Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Boomkensstraat 60, Eijsden

Karakteristieke – te moderniseren - charmante vrijstaande woning, gebouwd in ca.1915, met grote oprit en grote garage; gelegen op een ruim perceel van 714 m².
Gunstig gelegen vlakbij het winkelcentrum in Eijsden, scholen en verdere voorzieningen. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. gelegen.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 130m²

Perceeloppervlakte
ca. 714m²

Inhoud
ca. 598m³

Kamers
3

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1915

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

UPDATE 30-1-2021 !! LET OP: Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning, zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol gepland. Er kunnen op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE 30-1-2021 !! ATTENTION: Due to the extreme many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
Karakteristieke – te moderniseren - charmante vrijstaande woning, gebouwd in ca.1915, met grote oprit en grote garage; gelegen op een ruim perceel van 714 m².
Gunstig gelegen vlakbij het winkelcentrum in Eijsden, scholen en verdere voorzieningen. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. gelegen.

-Indeling:

• Kelder: De kelder is toegankelijk via de achterzijde in de hal. De nostalgische kelder is ca. 18,5 m² groot. In de kelder bevindt zich de geiser.

• Begane grond: Via de antieke, statige voordeur heeft u toegang tot de woning. Het is mooi binnenkomen in de ruime hal, (ca. 15 m²) voorzien van een terrazzo vloer en een statige houten trap, die u leidt naar de eerste etage. In de hal treft u verder de toiletruimte aan (ca. 1 m²) , een garderoberuimte (ca. 1 m²) en de meterkast, tevens de toegangsdeur naar de woonkamer.
De woonkamer is ca. 19 m² groot. In het hart van de woonkamer is een gaskachel geplaatst.
Vanuit de woonkamer heeft u d.m.v. een schuifdeur toegang tot de gezellige, ruime leef keuken (ca. 21 m²). In deze ruimte is een eiken landhuiskeuken in hoekopstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast. In de keuken ligt een tegelvloer. Naast de keuken heeft u toegang tot een aparte ruimte (ca. 11 m²) die goed zou kunnen dienen als werkkamer/ kantoor /speelkamer kinderen e.d.
Vanuit de leef keuken en de werkkamer is er mooi zicht op de ruime achtertuin.
Verder treft u hier nog een bijkeuken aan, deze is ca. 4 m² groot. Hier bevindt zich de wasmachineaansluiting, en is plaats voor wasdroger, voorraadkast e.d.

-Eerste verdieping:
U treft hier 2 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt een mooie nostalgische houten vloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 24 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot.
• Badkamer: De ruime, betegelde badkamer is ca. 14 m² groot en voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.

-Tweede verdieping:
Via een luik op een van de slaapkamers heeft u via een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder. Door de beperkte nokhoogte (146 cm hoog) is deze enkel als bergzolder te gebruiken.

-Tuin:
De zeer ruime achtertuin kan nog naar wens ingericht worden, en biedt veel mogelijkheden. In de hoek achter de garage in de tuin bevindt zich een bergruimte/serreruimte.

-Garage:
Er bevindt zich 1 grote garage (ca. 42 m²) voorzien van 2 aluminium garage, kantelpoorten. Deze zijn geschikt voor het plaatsen van 2 auto's. Via de tuin is de rechtergarage ook toegankelijk via een deur. Op de ruime oprit kunnen 2 auto’s geparkeerd worden.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct.
• Modernisatie aan deze woning is wenselijk.
• Kozijnen: Houten kozijnen gedeeltelijk dubbel glas, gedeeltelijk enkel glas.
• Centrale verwarming: deze woning wordt verwarmd door centrale verwarming, in de woonkamer en badkamer bevindt zich tevens een gaskachel.
De cv-ketel en geiser zijn in eigendom en gedateerd.
• Energielabel: G
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Eijsden, Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle plaats met als oude historische kern de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, en winkels zoals supermarkten/drogisterij e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+ , en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”; een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Boomkensstraat 60", "zipCode": "6245 JG", "city": "Eijsden", "lat": 50.7754607, "lng": 5.7163328, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Boomkensstraat 60
Postcode
6245 JG
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915
Bijzonderheden
Kluswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 130m²
Perceeloppervlakte
ca. 714m²
Overig oppervlakte
ca. 22m²
Inhoud
ca. 598m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
G
Verwarming
Gaskachels

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.