Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Roserije 232 A, Maastricht

In Maastricht bieden wij deze zeer ruime, te renoveren, maisonnette aan bestaande uit 2 woonlagen, en voorzien van 4 slaapkamers, inpandige berging, en tuintje aan de voorzijde. De maisonnette is gelegen aan de Roserije in de Maastrichtse woonwijk ‘De Heeg’. Praktisch gelegen; winkels en voorzieningen zijn op loopafstand.

Verkocht

Woningtype
Maisonnette

Woonoppervlakte
ca. 125m²

Inhoud
ca. 433m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1980

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

!UPDATE! LET OP: Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol, en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE! ATTENTION: Due to the many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by mail and we will place you on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
In Maastricht bieden wij deze zeer ruime, te renoveren, maisonnette aan bestaande uit 2 woonlagen, en voorzien van 4 slaapkamers, inpandige berging, en tuintje aan de voorzijde. De maisonnette is gelegen aan de Roserije in de Maastrichtse woonwijk ‘De Heeg’. Praktisch gelegen; winkels en voorzieningen zijn op loopafstand.

Indeling:
-Kelder:
Eigen berging (ca. 4 m²) en een gezamenlijke fietsenberging.

-Begane grond:
De woning is te bereiken via de voortuin. Hier bevindt zich de entree/hal met meterkast (automaten groepenkast). Via de hal bereikt u de woonkamer. De woonkamer met open keuken is voorzien van een grindvloer en zijn samen ca. 30 m² groot. De keuken is voorzien van 2 verschillende keukenblokken. de volgende apparatuur is geplaatst: een oven, en een keramische kookplaat. (er is geen afzuigkap aanwezig). Achter de keuken bevindt zich een handige berging, eveneens voorzien van een grindvloer en verwarming, hier bevindt zich ook de witgoedaansluiting. Via een tussenportaal achter de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Hier bevindt zich ook het toiletruimte.

-Eerste verdieping:
U treft hier 4 slaapkamers aan, 1 badkamer, een berging en een cv-ruimte.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 23 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 8,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot.
• Badkamer: De kleine standaard wit betegelde badkamer is ca. 3 m² groot en voorzien van: een ligbad, een wastafel, en een toilet.
• Berging: Deze praktische berging is ca. 8,5 m² groot.
• Cv-ruimte: Deze is ca. 1,5 m² groot.

-Tuin:
Deze maisonnette is voorzien van een voortuin, volledig voorzien van een schutting met een af te sluiten tuinpoort.

-Omgeving:
De maisonnette is voorzien van een tuintje aan de voorzijde, gelegen op een ruim plein en een zeer gunstige ligging ten aanzien van winkels, wegen en openbaar vervoer. Ook zijn bedrijven als het MECC, UM en MUMC+ zijn op loop/fietsafstand Het stadscentrum van Maastricht is op 10 minuten fietsafstand gelegen en ook met het openbaar vervoer of per auto gemakkelijk en snel te bereiken. Uitvalswegen naar autosnelwegen zijn eveneens gemakkelijk en snel te bereiken.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Kozijnen: Houten kozijnen, grotendeels dubbel glas.
• Grotendeels voorzien van rolluiken.
• Centrale verwarming: HR CV combi-ketel(Huur, Vaillant)
• Er is een bijdrage van de VVE verplicht. (o.a. opstalverzekering en reservering groot onderhoud)
• Voldoende (gratis) parkeermogelijkheid in de directe nabijheid.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Roserije 232", "zipCode": "6228 DP", "city": "Maastricht", "lat": 50.8263934, "lng": 5.7258337, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Roserije 232 A
Postcode
6228 DP
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort appartement
Maisonnette
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 125m²
Inhoud
ca. 433m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
2

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Huur)

Buitenruimte

Schuur
Inpandig

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.