Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Burgemeester Marresbaan 1, Riemst (België)

DEZE WONING IS GELEGEN IN BELGIË, MAAR WORDT BIJ FUNDA.NL TOCH WEERGEGEVEN BIJ UW ZOEKOPDRACHT OMDAT HET OBJECT ZICH BINNEN EEN STRAAL VAN 1 KM VAN DE NEDERLANDSE GRENS BEVINDT.
INDIEN U NIET OP ZOEK BENT NAAR EEN WONING IN BELGIË VERONTSCHULDIGEN WIJ ONS VOOR UW ONGEMAK.
Woning met winkelmogelijkheid, gelegen op een commercieel zeer gunstige locatie. Het volledige gebouw biedt een oppervlakte van 767m2 waarin we het volgende onderscheid kunnen maken: 407m2 woongelegenheid, 20m2 winkelruimte en 340m2 werkplaats. Deze operationele warme bakkerij is gelegen op de hoek van 2 drukke gewestwegen (N78 en N79) en geniet zo van een grote zichtbaarheid.

€ 595.000 k.k.

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 767m²

Perceeloppervlakte
ca. 2.318m²

Inhoud
ca. 1.551m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1965

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

DEZE WONING IS GELEGEN IN BELGIË, MAAR WORDT BIJ FUNDA.NL TOCH WEERGEGEVEN BIJ UW ZOEKOPDRACHT OMDAT HET OBJECT ZICH BINNEN EEN STRAAL VAN 1 KM VAN DE NEDERLANDSE GRENS BEVINDT.
INDIEN U NIET OP ZOEK BENT NAAR EEN WONING IN BELGIË VERONTSCHULDIGEN WIJ ONS VOOR HET ONGEMAK.

-Beschrijving:
Woning met winkelmogelijkheid, gelegen op een commercieel zeer gunstige locatie. Het volledige gebouw biedt een oppervlakte van 767m2 waarin we het volgende onderscheid kunnen maken: 407m2 woongelegenheid, 20m2 winkelruimte en 340m2 werkplaats. Deze operationele warme bakkerij is gelegen op de hoek van 2 drukke gewestwegen (N78 en N79) en geniet zo van een grote zichtbaarheid

-Indeling:

-Kelder:
• De woning beschikt over een kelder, handig voor het opbergen van diverse spullen.

-Begane grond:
Het stijlvolle woonhuis werd door de jaren heen perfect onderhouden en recent nog grondig opgefrist aan de buitenzijde. De begane grond bestaat uit een royale woonkamer, een volledig uitgeruste leefkeuken, een badkamer en een inpandige garage. Gezellig zijn de moderne tuinkamer en het vrijstaande tuinhuis die van 2020 dateren. De woning biedt rechtstreeks toegang naar de winkelruimte en de achtergelegen werkplaats.

-Eerste verdieping:
De eerste verdieping van de woning beschikt onder meer over 6 slaapkamers en 1 badkamer op de eerste verdieping.

-Winkelruimte:
De volledig ingerichte winkelruimte bevindt zich rechts van de woning en is makkelijk toegankelijk. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende voor het gebouw.

-Werkplaats:
De bakkerij heeft in totaal een vloeroppervlakte van 340m2 die in verschillende ruimtes onderverdeeld is. Zo zijn er meerdere koel-, opslag-, en werkruimtes waarvan de vloeren en de muren netjes afgewerkt zijn.

-Tuin:
Het gebouw is gelegen op een perceel van 23a18ca dat volledig omheind is. De voor- en zijtuin zijn mooi aangelegd. Het mooie terras aan de rechterzijde van de woning is zuidelijk georiënteerd en geniet zo quasi de hele dag van zon.

Nadere bijzonderheden:
• Woning mooi gelegen en met veel mogelijkheden.
• Woning met winkelruimte en werkplaats.
• In samenwerking met BIV: nr. 503221. BVBA D. Janssen

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Burgemeester Marresbaan 1 0", "zipCode": "3770", "city": "Riemst", "lat": 50.8246065, "lng": 5.6252374, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 595.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Burgemeester Marresbaan 1
Postcode
3770
Plaats
Riemst

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Bijzonderheden
Dubbele bewoning mogelijk, Toegankelijk voor ouderen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 767m²
Perceeloppervlakte
ca. 2.318m²
Inhoud
ca. 1.551m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Airconditioning, Alarminstallatie

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Aangebouwd steen

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1
Afmetingen
1m², 1×1

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.