Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Breusterstraat 26, Eijsden

Ruime, karakteristieke vrijstaande woning, met grote garage, en mooie achtertuin, gelegen op een perceel van 400 m² in de geliefde oude kern van Eijsden.
Deze charmante woning is voorzien van o.a. 5 ruime slaapkamers, grote bergzolder (mogelijkheid 6 de slaapkamer na aanpassingen) kelderruimtes en diepe tuin. De grote garageruimte met naastgelegen deur maken deze ruimte ook geschikt voor de realisatie van een riante werkplek aan huis ! Modernisatie van deze woning naar de huidige woonwensen is wenselijk.k.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 193m²

Perceeloppervlakte
ca. 400m²

Inhoud
ca. 932m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1977

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
Ruime, karakteristieke vrijstaande woning, met grote garage, en mooie achtertuin, gelegen op een perceel van 400 m² in de geliefde oude kern van Eijsden.
Deze charmante woning is voorzien van o.a. 5 ruime slaapkamers, grote bergzolder (mogelijkheid 6 de slaapkamer na aanpassingen) kelderruimtes en diepe tuin. De grote garageruimte met naastgelegen deur maken deze ruimte ook geschikt voor de realisatie van een riante werkplek aan huis ! Modernisatie van deze woning naar de huidige woonwensen is wenselijk.

Indeling:

-Kelder:
Via de trap in de bijkeuken heeft u toegang tot de ruime kelderruimtes.
• Kelderruimte 1: Deze ruimte is ca. 21 m² groot.
• Kelderruimte 2: Deze ruimte is ca 11,5 m² groot.
• Kelderruimte 3: Deze ruimte is ca. 5 m² groot, hier treft u de cv-ketel aan en de boiler. (beiden eigendom)

-Parterre:
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. Imposant is de mooie voordeur, met blauwsteen omrand.
In de hal ligt een antieke grijze vloertegel. Hier bevinden zich de wc-ruimte, de meterkast en de deur naar de woonkamer.
De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje.
Het is mooi binnenkomen in de woonkamer met open keuken (samen ca. 60 m²). Opvallend zijn de antieke houten balken in de woonkamer. In de voorkamer (straatzijde) is als extra sfeermaker een open haard geplaatst.
De open keuken bevindt zich in het hart van de woonkamer. De houten keuken is uitgevoerd met een houten werkblad. In de keuken treft u een koelkast aan, vaatwasser (klein formaat) oven, kookplaat en een afzuigkap.
Vanuit de woonkamer loopt u de tuinkamer in. Deze ruimte is ca. 8,5 m² groot. Vanuit deze ruimte heeft u prachtig zicht op de mooie achtertuin. Eye-catcher zijn de aparte glas in lood ramen in de 2 deuren die leiden vanuit de woonkamer naar de tuinkamer. Bij inkomend licht en zon geeft dit een extra schittering in de woonkamer.
Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken (ca. 10 m²) bevind zich de wasmachineaansluiting en is er voldoende plaats voor vriezer, wasdroger e.d.
Via de deur in de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin.
In de bijkeuken is de trap naar de kelderruimtes. Vanuit de bijkeuken loopt u naar de grote garage (ca. 24,5 m²) . De grote, verwarmde garage is voorzien van een elektrische sectionale poort. Naast de garagepoort bevindt zich nog een toegangsdeur naar de garageruimte. Deze multifunctionele ruimte zou ook goed dienen voor kantoor/werkruimte aan huis !

-Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 5 slaapkamers en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 20 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 20 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 17 m² groot..
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 12,5 m² groot.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot.
• Badkamer: De badkamer is ruim, ca. 9,5 m² groot. Deze betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, een toilet en 2 wastafels.

-Tweede verdieping:
Via de vlizotrap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de 3 zolderruimtes. (ca. 11,5 m²)
Deze ruimtes bieden de mogelijkheid tot realisatie van de 6 de slaapkamer en bergzolders.

-De tuin:
Aangename, sfeervolle tuin.
Vanuit de tuinkamer heeft u toegang tot de achtertuin. De diverse, speels aangelegde terrassen, de vijver, en de bomen en struiken geven veel variatie aan de tuin. De tuin is omrand door groene hagen.
In de achterzijde van de tuin bevindt zich een ruime gesloten, en gedeeltelijk overdekte tuinberging. Deze is voorzien van asbesthoudende golfplaten.
Praktisch is de zij-ingang naar de achtertuin, via het poortje aan de voorzijde van de woning.

Nadere bijzonderheden:
• Per direct beschikbaar.
• Onder architectuur van architect Coenen gebouwd.
• Statig pand gelegen in de oude kern van Eijsden.
• Energielabel D
• De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen; op de 1e etage voorzien van enkele beglazing. Op parterre voorzien van dubbele beglazing.
• De CV-ketel en de boiler is in eigendom.
• Modernisatie is wenselijk
• Er is een erfdienstbaarheid gevestigd t.b.v. de entree naar de woning.

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas en aan de rand van het prachtige heuvelland.
Eijsden heeft een oude historische kern gelegen bij de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbindingen en een treinstation.
Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Breusterstraat 26", "zipCode": "6245 EK", "city": "Eijsden", "lat": 50.777982, "lng": 5.706015, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Breusterstraat 26
Postcode
6245 EK
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 193m²
Perceeloppervlakte
ca. 400m²
Inhoud
ca. 932m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
D

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.