Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Beezepool 105, Eijsden

Verrassend ruime, instapklare, half vrijstaande woning met o.a. 4 slaapkamers, en omsloten tuin met tuinberging. Met praktische zij-ingang naar tuin. Deze goed verzorgde woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, en gunstig gelegen t.o.v. scholen, winkels en verdere voorzieningen.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 104m²

Perceeloppervlakte
ca. 145m²

Inhoud
ca. 356m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1974

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Beschrijving: Verrassend ruime, instap klare, half vrijstaande woning in Eijsden met o.a. 4 slaapkamers, en omsloten tuin met tuinberging. Met praktische zij-ingang naar tuin. Deze goed verzorgde woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, en gunstig gelegen t.o.v. scholen, winkels en verdere voorzieningen.

Indeling:

-Begane grond:
In het halletje (ca. 2 m2) treft u de nette toiletruimte (ca. 1 m2) aan. Deze is wit betegeld, voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
De verrassend ruime woonkamer met open keuken is ca. 43 m2 groot. In de woonkamer en de keuken ligt een mooie laminaatvloer. De mooie keuken is aan de tuinzijde gepositioneerd. De witte keuken is mooi afgewerkt met een houten werkblad en is voorzien van de volgende apparatuur: 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser ,combi-magnetron en een koelkast. Vanuit de keuken heeft u via een deur toegang naar de praktische achtertuin, die geheel is bestraat.

-Eerste verdieping:
Via een luxe schuifdeur heeft u toegang tot de 1e etage. Zo wordt de eerste etage afgesloten van de begane grond.
Op de eerste verdieping ligt een mooie laminaatvloer. Hier treft u aan 3 ruime slaapkamers, een berging en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 9 m2 groot , voor deze slaapkamer loopt u eerst in een aparte ruimte/berging ca. 4 m2 groot ). Deze zou goed kunnen dienen als walk-in closet. Maar de muur is eventueel ook makkelijk te verwijderen. De vloer loopt door.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 8 m2 groot, deze kamer is voorzien van een praktische muurkast.
• Slaapkamer 3: Deze “master” slaapkamer is ca. 10,5 m2 groot.
• Badkamer: De prachtige, luxe badkamer is ca. 5,5 m2 groot, en voorzien van een ligbad, douche-cabine , een mooi wastafelmeubel met verlichte spiegel en een wandcloset. Verder mooi gecompleteerd door een designradiator.
Via de eerste verdieping heeft u via een vaste trap toegang tot de 2e etage.

-Tweede verdieping:
Hier treft u een mooie, 4e slaapkamer aan deze is ca. 13 m2 groot en een aparte ruimte die in gebruik is als waskamer/cv-ruimte. In deze ruimte treft u 2 dakvensters aan met zonwering. Op deze etage ligt ook een mooie laminaatvloer. Tevens zijn er aan weerszijde d.m.v. een schuifsysteem fijne bergruimtes gemaakt. De praktische wasruimte/cv-ruimte is ca. 3 m2 groot. U treft hier de cv-combi-ketel aan, die in eigendom is. Verder de wasmachineaansluiting en er is voldoende plaats voor wasdroger e.d.

-Tuin:
De praktische, onderhoudsvrije achtertuin tuin is een fijne plek om buiten te vertoeven.
De in 2009 geplaatste overkapping is een fijne plek om beschut te zitten bij zowel koudere als warmere dagen. De praktische stenen berging in de achtertuin is een fijne plek voor het plaatsen van fietsen, maar ook voor tuinmeubels, barbecue e.d. Via de zij-ingang heeft u via een poortje toegang naar de achtertuin. Ook de voortuin is aangenaam; hier is voldoende plek om te zitten op een bankje met zicht op het grasveldje, omringd door diverse bomen.

Nadere bijzonderheden:
• Bij deze woning behoort 1/11 aandeel in het mandelige voetpad aan de achterzijde van de woning. Deze ingang is dicht gemaakt.
• Zij-ingang aanwezig bij de woning.
• De HR CV-combi-ketel Nefit (bouwjaar 2009 ) is in eigendom.
• De woning is voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen.
• In 2012 is de woning geheel gemoderniseerd: Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, vaste trap naar de zolder, gehele woning gestuct. Nieuwe laminaatvloeren op alle slaapkamers en woonkamer. De voor- en achtertuin is opnieuw bestraat . Verder rolluiken bij de slaapkamers eerste verdieping en 2 Velux dakramen op de 4e slaapkamer. •Overkapping in 2013.
• Voordeur vernieuwd 2018.
• Groepenkast recent vernieuwd in 2019.
• De woning is fijn gelegen, in een kindvriendelijke buurt.
• Zeer goed verzorgde, instap klare woning.
• Aanvaarding in overleg

Omgeving:
Deze mooie woning is gelegen nabij het centrum van Eijsden vlakbij winkels en voorzieningen. Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle plaats met een oude historische kern met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels zoals supermarkten/drogisterijen e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Beezepool 105", "zipCode": "6245 JJ", "city": "Eijsden", "lat": 50.7755588, "lng": 5.7145396, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Beezepool 105
Postcode
6245 JJ
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 104m²
Perceeloppervlakte
ca. 145m²
Inhoud
ca. 356m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.