Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Kerkstraat 21 K, Eijsden

In de historische kern van Eijsden gelegen 2 etages appartement (maisonnette) met balkon, 2 slaapkamers (mog.3). Praktisch voorzien een eigen parkeerplaats.
Het appartement bevindt zich dit kleinschalige appartementencomplex met 9 wooneenheden.
Via de hoofd entree aan de Kerkstraat heeft u via de trap toegang tot het complex, die u leidt naar de derde en vierde etage, waar zich het appartement bevindt (er is geen lift aanwezig). Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Galerijflat

Woonoppervlakte
ca. 110m²

Inhoud
ca. 295m³

Kamers
3

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1987

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In de historische kern van Eijsden gelegen 2 etages appartement (maisonnette) met balkon, 2 slaapkamers (mog.3). Praktisch voorzien een eigen parkeerplaats.
Het appartement bevindt zich dit kleinschalige appartementencomplex met 9 wooneenheden.
Via de hoofd entree aan de Kerkstraat heeft u via de trap toegang tot het complex, die u leidt naar de derde en vierde etage, waar zich het appartement bevindt (er is geen lift aanwezig) . Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

-Indeling:

-Derde verdieping:
U komt binnen in de hal (ca. 8 m²); hier zijn de toegangsdeuren naar de woonkamer met open keuken, het toilet en berging(kast). Ook bevindt zich in de hal de meterkast. De toilet is wit/zwart betegeld en voorzien van een wandcloset.
In het gehele appartement ligt een antracietkleurige grindvloer.
Het is mooi binnenkomen in de ruime woonkamer met open keuken, deze ruimte is samen ca. 30 m² groot.
De witte keuken is voorzien van een vaatwasser, een keramische kookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast.
Vanuit de woonkamer loopt u via een tussenportaal naar de badkamer, de trapkast en de eetkamer ca. 15 m², de eetkamer kan ook gebruikt worden als extra slaapkamer. Vanuit de gezellige woonkamer is toegang naar het grote balkon (11 m²). Het is hier aangenaam en sfeervol zitten met zicht over Eijsden en de monumentale panden in de straat.
In de trapkast bevindt zich de wasmachine aansluiting.
Onder de trap bevindt een aparte ruimte waar de wasmachine geplaatst is; tevens bevindt zich hier de HR Cv-combi-ketel (Huur, Nefit, 2020).
De recentelijk aangepaste, mooie badkamer (ca. 4 m²) is wit betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche met “rainshower” en een wastafelmeubel met spiegel.

-Vierde verdieping:
U treft hier 2 slaapkamers aan en 1 toilet/bergruimte en een vliering. Op deze verdieping ligt ook een grindvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 21 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Toiletruimte met vaste wastafel en mogelijkheid om als extra bergruimte te gebruiken.

-Parkeerplaats:
Dit appartement heeft een eigen (onoverdekte) parkeerplaats in eigendom, deze bevindt zich aan de achterzijde van het complex. Tevens bevindt zich hier een gezamenlijke fietsenberging.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg
• Kozijnen: Houten kozijnen. Dubbel en enkel glas gecombineerd.
• Toegang tot de derde en vierde etage via de trap. (geen lift aanwezig)
• Centrale verwarming: HR combi-ketel per appartement afzonderlijk (huur, Nefit,2020)
• VVE: ca. €92,87 per maand

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas en aan de rand van het prachtige heuvelland.
Deze woning is gelegen in het centrum van Eijsden, vlakbij bij de oude historische kern, gelegen bij de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, slager, bakker e.d. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbindingen en een treinstation.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Kerkstraat 21", "zipCode": "6245 CA", "city": "Eijsden", "lat": 50.7761486, "lng": 5.7026426, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Kerkstraat 21 K
Postcode
6245 CA
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, Appartement
Woonlaag
2
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 110m²
Inhoud
ca. 295m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
2

Energie

Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2020, Combi-ketel, Huur)

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.