereikt u de zolder. De zolder is ca. 52 m² groot. Hier bevindt zich de badgeiser (gehuurd)
Op de zolderruimte zou na aanpassingen een 5e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

-De tuin:
Via de voorzijde van de woning kunt u “ achterom ” lopen naar de tuin.
Het is een fijne, omsloten tuin met betegeld terras, diverse beplantingen en borders.
Praktisch in gebruik is de degelijke gemetselde berging/tuinhuis aan de achterzijde van de tuin. Ideaal voor het opbergen van de tuinmeubels, gereedschap, fietsen, barbecue e.d.

-De garage:
De ruime – verwarmde - garage is ca. 25,5 m² groot en voorzien van een elektrische sectionale poort. In de garage bevindt zich de meterkast; een aanrechtblok met diverse kastjes en wasmachine-aansluiting.

Nadere bijzonderheden:
• Per direct te aanvaarden.
• Deze woning dient gemoderniseerd/gerenoveerd te worden.
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
• Grotendeels voorzien van rolluiken.
• Mooie, ruime achtertuin.
• Zij-ingang met poortje.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas en aan de rand van het prachtige heuvelland.
Eijsden heeft een oude historische kern gelegen bij de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbindingen en een treinstation.
Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Margrietstraat 26", "zipCode": "6245 CM", "city": "Eijsden", "lat": 50.7767078, "lng": 5.7052407, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Margrietstraat 26
Postcode
6245 CM
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 115m²
Perceeloppervlakte
ca. 388m²
Inhoud
ca. 510m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
4

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.