Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Aureliushof 127 E, Maastricht

In Maastricht, in de wijk "Daalhof" bieden wij dit ruime, rustig gelegen, instapklaar appartement aan met lift. Dit appartement is voorzien van 3 slaapkamers en een aangenaam breed balkon met uitzicht op groen. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Er is een grote openbare parkeerplaats bij het complex aanwezig. Het centrum van Maastricht bevindt zich op fietsafstand, MUMC+ en UM zijn op 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Galerijflat

Woonoppervlakte
ca. 88m²

Inhoud
ca. 250m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1973

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

UPDATE 26-4-2021! : Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor dit appartement is het op dit moment helaas niet mogelijk meer om een bezichtiging in te plannen. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


UPDATE 26-4-2021! : Due to the extremely many requests and great enthusiasm for this apartment, it is unfortunately no longer possible to schedule a viewing at this time. Send your details by e-mail and we will put you name on the reserve list. We apologize for any inconvenience.


-Beschrijving:
Dit appartement wordt aangeboden door Goessens & Goessens Makelaardij.
In Maastricht, in de wijk "Daalhof" bieden wij dit ruime, rustig gelegen, instapklaar appartement aan met lift. Dit appartement is voorzien van 3 slaapkamers en een aangenaam breed balkon met uitzicht op groen. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Er is een grote openbare parkeerplaats bij het complex aanwezig. Het centrum van Maastricht bevindt zich op fietsafstand, MUMC+ en UM zijn op 10 automin. verwijderd.

Indeling:

-Kelder:
Hier bevindt zich de privé berging (ca. 8 m² groot) waar genoeg ruimte is voor fietsen/scooter of privé spullen. Deze berging is te bereiken via de lift of de trap.

-Begane grond:
In de mooie en ruime centrale entree treft u het bellentableau aan, de brievenbussen, een intercominstallatie, het trappenhuis en de lift. Via de trap of de lift bereikt u op de 4e verdieping het appartement.

-4e verdieping:
Vanuit de entree met garderoberuimte heeft u toegang tot de woonkamer. In de woonkamer ligt een laminaatvloer. Aan de voorzijde van de ruime woonkamer, voorzien van grote ramen, is toegang tot het brede balkon. Hier is het aangenaam zitten in het zonnetje!
De woonkamer (ca. 26,5 m² groot ) is ruim van opzet en voorzien van een nieuwere/gladde stuclaag, Ook is er onlangs een nieuwe laminaatvloer gelegd en zijn er nieuw deuren geplaatst.
De eetkamer is aangrenzend aan de half open keuken (ca. 14,5 m²) van waaruit toegang is tot de bijkeuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat (4 pits, 4 zones), een combimagnetron, een koelkast, een vaatwasser, een vriezer, een afzuigkap en een spoelbak. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken. Deze is geschikt is voor bergruimte en/of provisieruimte en is voorzien van een aanrechtblad en een bergkast. U treft hier ook de wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Tevens hangt hier de boiler (gehuurd, Volta).

Achter de woonkamer bevinden zich 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toiletruimte en een berging.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 11,5 m² groot. Deze slaapkamer is gelegen aan de galerijkant van het appartement.
• Inloopkast: In deze ruimte is een inloopkast gemaakt met aan beide zijden open kasten en een spiegel in het midden.
• Badkamer: De badkamer is ca. 3,5 m² groot en voorzien van een douche en een wastafelmeubel.
• Toilet: De toilet is wit betegeld en voorzien van een wandcloset.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Kozijnen: Houten kozijnen met dubbel glas.
• Grote parkeerplaats met genoeg parkeermogelijkheden aan achterzijde complex. Aan de achterzijde is tevens een aparte ingang naar de berging.
• In Daalhof en de directe omgeving bevinden zich diverse winkelcentra.
• Centrale verwarming: Er is een blokverwarming aanwezig in het complex.
• Boiler gehuurd € 16.02 per maand.
• Huidige VVE bijdrage: € 169,90,- per maand incl. watergebruik, onderhoudskosten, opstalverzekering en reservering groot onderhoud. Het voorschot aan stookkosten bedraagt € 60,- per maand. Dit voorschot wordt bij de servicekosten geteld en na een jaar volgt een eventuele afrekening.

-Omgeving:
In de omgeving zijn verschillende winkelcentra te vinden waaronder, winkelcentrum de 'Brusselsepoort'.
Ook recreatiemogelijkheden in de buurt, onderwijs en de binnenstad is snel per fiets, ov, auto te bereiken. Ten noorden van de wijk bevindt zich een golfterrein en een fijn wandelgebied. Het centrum van Maastricht is vlakbij en op fietsafstand te bereiken, het MUMC+ en de UM zijn op ca.10 automin. te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Aureliushof 127", "zipCode": "6215 SP", "city": "Maastricht", "lat": 50.8412132, "lng": 5.6510267, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Aureliushof 127 E
Postcode
6215 SP
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, Appartement
Woonlaag
4
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 88m²
Inhoud
ca. 250m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Lift

Energie

Isolatie
Grotendeels dubbelglas, Vloerisolatie
Warm water
Gasboiler huur
Verwarming
Blokverwarming

Buitenruimte

Schuur
Inpandig

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.