Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Emmastraat 26, Eijsden

In de oude kern van Eijsden gelegen, ruim, tussengelegen jaren 1900 woonhuis met 5 slaapkamers, grote tuin en 2 garages aan de achterzijde. Mooie, authentieke elementen zijn nog aanwezig in de woning. Deze woning dient naar de huidige woonwensen geheel gemoderniseerd te worden.

Verkocht

Woningtype
Geschakelde woning

Woonoppervlakte
ca. 155m²

Perceeloppervlakte
ca. 363m²

Inhoud
ca. 730m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1900

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
In de oude kern van Eijsden gelegen, ruim, tussengelegen jaren 1900 woonhuis met 5 slaapkamers, grote tuin en 2 garages aan de achterzijde. Mooie, authentieke elementen zijn nog aanwezig in de woning. Deze woning dient naar de huidige woonwensen geheel gemoderniseerd te worden.

-Indeling:

-Kelder:
Aan de achterzijde van de hal, bevindt zich de mooie oude toegangsdeur naar de kelderruimtes.
Deze zijn ca. 13 m2 groot en ca. 22,5 m2 groot. Handige ruimtes om te gebruiken als b.v. hobbyruimte, provisiekelder e.d.

-Begane grond:
U komt binnen in de lange hal, (ca. 13 m²). In de hal treft u de trap naar de 1e etage aan, de deur naar de kelderruimtes, de deur naar de woonkamer en naar de keuken.
Bij binnenkomst in de hal, vallen de mooie authentieke zwart/witte vloertegels op; deze hebben de tijd goed doorstaan. Evenals de prachtige trappartij in de hal.
Via de een mooie oude deur, loopt u de woon/zitkamer in. De woon/zitkamer is ca. 32 m2 groot. Opvallend is het hoge plafond dat in die tijd zo gewoon was; 'eycatcher' is het gipsen ornament aan het plafond van de woonkamer.
In de voorzijde van de woonkamer ligt een houten vloer, aan de achterzijde van de woonkamer ligt een antieke tegelvloer. De antieke schoorsteenmantel in de woonkamer is in zwart marmer uitgevoerd. Op dit moment wordt deze ruimte verwarmd door een gaskachel.
Via de woonkamer loopt u de ruime leefkeuken (ca. 14 m² groot) in. Hier bevindt zich een eenvoudig keukenblok.
Via de keuken loopt u naar de hierachter liggende bij-ruimte. Hier treft u aan een badkamer, ca. 3 m2 groot. De douche is voorzien van een douche en een wastafel. Verder treft u in de bij-ruimte een toiletruimte aan. Via de bij-ruimte heeft u toegang naar de achtertuin. De keuken wordt verwarmd door een gaskachel.

-Eerste verdieping:
Via de mooie hal heeft u door middel van statige toegang naar de 1e etage.
Hier loopt u via de ruime overloop naar de 3 ruime slaapkamers.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 14 m2 groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m2 groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 7,5 m2 groot.

-Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping treft u ook nog 2 ruime slaapkamers aan en een bergruimte.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 15 m2 groot.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 14,5 m2 groot.
• Bergruimte: De bergzolder is ca. 6 m2 groot.

-Tuin:
De woning is gelegen op een ruim perceel. Achter de woonkamer is een kleine “cour” hier is het fijn en beschut zitten.
De tuin is nog naar wens aan te passen.
Achter in de tuin bevinden zich 2 garages met een grote oprit voor het plaatsen van meerdere auto's.
De garages zijn voorzien van een houten poort.
Achter in de tuin is tevens plaats voldoende voor een fijn terras of bloementuin.

Nadere bijzonderheden:
• Een op te knappen woning met veel ruimte en potentie.
• Originele elementen; hoge plafonds, trappen, vloeren, deuren en schouwen zijn grotendeels behouden gebleven.
• De woning is voorzien van enkele beglazing (m.u.v 1 kozijn voorzijde) en houten kozijnen.
• De woning wordt gedeeltelijk verwarmd door gaskachels; er is geen centrale verwarming geïnstalleerd.
• De geiser is in eigendom.

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas.Een sfeervolle, bourgondische plaats met een oude historische kern gelegen met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten aanwezig. Gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation.Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “broonk”, een goed moment om met bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Emmastraat 26", "zipCode": "6245 HV", "city": "Eijsden", "lat": 50.7786127, "lng": 5.7119598, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Emmastraat 26
Postcode
6245 HV
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 155m²
Perceeloppervlakte
ca. 363m²
Overig oppervlakte
ca. 43m²
Inhoud
ca. 730m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
4

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.