Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

woning-verkopen-goessens-makelaardij

Woning verkopen?

Vaak weten we bij de start van de verkoop al bij welke potentiële kopers we gaan aankloppen. En dat werkt.

Wij verkopen uw woning met succes.

Goessens & Goessens Makelaardij is de makelaar die werkt voor u. We geven u het eerlijke verhaal over de verkoop van uw woning. We zeggen waar het op staat, en zijn graag duidelijk. Zo doen wij geen loze beloftes over hoge vraagprijzen die niet nagekomen kunnen worden, maar proberen we een zo hoog mogelijke opbrengstwaarde te behalen voor u als verkoper.

Door onze jarenlange ervaring en marktkennis, en mede doordat onze medewerkers in ons werkgebied wonen, is ons lokale netwerk en de kennis van de huizenmarkt heel goed. We weten vaak al wie op zoek is naar een nieuw huis, en met deze potentiële kopers mensen nemen we uiteraard contact op. Ook kunnen woningzoekenden hun gegevens achterlaten via onze woningzoekservice met 1700+ inschrijvers. Zij krijgen automatisch een mail van het aanbod dat aan hun wensen voldoet. Zo proberen we geen enkele potentiële koper te missen!

Door onze ervaring zorgen we uiteindelijk voor de beste verkoopopbrengst en koper met goede voorwaarden. We helpen u om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen over de verkoop van uw woning. 

Vrijblijvend adviesgesprek 

Wij bieden u standaard

Gratis waardebepaling

Heeft u verkoopplannen? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling en verkoopplan.

Persoonlijke aanpak

Een verkoop is altijd een spannende stap. Wij proberen door onze persoonlijke en professionele aanpak de verkoop zo aangenaam mogelijk te maken voor u.

Professionele fotorapportage en presentatie op maat

Een woning met professionele foto’s door een professionele fotograaf die gebruik maakt van HDR+ fotografie, 2D en 3D plattegronden en een persoonlijke tekst bij de woning verkoopt beter.

Continue begeleiding tijdens verkoop

Bij iedere stap in het verkoopproces informeren wij u doormiddel van op maat gemaakte informatie systemen.

Full- Service

Bij vragen kunt u altijd bij ons terecht, ook na de verkoop.

Vernieuwend en actueel

Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, kunnen we uw woning op iedere mogelijke (nieuwe) manier onder de aandacht brengen.

Groot bereik op o.a. sociale media

Wij zijn actief op Facebook met veel woningvolgers. Ook maken wij gebruik van Instagram. Ook hebben wij een inschrijf zoekservice op o.a. onze website. Hier staan 1700+ woningzoekers ingeschreven die wellicht geïnteresseerd zijn in uw woning.

huis verkopen in Eijsden

Waarom verkopen via Goessens & Goessens Makelaardij?

Al meer dan 13 jaar houdt Goessens & Goessens Makelaardij ogen en oren wijd open. Dit heeft onze kennis van de huizenmarkt in zijn algemeenheid en in ons werkgebied geoptimaliseerd.

Doordat we al sinds 2007 werkzaam zijn als makelaar in Maastricht, Eijsden, Gronsveld en omgeving, hebben we veel ervaring op de verkoopmarkt.  De huizenmarkt vraagt vandaag de dag een volledig nieuwe aanpak, waar wij onze aanpak graag op aanpassen. Ook blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en wijzigingen binnen wet- en regelgeving. Zo kunnen we uw woning op de juiste manier succesvol verkopen!

Wij publiceren uw woning op funda.nl. De woning krijgt een volledige presentatie die direct goed opvalt.  Ook krijgt u van ons een account zodat u de interesse op funda.nl kunt volgen. Tevens zullen wij uw woning op alle andere woningsites plaatsen waaronder: jaap.nlhuislijn.nlParariusHuizenZoekerWoonpleinlimburg.nlExpatSales, etc.

Verder zijn wij erg actief op Facebook. Met meer dan 3500 Facebook volgers, bereiken wij veel woningzoekenden.Uw woning zal hierop verschijnen. Doordat wij dit medium de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd zorgen we dat uw woning zoveel mogelijk onder de aandacht wordt gebracht. Ook zijn wij actief op Instagram.

Neem contact met ons op

Via het formulier kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij nemen hierna zo spoedig als mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Of wilt u dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms