Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Kennedylaan 21, Eijsden

Exclusief wonen: Stijlvolle villa in Eijsden geheel opgetrokken met veldbrandstenen, met o.a. 2 inpandige garageruimtes, 2 slaapkamers (mogelijk 4) , 2 badkamers , en omsloten onderhoudsvrije tuin, met zij-ingang en diverse kelderruimtes. Deze woning is uitgevoerd met antieke bouwmaterialen; schouw, tegelvloeren, balkenpartijen e.d. Deze woning is rustig, en mooi gelegen op een hoek. Op een praktische locatie, vlakbij winkels, en verdere voorzieningen.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 304m²

Perceeloppervlakte
ca. 637m²

Inhoud
ca. 1.244m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1978

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
Exclusief wonen: Stijlvolle villa in Eijsden geheel opgetrokken met veldbrandstenen, met o.a. 2 inpandige garageruimtes, 2 slaapkamers (mogelijk 4) , 2 badkamers , en omsloten onderhoudsvrije tuin, met zij-ingang en diverse kelderruimtes. Deze woning is uitgevoerd met antieke bouwmaterialen; schouw, tegelvloeren, balkenpartijen e.d. Deze woning is rustig, en mooi gelegen op een hoek. Op een praktische locatie, vlakbij winkels, en verdere voorzieningen.


Indeling:
Kelders:
De nette kelderruimtes zijn betegeld. Naast de 2 inpandige, ruime garages van ca. 20 m² en ca. 33 m² treft u aan, een lange hal die toegang geeft tot :
• 1 waskelder (ca. 19 m²); hier bevindt zich de wasmachineaansluiting, en is voldoende plaats voor wasmachine, wasdroger e.d. Tevens bevindt zich hier de cv-ketel
• 1 kelder die in gebruik is als kantoorruimte (ca. 17 m²).
• 1 bergkelder (ca. 8 ,5 m²).
• 1 voorraadkelder (ca. 22,5 m²).
• 1 berging (ca. 6,5 m²)
De kelderruimtes zijn toegankelijk via de hal.


-Begane grond:
Via een trap aan de voorzijde heeft u toegang tot de voordeur. Binnenkomend in de hal valt de sfeer en het mooie materiaalgebruik op. De antieke tegelvloer, is mooi passend in het geheel en is zowel in de hal als in de woonkamer en keuken gelegd. In de hal ( 8 m²) treft u de meterkast aan en de toiletruimte. Tevens de toegangsdeur naar de woonkamer en naar de kelders.
Zelfs de toiletruimte in de hal is apart; uitgevoerd met een toilet en een antiek wastafelmeubeltje.
De woonkamer met open keuken is totaal ca. 70 m2 groot. De woonkamer is verdeeld over een ruimte bij de open haard (tuinzijde) en een gedeelte, de zitkamer, dat zich aan de voorzijde (straatzijde) bevindt . Deze ruimte wordt nu gebruikt als tv-kamer. In de tv-ruimte bevindt zich ook een gezellige gaskachel. Mooi is dat zowel de zitkamer, de tv-kamer, en de keuken in een open ruimte zijn gerealiseerd.
In de woonkamer is de grote open haard een 'eye-catcher'; en zorgt voor versterking van de sfeer. Vanuit de woonkamer heeft u aan de tuinzijde via 3 dubbele openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De klassieke witte houten keuken is uitgevoerd in landhuisstijl met een antraciet natuurstenen werkblad. In de keuken treft u een 4 pits keramische kookplaat aan, met afzuigkap en een vaatwasser.
Bij de keuken treft u een praktische bijkeuken aan (ca. 5 m²) ; hier is voldoende plaats voor vriezer, extra koelkast, voorraad e.d.
Extra bijgebouwd aan deze woning is de multifunctionele ruimte (ca.33 m²) . Deze ruimte zou ook kunnen dienen voor kantoor aan huis , of als grote gelijkvloerse slaapkamer. In deze ruimte bevindt zich tevens een toiletruimte. Er zijn reeds voorzieningen aanwezig voor realisatie van een badkamer.
Ter hoogte van de zitkamer bevindt zich een slaapkamer op de begane grond (ca. 13 m²) en een badkamer (ca. 6m²) . De badkamer is lichtbeige betegeld en voorzien van een toilet, wastafelmeubel en een douche.

-Eerste verdieping:
Via een trap in de tv-kamer loopt u naar de 1e etage. Hier treft u de 2e slaapkamer aan, voorzien van mooie maatkasten, deze kamer is ca. 23,5 m² groot. Vanuit de slaapkamer heeft u via een deur toegang tot het balkon; van hieruit heeft u mooi zicht op de achtertuin. Hier treft u ook de 2e badkamer aan (ca. 3 m²) . Deze is in wit/grijs kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een wandcloset, ligbad en een wastafel verwerkt in een antiek meubel.

Via een niet zo hoge, trap op de eerste verdieping bereikt u de zolderkamer (ca. 19 m²) ; deze kamer kan met kleine aanpassingen dienen als 3e slaapkamer.

-Tuin:
De tuin is toegankelijk via de woonkamer via de diverse openslaande terrasdeuren. De praktische omsloten, onderhoudsvrije gezellige tuin is voorzien van diverse terrassen. De terrassen zijn mooi bekleed met grote Chinese hardstenen vloertegels.
Vanuit de woonkamer heeft u volledig zicht op de tuin. Privacy op het terras is optimaal. Via een hekje aan de zijkant van de woning heeft u tevens toegang tot de achtertuin.
De tuin is omrand door groene hagen.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Luxueus, en degelijk uitgevoerde, chique stijlvolle woning.
• Opvallend mooi materiaalgebruik; vloeren, schouw, deuren e.d.
• Mogelijkheid tot gebruik van grote multifunctionele ruimte op parterre als extra (leeftijdsbestendige) slaapkamer.
• De woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen voorzien van enkele beglazing (m.u.v. multifunctionele ruimte op parterre)
• Chique, stijlvolle woning.
• Een strook aan de voorzijde van de woning is in bruikleen verkregen van de Gemeente-Eijsden Margraten.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Kennedylaan 21", "zipCode": "6245 EP", "city": "Eijsden", "lat": 50.7795643, "lng": 5.7086424, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Kennedylaan 21
Postcode
6245 EP
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 304m²
Perceeloppervlakte
ca. 637m²
Overig oppervlakte
ca. 72m²
Inhoud
ca. 1.244m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Soort garage
Inpandig

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.