Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Emmastraat 9, Eijsden

Renovatieproject: In de oude kern van Eijsden gelegen volledig te renoveren – reeds sinds 30 jaar niet meer bewoonde – halfvrijstaande woning. Op dit moment is de woning onbewoonbaar. De woning is gelegen op een groot perceel van ca. 580 m² en voorzien van een ruime achtertuin.
De woning is gunstig gelegen; winkels en voorzieningen zijn op loopafstand.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 100m²

Perceeloppervlakte
ca. 580m²

Inhoud
ca. 300m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1920

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

Renovatieproject: In de oude kern van Eijsden gelegen volledig te renoveren – reeds sinds 30 jaar niet meer bewoonde – halfvrijstaande woning. Op dit moment is de woning onbewoonbaar. De woning is gelegen op een groot perceel van ca. 580 m² en voorzien van een ruime achtertuin.
De woning is gunstig gelegen; winkels en voorzieningen zijn op loopafstand.

-Indeling:

-Kelder:
Via de hal bereikt u de 3 kelderruimtes.

-Begane grond:
In de lange hal ca 13 m², ligt een terrazo vloer. In de hal treft u de deur naar de woonkamer aan de linkerzijde en de toegangstrap naar de 1e etage. Achter in de hal bevindt zich de deur naar de kelder.
De woonkamer is verdeeld in een voorkamer (gedeeltelijk ingezakte houten vloer) en de achterkamer (terrazo vloer) deze ruimtes zijn samen ca 66 m² groot.
Vanuit de woonkamer loopt u naar de diverse achtergelegen ruimtes. In een van deze ruimtes is een deur die u toegang geeft tot de binnen cour. Via deze bijruimte loopt u via enkele tredes, langs een stal en naar de achtertuin.

-Eerste verdieping:
Via de mooie, oude houten trap in de hal loopt u naar de 1e etage. Hier treft u 3 slaapkamers aan.
• slaapkamer 1: deze is ca 13 m² groot.
• slaapkamer 2: deze is ca 16 m² groot.
• slaapkamer 3: deze is ca 8 m² groot.

-Tweede verdieping:
Via de overloop van de 1e etage heeft u toegang tot de zolderverdieping.
Deze grote ruimte biedt veel mogelijkheden; hier kunnen bijvoorbeeld nog enkele slaapkamers gerealiseerd worden.

-De tuin:
In de tuin treft u enkele struiken en bomen aan. Verder een voormalig duivenhok en een berging.
Het grote en brede perceel biedt veel mogelijkheden.

Nadere bijzonderheden:
• Deze woning dient volledig gerenoveerd en vernieuwd te worden en is op dit moment onbewoonbaar. Er zijn geen basisvoorzieningen aanwezig: geen centrale verwarming, elektriciteit, watervoorziening e.d.
• Er is in dit pand geen keuken, badkamer of toilet aanwezig.
• Alle kozijnen dienen vervangen te worden.
• De woning is reeds ca. 30 jaar onbewoond.
• Een bouwkundig inspectierapport is ter inzage aanwezig bij bezichtiging voor geïnteresseerden in dit project.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in Eijsden, op loopafstand van een winkelcentrum, en verdere voorzieningen.
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas en aan de rand van het prachtige heuvelland.
Eijsden heeft een oude historische kern gelegen bij de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbindingen en een treinstation.
Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Emmastraat 9", "zipCode": "6245 HS", "city": "Eijsden", "lat": 50.7789733, "lng": 5.7115653, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Emmastraat 9
Postcode
6245 HS
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Bijzonderheden
Kluswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 100m²
Perceeloppervlakte
ca. 580m²
Inhoud
ca. 300m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
4

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.