Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Beukenlaan 6, Eijsden

In Eijsden bieden wij deze karakteristieke witte, goed onderhouden halfvrijstaande woning aan, met o.a. 3 (mog.4) slaapkamers, garage met oprit, en diepe, onderhoudsvrije tuin.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 129m²

Perceeloppervlakte
ca. 283m²

Inhoud
ca. 430m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1914

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
In Eijsden bieden wij deze karakteristieke witte, goed onderhouden halfvrijstaande woning aan, met o.a. 3 (mog.4) slaapkamers, garage met oprit, en diepe, onderhoudsvrije tuin.

-Indeling:

-Kelder:
In deze woning bevinden zich 2 kelderruimtes (ca. 17 m² en 15 m²) . De kelderruimtes zijn beiden betegeld. Een kelderruimte is multifunctioneel; fijn als hobby/werkruimte, netjes afgewerkt en voorzien van verwarming, voldoende elektra punten, en 2 kantelbare raampjes.

-Parterre:
In de hal treft u de meterkast en de toiletruimte aan, tevens de deur naar de woonkamer. De gezellige woonkamer is ca. 27 m² groot, en is voorzien van een mooie, lichtbeige plavuizenvloer. In de kamer bevindt zich een open haard.(Het rookkanaal is op dit moment niet functioneel, maar kan na aanpassing weer functioneel gemaakt worden.)
In de woonkamer heeft u toegang tot de achter de woonkamer gelegen keuken. Tevens bevindt zich in de hoek van de woonkamer de toegangsdeur naar de 1e etage.
Vanuit de keuken heeft u door het grote raam mooi zicht op de binnentuin. De houten keuken is uitgevoerd met een kunststof werkblad. In de keuken is een inductiekookplaat geïnstalleerd, een afzuigkap, afwasmachine, combi-oven en koelkast. Handig is de geplaatste cooker voor direct heet water en eenvoudige theebereiding !
Achter de keuken ligt de badkamer en de bijkeuken.
• Badkamer: De badkamer(ca. 9 m²) is wit betegeld, en voorzien van een ligbad, douche en een wastafelmeubel.
• Bijkeuken: De praktische, betegelde bijkeuken is ca. 8 m² groot. Hier is voldoende plaats voor een wasmachine, wasdroger, extra voorraad e.d. (Het aanwezige keukenblok in de bijkeuken blijft niet achter bij verkoop.)
Extra aanvulling aan deze woning is de ruime, multifunctionele ruimte achter de bijkeuken. Deze zou kunnen dienen als 4e slaapkamer, maar ook als speelkamer of eventueel als kantoor/praktijkruimte aan huis. Mede door de aparte ingang via de zijkant van de woning kan privé en werken aan huis, zo gescheiden worden gehouden.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hoek van de woonkamer bereikt u de 1e verdieping.
Hier treft u 2 ruime slaapkamers aan en de deur naar de 2e verdieping.
Op deze etage ligt een mooie lichte laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot. Deze masterbedroom is voorzien van een mooie ingebouwde maatkast.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca 11,5 m² groot.

-Tweede verdieping:
Op de overloop van de 1e verdieping bevindt zich de deur waarachter zich de trap naar de 2e verdieping bevindt. Hier treft u de 3e slaapkamer/logeerruimte aan. --Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca 24 m² groot.
Op deze etage ligt een Novilon vloer. De praktische, aanwezige berg/schuifkasten bieden veel opbergruimte.

-De tuin:
Deze is tevens toegankelijk via de voorzijde door het poortje, en via de achterzijde van de woning door de grote smeedijzeren elektrische toegangspoort.
De onderhoudsvriendelijke tuin is grotendeels beklinkerd. In de tuin is nog een klein overdekt terras; een fijn beschut plekje fijn om te zitten, bv. tijdens het barbecueën e.d.

-De garage:
Verrassend is de ruime garage met oprit.
Toegang met de auto heeft u via de achterzijde van de woning d.m.v. een stijlvol, groot, smeedijzeren elektrisch toegangshek. Via de deur in de tuin heeft u ook toegang tot de garage.
Fijn is de ruime, betegelde garage, tevens voorzien van een smeerput; ideaal voor de autoklusser !

Nadere bijzonderheden:
• Complete, gunstig aan te kopen woning.
• Energielabel E.
• Cv-combi-ketel is in eigendom (2003).
• Voorzien van 12 zonnepanelen (2016, in eigendom).
• Deze woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Voordeur is van hout, raampjes garage en naast voordeur v.v. enkel glas.)

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas en aan de rand van het prachtige heuvelland.
De oude historische kern is gelegen bij de Diepstraat, met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbindingen en een treinstation.
Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Beukenlaan 6", "zipCode": "6245 JW", "city": "Eijsden", "lat": 50.7734084, "lng": 5.7244263, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Beukenlaan 6
Postcode
6245 JW
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 129m²
Perceeloppervlakte
ca. 283m²
Inhoud
ca. 430m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
E

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.