Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

7 Januaristraat 36, Maastricht

Per direct beschikbaar: In Maastricht (in de wijk Heer) gelegen, verrassend ruime, tussengelegen, uitgebouwde woning met 4 slaapkamers, garage en praktische omsloten tuin. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen, met alle voorzieningen, winkels, scholen e.d. in de directe omgeving.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 122m²

Perceeloppervlakte
ca. 140m²

Inhoud
ca. 395m³

Kamers
9

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1986

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

-Beschrijving:
Per direct beschikbaar: In Maastricht (in de wijk Heer) gelegen, verrassend ruime, tussengelegen, uitgebouwde woning met 4 slaapkamers, garage en praktische omsloten tuin. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen, met alle voorzieningen, winkels, scholen e.d. in de directe omgeving.

Indeling:

-Parterre:
In de hal (ca. 3,5 m2) treft u een fijne garderobekast (schuifkast) aan, in deze kast bevinden zich ook de gas-water en elektra meters.
Zowel in de hal als de gehele parterre ligt een mooie eikenhouten parketvloer.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.
De parterre is uitgebouwd door de aanbouw van een tuinkamer. Hierdoor is de woonkamer met keuken en tuinkamer samen maar liefst 50 m2 groot!
De zitkamer (ca. 31 m2) is aan de voorzijde gerealiseerd, een fijne ruimte met veel lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde.
De keuken (ca. 6 m2) is in het hart van deze ruimte, in een hoek gepositioneerd. De beige keuken is uitgevoerd in een hout-look. In de keuken is een 4 pits kookplaat geplaatst (elektrisch), een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. Verder gecompleteerd met een apothekerskast.
Achter de keuken bevindt zich de tuinkamer (ca. 13 m2) . Voor extra lichtinval in de tuinkamer zijn er 2 lichtkoepels geplaatst. Via de grote glazen pui heeft u d.m.v. de schuifpui toegang tot de achtertuin.
Via een deur in de woonkamer heeft u via een tussen halletje toegang tot de toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping

-Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze is slaapkamer is ca. 15 m2 groot.
• Slaapkamer 2: Deze is slaapkamer is ca. 11 m2 groot.
• Slaapkamer 3: Deze is slaapkamer is ca. 10 m2 groot, op dit moment is deze kleinste slaapkamer in gebruik als inloopkast.
• Badkamer: De badkamer is ca. 5,5 m2 groot. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een toilet, en een douche. Verder is er een wit wastafelmeubel geplaatst met een marmeren blad.

Via de trap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de 2e verdieping.

-Tweede verdieping:
Hier bevindt zich de 4e, ruime slaapkamer, en een waskamer. Ook op deze etage ligt een laminaatvloer.
De grote schuifkasten op de slaapkamer zijn fijne bergkasten.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 19 m2 groot.
• Waskamer: De waskamer is ca. 5 m2 groot, hier bevindt zich de wasmachineaansluiting, de mechanische ventilatie en treft u de (gehuurde) cv-ketel aan.

-De tuin:
De tuin is gelegen op zuid - westen. Praktisch is de onderhoudsvrije achtertuin, grenzend aan de tuinkamer. Deze is ca. 35 m2 groot. Fijn is het brede uitvalscherm op het terras; hier is het heerlijk zitten bij warme dagen. Via de tuin heeft u d.m.v. de garagedeur toegang tot de garage.

-De garage:
De garage is ca. 14 m2 groot, en voorzien van een aluminium kantelpoort.

Nadere bijzonderheden:
• De woning is praktisch gelegen, vlakbij winkels, scholen en voorzieningen.
• Voorzien van grotendeels rolluiken, en dubbel glas (m.u.v. badkamer)
• De cv-combi-ketel is gehuurd.
• Beschikbaar per direct.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Maastricht in de geliefde wijk 'Heer". Een gezellige woonbuurt op loopafstand van winkels en voorzieningen. Het centrum van Maastricht, MUMC+ (AZM) en UNI zijn op 5 min. fietsafstand te bereiken

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "7 Januaristraat 36", "zipCode": "6227 BC", "city": "Maastricht", "lat": 50.8420277, "lng": 5.7248832, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
7 Januaristraat 36
Postcode
6227 BC
Plaats
Maastricht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 122m²
Perceeloppervlakte
ca. 140m²
Inhoud
ca. 395m³

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.