Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Adelbert van Scharnlaan F 6, Maastricht

Dit goed onderhouden appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement is centraal gelegen in de geliefde wijk ‘Scharn’ (Maastricht). Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, privé berging en een privé tuintje direct aangrenzend aan de woonkamer. Hier is het heerlijk zitten in de zomer. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Benedenwoning

Woonoppervlakte
ca. 55m²

Inhoud
ca. 176m³

Kamers
3

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1976

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

UPDATE : Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor deze woning is het op dit moment helaas niet mogelijk meer om een bezichtiging in te plannen. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE: Due to the extremely many requests and great enthusiasm for this house, it is unfortunately no longer possible to schedule a viewing at this time. Send your details by e-mail and we will put you name on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
DIT APPARTEMENT WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
Dit goed onderhouden appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement is centraal gelegen in de geliefde wijk ‘Scharn’ (Maastricht). Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, privé berging en een privé tuintje direct aangrenzend aan de woonkamer. Hier is het heerlijk zitten in de zomer. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Indeling:
-Kelder:
Privé berging , ca. 6m² groot, handig voor in gebruik als bergruimte. Tevens is er een gezamenlijke fietsberging.

-Begane grond:
Via de centrale hal bereikt u het appartement complex gedeelte. In deze entree bevindt zich de gezamenlijke bellenplateau en brievenbussen. Ook bevindt zich hier een lift en een trappenhuis.
Het appartement is bereikbaar via de buitenzijde (grotendeels overdekte doorloop). Aan de overzijde hebben sommige bewoners een privé parkeerplaats.
In de hal bevindt zich de meterkast, en de toegang naar slaapkamer 1 , de cv-/ en wasruimte en de woonkamer. Hier bevindt zich een laminaatvloer.
In de CV ruimte bevindt zich de boiler (eigendom) en de witgoedaansluiting. Deze netjes betegelde ruimte is ook handig in gebruik als berging bijvoorbeeld voor strijkplank, stofzuiger etc.
Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich 1 slaapkamer.
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12,0 m² groot. Voorzien van een laminaatvloer.
De woonkamer met open keuken (ca. 25,5 m² groot) is voorzien van een laminaatvloer en heeft veel lichtinval door de grote ramen aan de tuinzijde. De open keuken is voorzien van de volgende apparatuur: Gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, spoelbak.
Vanuit de woonkamer bereikt u slaapkamer 2.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 6 m² groot en heeft uitzicht op het prive tuintje/ terras. Via deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de badkamer.
• Badkamer: De betegelde badkamer (ca. 4 m² groot). De deur vanuit de woonkamer naar badkamer is enige tijd geleden verwijderd. De badkamer is nu bereikbaar via slaapkamer 2. Zodat de badkamer nu een ‘en suite’ badkamer is geworden.

-Tuin:
Een groot pluspunt aan dit appartement is dat deze volledig gesitueerd is op de begane grond en een privétuintje heeft. De tuin biedt veel privacy en is betegeld.

-Omgeving:
Deze benedenwoning is zeer centraal gelegen in de Maastrichtse woonwijk Scharn. Diverse voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer zijn op korte afstand bereikbaar. Het stadscentrum van Maastricht, MUMC+ en UM, zijn zeer kortbij gelegen.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct mogelijk indien gewenst door koper
• Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
• Zonnescherm aanwezig.
• Servicekosten voor dit appartement bedragen ca. €120,18 per maand. Dit is exclusief het voorschot van stookkosten, ca. €70,19 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen ca. €12,02 per maand. De servicekosten zijn incl. voorschot water, opstalverzekering, onderhoud algemene ruimte , opbouw reservefonds.
• 1 privéparkeerplaats is niet in eigendom maar huur. Deze is gehuurd tot ca. het jaar 2045. Dit huurbedrag is reeds afbetaald.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Adelbert van Scharnlaan F 6", "zipCode": "6226 HT", "city": "Maastricht", "lat": 50.8456785, "lng": 5.7244412, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Adelbert van Scharnlaan F 6
Postcode
6226 HT
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 55m²
Inhoud
ca. 176m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Warm water
Centrale voorziening, Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.