Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

J.P. Sweelinckstraat 2, Eijsden

In Eijsden bieden wij deze half vrijstaande hoekwoning met garage aan. Deze woning is o.a. voorzien van een omsloten tuin met een zijingang, en 4 slaapkamers. Praktisch gelegen t.o.v. voorzieningen; het winkelcentrum van Eijsden en verdere voorzieningen zijn op loop/fietsafstand te bereiken. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn ook op slechts 10 auto min. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Hoekwoning

Woonoppervlakte
ca. 124m²

Perceeloppervlakte
ca. 312m²

Inhoud
ca. 456m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1971

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

UPDATE 2-4-2021 !! LET OP: Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning, zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol gepland. Er kunnen op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE 2-4-2021 !! ATTENTION: Due to the extreme many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.


-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. In Eijsden bieden wij deze half vrijstaande hoekwoning met garage aan. Deze woning is o.a. voorzien van een omsloten tuin met een zijingang, en 4 slaapkamers. Praktisch gelegen t.o.v. voorzieningen; het winkelcentrum van Eijsden en verdere voorzieningen zijn op loop/fietsafstand te bereiken. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn ook op slechts 10 auto min. verwijderd.

-Indeling:

-Kelder:
Via de keuken heeft u toegang tot de praktische voorraadkelder.

-Begane grond:
In de hal (ca. 7 m²) bevindt zich de meterkast, de toiletruimte, de trap naar de 1e etage en de toegangsdeur naar de keukenruimte. De toiletruimte (ca. 1 m²) is geheel betegeld met witte marmeren tegels en is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. In de hal ligt een natuurstenen tegelvloer.
In de keukenruimte (ca 8,5 m²) is een witte, greeploze keuken geplaatst. Deze is voorzien van een kunststof werkblad. De volgende apparatuur bevindt zich in de keuken: een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, een oven, en een koelkast. Op de vloer ligt een lichtgrijze plavuis. Via een deur in de keuken heeft u toegang tot het tuinterras en de achtertuin. In de keuken treft u tevens de deur naar de voorraadkelder aan.
Vanuit de keuken loopt u de woonkamer in. De woonkamer (ca. 28,5 m²) heeft mooie lichtinval door het grote raam aan de voorzijde en de grote openslaande deuren aan de tuinzijde. In het hart van de woonkamer bevindt zich als extra sfeermaker een schouw met een open haard. Op de vloer van de woonkamer ligt een beige/grijze tegelvloer. Via de openslaande deuren in de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op de overloop ligt een laminaatvloer. Op de slaapkamers ligt Novilon vloerbekleding.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 15,5 m² groot
• Badkamer: De met witte marmeren tegels betegelde badkamer, is ca. 5,5 m² groot. De badkamer is voorzien van een douche, een wandcloset, en een wastafel mooi stijlvol verwerkt in een groen marmeren blad.

-Tweede verdieping:
Via de ruime overloop op de eerste verdieping, heeft u via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping.
Op deze etage bevindt zich de 4e slaapkamer en een bergzolder.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 17 m² groot. Mooi is de vele lichtinval in deze ruimte door de grote aanwezige dakkapel.
• Bergzolder: Op de bergzolder (ca. 2 m²) bevindt zich de cv-combi-ketel 2016.

-Garage:
De garage is ca. 19 m² groot. Deze is voorzien van een elektrische sectionale toegangspoort. In de garage is tevens elektra en verwarming aanwezig.
Naast de garage is nog een extra, open berging aanwezig, praktisch voor het stallen van afvalcontainers.

-Tuin:
Via de deur in de keuken, en via de openslaande deuren in de woonkamer, heeft u toegang naar de achtertuin. Tevens via het zijpoortje.
De aangename tuin is voorzien van een groot tuinterras grenzend aan de woonkamer. In de zij-tuin bevinden zich diverse mooie planten en een vijverpartij.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct.
• Kozijnen: Hardhouten kozijnen met dubbel glas.
• Centrale verwarming: CV- HR combi-ketel (eigendom, Nefit, 2016)
• Energielabel D
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle, bourgondische plaats met een oude historische kern, voorzien van gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes, en winkelcentrum e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “broonk”, een goed moment om met bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "J.P. Sweelinckstraat 2", "zipCode": "6245 GV", "city": "Eijsden", "lat": 50.7812743, "lng": 5.7083912, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
J.P. Sweelinckstraat 2
Postcode
6245 GV
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 124m²
Perceeloppervlakte
ca. 312m²
Overig oppervlakte
ca. 7m²
Inhoud
ca. 456m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
D
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Nefit (Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.