Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dorpsstraat 75, Eckelrade

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. Opknapper: Twee onder een kap woning, landelijk gelegen, op een groot perceel van ca. 737 m² ! De woning is o.a. voorzien van een grote garage met oprit, en 3 slaapkamers. De grote tuin biedt veel privacy en mooi uitzicht over weilanden!
Gelegen in Eckelrade; slechts 15 min verwijderd van MUMC+, UNI, en centrum Maastricht.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 127m²

Perceeloppervlakte
ca. 737m²

Inhoud
ca. 707m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1929

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

UPDATE 11-10-2020 !! LET OP: Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor deze woning zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol, en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE 11-10-2020 !! ATTENTION: Due to the extreme many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
Opknapper: Twee onder een kap woning, landelijk gelegen, op een groot perceel van ca. 737 m² ! De woning is o.a. voorzien van een grote garage met oprit, en 3 slaapkamers. De grote tuin biedt veel privacy, en mooi uitzicht over weilanden !.
Gelegen in Eckelrade; slechts 15 min verwijderd van MUMC+, UNI, en centrum Maastricht.

Indeling:

-Kelder:
Vanuit de keuken heeft u toegang naar de kelderruimte. De kelder is ca. 17 m² groot.

-Parterre:
In het halletje (ca. 1,5 m²) treft u de meterkast aan, en de trap naar de 1e etage. Tevens de toegangsdeur naar de woonkamer.
De woonkamer is verdeeld in de voorkamer, en de achterkamer. Tezamen is deze ruimte ca. 29 m² groot. Hier ligt een Novilon vloer.
Via de achterkamer loopt u naar de keuken (ca. 7 m² ). De eiken landhuiskeuken, is eenvoudig uitgevoerd met een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, en een oven.
In de keuken bevindt zich de toegangsdeur naar de kelderruimte.
Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken (ca. 5,5 m²). Hier is voldoende plaats voor diepvries, extra koelkast e.d. tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting. Vanuit de bijkeuken loopt u naar de achtertuin.
Via de keuken loopt u naar een tussenhal. Hier bevinden zich de deuren naar de wc-ruimte, de badkamer, een deur naar de garage, en naar de tuin.
De betegelde wc-ruimte is ca. 1 m² groot. De badkamer (ca. 4,5 m²) is eveneens geheel betegeld, en voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een vaste wastafel.

De garage is ca. 27,5 m² groot, en voorzien van een aluminium poort met loopdeur.
Vanuit de garage gaat u via een poort naar de achtertuin. In de garage bevindt zich tevens een toegangsdeur naar een berging, deze is ca. 15 m² groot. Via de berging heeft u toegang tot de bijkeuken/bijruimte (ca. 10 m²) . Hier bevindt zich een klein aanrecht met warm/koud water, en er is een gasaansluiting. Door middel van een trapje in de bijkeuken, heeft u toegang tot een bergzoldertje.
In de bijkeuken bevindt zich tevens de cv-ketel, Nefit classic HRC 2001, deze is in eigendom.

-Eerste verdieping:
Via de trap in het halletje, loopt u naar de eerste verdieping.
Op deze etage ligt vloerbedekking.
Hier treft u 3 slaapkamers aan.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca.13,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca.15,5 m² groot, deze masterbedroom is voorzien van een toegangsdeur naar de trap, die u toegang geeft tot de zolderruimte.
Een van de slaapkamers is voorzien van een vaste wastafel.

-Tweede verdieping:
Via de deur op de grote slaapkamer (slaapkamer 3) heeft u d.m.v. een vaste trap toegang tot de grote zolderetage.
Deze is ca. 44,5 m² groot.
Van de zolderruimte zou, na aanpassingen , nog een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

-De tuin:
De gigantische tuin, met aangenaam uitzicht op bomen geeft rust, en privacy.
De tuin biedt alle mogelijkheden, om nog naar wens in te richten.
In de tuin bevindt zich een houten berging/stal.

Nadere bijzonderheden:
• Deze woning dient geheel gemoderniseerd en gerenoveerd te worden te worden.
• Aanvaarding kan per direct.
• Gunstig aan te kopen woning voor een klusser.
• Cv-ketel is in eigendom (Bj. 2001)

-Omgeving:
Deze woning is rustig gelegen in het dorp Eckelrade, een dorp in de gemeente Eijsden-Margraten. Hier is het heerlijk fietsen en wandelen langs de boomgaarden, en door de natuurlijke omgeving. Maastricht centrum MUMC+ en UNI , zijn op slechts 15 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Dorpsstraat 75", "zipCode": "6251 NC", "city": "Eckelrade", "lat": 50.8071059, "lng": 5.7710176, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Dorpsstraat 75
Postcode
6251 NC
Plaats
Eckelrade

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 127m²
Perceeloppervlakte
ca. 737m²
Overig oppervlakte
ca. 84m²
Inhoud
ca. 707m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
4

Energie

Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.