Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Kerkplein 26, Eijsden

OPKNAPPER: Statige boerderijwoning, mooi gelegen op een hoek, met 5 slaapkamers, garage, poortgebouw en stal, met ruime tuin gelegen op een perceel van ca. 730 m² ! In Mesch, in de gemeente Eijsden-Margraten treft u prominent bij de rivier “de voer” gelegen, deze woning aan.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 144m²

Perceeloppervlakte
ca. 730m²

Inhoud
ca. 591m³

Kamers
10

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1762

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
OPKNAPPER: Statige boerderijwoning, mooi gelegen op een hoek, met 5 slaapkamers, garage, poortgebouw en stal, met ruime tuin gelegen op een perceel van ca. 730 m² !
In Mesch, in de gemeente Eijsden-Margraten treft u prominent bij de rivier “de voer” gelegen, deze woning aan.

Indeling:

-Kelder:
Via de deur in achterzijde van de hal, treft u de toegang tot de 2 kelderruimtes aan. Deze zijn ca. 16.5 m2 en ca. 16 m2 groot.

-Begane grond:
U betreedt de woning via de antieke voordeur, voorzien van een mooi glas en lood raam.
In de hal, met statige houten toegangstrap naar de eerste etage, valt de antieke tegelvloer, en de oude paneeldeuren op.
U treft hier de meterkast aan, de deuren naar de woonkamer en naar de toiletruimte, en de deur naar de hier achter liggende doucheruimte.
De eenvoudige doucheruimte is voorzien van douche en wastafel.
Aan het einde van de hal bevindt zich de deur naar de kelder en naar de keuken.
Via de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken; de woonkamer met open keuken is ca. 47 m2 groot.
In de keuken treft u een eenvoudig keukenblok aan voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven.
Via de keuken is toegang tot een terrasje en de zijkant van de woning.
Vanuit de keuken loopt u een bij ruimte is; een ruimte die praktisch als bijkeuken ingericht zou kunnen worden.
Hierachter bevindt zich de garage. Deze is toegankelijk via een grote poort aan de zijkant van de woning.
Vanuit de garage loopt u naar de grote ruimte, statig voorzien van een grote, en hoge poort; dit poortgebouw kan na renovatie verschillende doeleinden hebben.
Achter deze ruimte bevinden zich nog diverse bergingen/stallen.

-Eerste verdieping:
Hier treft u drie ruime slaapkamers aan en de toegang tot de 2 de verdieping door middel van een vaste trap/
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 18 m2 groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12 m2 groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 15.5 m2 groot.

-Tweede verdieping:
Op de overloop op de eerste etage treft u achter een deur de toegangstrap naar de tweede etage aan. Hier zitten enkele plafondplaten los en deze verdieping dient volledig gerenoveerd te worden.
Hier treft u een ruime vide aan, van hieruit heeft u toegang tot 2 ruimtes, die ingericht kunnen worden als:
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 9 m2 groot.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 9 m2 groot.

-Tuin:
De tuin is gesitueerd aan de linker voorzijde van de woning, grenzend aan de rivier de Voer.
Een ruime tuin, die nog naar wens ingericht kan worden.

Nadere bijzonderheden:
• Oorspronkelijke bouw dateert uit 1762.
• De woning wordt verwarmd door gaskachels.
• Geheel voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.
• Volledige renovatie is noodzakelijk.
• Een opknapper met veel mogelijkheden!
• Aanvaarding kan per direct.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Mesch is het zuidelijkst gelegen kerkdorp van Nederland. Dit pittoreske dorp is gelegen aan het riviertje de voer dat zijn oorsprong vindt in het nabijgelegen Belgische Sint-Pietersvoeren. U treft hier oude monumentale boerderijen, hoogstambomen en veel heuvels aan. Het is hier heerlijk wandelen en fietsen. Bourgondisch ingesteld met gezellige eetcafe's en terrassen. In het vlakbij gelegen centrum van Eijsden, dat op fietsafstand is te bereiken ligt een groot winkelcentrum en alle voorzieningen. Maastricht centrum, MUMC en Universiteit zijn op 15 autominuten te bereiken

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Kerkplein 26", "zipCode": "6245 KH", "city": "Eijsden", "lat": 50.7636286, "lng": 5.7304922, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Kerkplein 26
Postcode
6245 KH
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1762

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 144m²
Perceeloppervlakte
ca. 730m²
Inhoud
ca. 591m³

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
5

Buitenruimte

Tuin
Voortuin

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.