Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Diepstraat 26 G, Eijsden

In de pittoreske Diepstraat gelegen in de historische, oude kern van Eijsden treft u deze verrassend ruime onder moderne architectuur gebouwde, halfvrijstaande, goed verzorgde hoekwoning aan woning met garage. Deze ruime woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, en een onderhoudsvrije, compacte binnentuin. Alle voorzieningen; w.o. winkelcentrum, bus en treinstation, gezellige terrasjes zijn op loopafstand.

Verkocht

Woningtype
Hoekwoning

Woonoppervlakte
ca. 143m²

Perceeloppervlakte
ca. 206m²

Inhoud
ca. 610m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
2005

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
In de pittoreske Diepstraat, gelegen in de historische, oude kern van Eijsden, treft u deze verrassend ruime, onder moderne architectuur gebouwde, halfvrijstaande, goed verzorgde hoekwoning aan met garage. Deze ruime woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, en een onderhoudsvrije, compacte binnentuin. Alle voorzieningen; w.o. winkelcentrum, bus en treinstation, gezellige terrasjes zijn op loopafstand.

-Indeling:

-Begane grond:
In de hal (ca. 8,5 m²) treft u de meterkast aan, en de toiletruimte (ca. 1 m²). De toiletruimte is wit betegeld, en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer en tot de keuken.
Mooi is de leistenen tegelvloer in de hal, die is doorgelegd over de gehele parterre.
In de woonkamer (ca. 26 m²) valt de aangename lichtinval op; het grote raam aan de voorzijde en de imposante hoge glazen pui aan de achterzijde geven veel licht. Een extra sfeermaker is de open haard in het hart van de woonkamer.
Via de grote openslaande deuren aan de achterzijde van de woonkamer, heeft u toegang tot de omsloten patiotuin.
In een hoek van de woonkamer is de keuken (ca. 10 m²) gepositioneerd. De bruine keuken is uitgevoerd met een rvs werkblad en rvs grepen.
Voorzien van een 5 pits gaskookplaat, een afzuigkap, en een oven.

-Eerste etage:
Via de brede overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers, een toiletruimte, en de badkamer. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 9,5 m² groot. Deze slaapkamer is voorzien van een frans balkonnetje.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.
• Badkamer: De badkamer is ca. 6 m² groot, wit betegeld en voorzien van een douchecabine en een wastafel.
• Toilet: Het separaat toilet is wit betegeld, en voorzien van een wandcloset.

-Tweede verdieping:
Deze tweede etage is een verrassende aanvulling va de woning. Hier bevindt zich de 4 de slaapkamer, een berging en de 2e badkamer.
Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.
• Berging: Praktisch is de berging voor b.v. koffers e.d.
• Badkamer: De 2e badkamer is ca. 5 m² groot, en voorzien van toilet, bad en wastafel.

-De garage:
Deze is ca. 17 m² groot. Deze is via tuin bereikbaar en heeft een handmatige sectionale poort.

-De tuin:
Compacte, onderhoudsvrije tuin.
Het is hier heerlijk rustig zitten in de binnentuin, in het bruisende gedeelte van Eijsden.
Via de tuin heeft u ook toegang via een deur tot de achtergelegen garage. Mooi zijn de grote grijze natuurstenen tegels in de gehele tuin; praktisch , en onderhoudsvriendelijk !

Nadere bijzonderheden:
• Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
• De cv- combi-ketel (bouwjaar 2015) is in eigendom.
• Er zijn rolluiken aanwezig op de 1e verdieping
• De woning is gelegen in de directe omgeving van winkels en voorzieningen.
• Er kan een parkeervergunning voor het parkeren in de straat, worden aangevraagd bij de Gemeente Eijsden-Margraten door de kopers.

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle, Bourgondische plaats met een oude historische kern gelegen met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “broonk”, een goed moment om met bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Diepstraat 26", "zipCode": "6245 BL", "city": "Eijsden", "lat": 50.7758368, "lng": 5.7016197, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Diepstraat 26 G
Postcode
6245 BL
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 143m²
Perceeloppervlakte
ca. 206m²
Inhoud
ca. 610m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.