Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

J.S. Bachstraat 14, Eijsden

Ruime vrijstaande woning in Eijsden met 4 slaapkamers, garage met grote oprit, en een aangename, omsloten tuin. Gelegen op een geliefde locatie in Eijsden, met prachtig vrij uitzicht over weilanden. Praktisch gelegen; winkels e.d. bevinden zich op zijn op loopafstand. Maastricht centrum, MUMC+ en UNI zijn op 15 minuten te bereiken.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 136m²

Perceeloppervlakte
ca. 397m²

Inhoud
ca. 420m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1970

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Ruime vrijstaande woning in Eijsden met 4 slaapkamers, garage met grote oprit, en een aangename, omsloten tuin. Gelegen op een geliefde locatie in Eijsden, met prachtig vrij uitzicht over weilanden. Praktisch gelegen; winkels e.d. bevinden zich op zijn op loopafstand. Maastricht centrum, MUMC+ en UNI zijn op 15 minuten te bereiken.

Indeling:
-Begane grond:
Het is ruim binnenkomen in de lichte, en ruime hal (ca. 10 m²) . Hier treft u de toiletruimte aan, (deze is voorzien van een toilet en een fonteintje), de meterkast en de garderoberuimte. In de hal ligt een natuurstenen tegelvloer.
In de hal bevinden zich de toegangsdeuren naar de keuken (ca. 13.5 m²) , en naar de woonkamer (ca. 32 m²). Tevens de trap naar de eerste verdieping.
De woonkamer heeft aangename lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde, en aan de achterzijde. In de woonkamer ligt een mozaïekparketvloer. Extra sfeermaker is de open haard in het hart van de woonkamer. Via de woonkamer loopt u de keuken in. De gezellige leefkeuken is uitgevoerd met witte houten kastjes. De volgende apparatuur treft u aan: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, en een koelkast. In de keuken ligt een grijze plavuizenvloer.
In de keuken heeft u d.m.v. een deur toegang naar de tuinkamer; een fijne plek om te zitten. De druivenranken in deze tuinkamer geven een mediterrane sfeer weer ! Via de tuinkamer heeft u toegang tot de achtertuin.
Via de tuin heeft u d.m.v. een deur toegang tot de garage.

-Eerste verdieping:
Hier treft u aan 3 ruime slaapkamers en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 20 m² groot.
• Badkamer: De badkamer is ca. 6 m² groot, en voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet.

-Tweede verdieping:
Hier bevindt zich de 4e slaapkamer, een zolderruimte en een berging/CV ruimte. Op de ruime overloop op deze etage is nog een extra bergruimte gecreëerd.
• Slaapkamer 4: Deze is ca. 15 m² groot.
• CV-ruimte: In een aparte afgesloten ruimte (ca. 6 m2 groot) treft u de de cv-ketel ruimte aan, met de cv-ketel en de boiler.
• Berging: 9 m² groot

• Garage.
Fijne, ruime garage (ca. 19 m2) groot, voorzien van aluminium poort.
In de garage is een wateraansluiting en verwarming aanwezig. De garage is toegankelijk via de oprit d.m.v. de kantelpoort, en via de tuin d.m.v. de toegangsdeur.
De grote oprit voor de garage biedt plaats aan meerdere auto’s.

-Tuin:
Brede omsloten achtertuin, voorzien van een terras en een grasveldje, omrand door struiken en planten.
Via de oprit heeft u d.m.v. een af te sluiten deur, toegang tot de achtertuin. (zij-ingang)

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct.
• VR CV-ketel en boiler deze zijn in eigendom.
• Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk houten kozijnen, gedeeltelijk voorzien van dubbel glas, en gedeeltelijk enkel glas.
• Zeer mooi gelegen woning, in geliefde, brede straat in Eijsden, met vrij uitzicht op weilanden aan de voorzijde.
• Sfeervolle woning, mooi gelegen met prachtig uitzicht aan de voorzijde.

-Omgeving:
Deze woning kijkt prachtig uit op een weiland met bomen.
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas en aan de rand van het prachtige heuvelland.
Eijsden heeft een oude historische kern gelegen bij de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbindingen en een treinstation.
Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "J.S. Bachstraat 14", "zipCode": "6245 HA", "city": "Eijsden", "lat": 50.7830698, "lng": 5.705681, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
J.S. Bachstraat 14
Postcode
6245 HA
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 136m²
Perceeloppervlakte
ca. 397m²
Overig oppervlakte
ca. 6m²
Inhoud
ca. 420m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel, Elektrische boiler eigendom
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.