Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Zeepweg 29, Gronsveld

Verrassend ruime, halfvrijstaande woning met o.a. garageberging, uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en onderhoudsvrije, omsloten tuin met achteringang.
Mooi gelegen, in een kindvriendelijke buurt tegenover een pleintje met speeltoestel.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 140m²

Perceeloppervlakte
ca. 225m²

Inhoud
ca. 540m³

Kamers
6

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1985

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Verrassend ruime, halfvrijstaande woning met o.a. garageberging, uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en onderhoudsvrije, omsloten tuin met achteringang.
Mooi gelegen, in een kindvriendelijke buurt tegenover een pleintje met speeltoestel.

Indeling:
-Parterre:
De hal is voorzien van een natuurstenen vloer. In de hal bevindt zich de meterkast en de toegangsdeur naar de living.
Prachtige ruime woonkamer met open keuken (ca. 50 m²). De keuken is aan de voorzijde van de woning gepositioneerd. Opvallend is de vele lichtinval in de woonkamer en keuken. Het grote raam aan de voorzijde en de grote glazen schuifpui met lichtstraat aan de tuinzijde zorgen hiervoor.
De grijze, met witte elementen toegevoegde keuken is uitgevoerd in hoogglans. In de keuken is de volgende apparatuur geïnstalleerd: koelkast, vaatwasser, magnetron en een inductiekookplaat (1 jaar oud) met afzuigkap. Het grijze kunststof werkblad maakt de keuken compleet.
In de keuken ligt een natuurstenen tegelvloer. In de woonkamer ligt een taupekleurige grindvloer.
Via de grote schuifpui aan de achterzijde heeft u toegang tot de achtertuin.
In de woonkamer is een toegangsdeur naar de bij ruimte. Op dit moment in gebruik als speelkamer voor de kinderen. Deze ruimte zou ook goed dienst kunnen doen als kantoorruimte aan huis, of als extra bergruimte. Indien gewenst kan deze ook nog als extra slaapkamer gebruikt worden.
Achter deze speelkamer treft u de garageberging aan. Deze is ca. 10 m2 groot en is voorzien van een handbediende kantelpoort.

-Eerste verdieping:
Via de deur in de woonkamer heeft u toegang tot de trap die u leid naar de eerste verdieping.
Op het tussen portaal bevindt zich de toiletruimte.
Op de eerste verdieping treft u aan: 3 slaapkamer en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 15 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot.
• Badkamer: De witte betegelde badkamer is ca. 6 m² groot, en voorzien van hoekbad, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.

-Tweede verdieping:
Achter een deur op de eerste verdieping bevindt zich de trap naar de tweede verdieping. Hier treft u de 4e slaapkamer aan.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 19 m² groot. Deze prachtige slaapkamer heeft veel lichtinval door het grote raam van de dakkapel. Praktisch zijn de schuifkasten voor het herbergen van kleren e.d. In deze ruimte bevindt zich tevens achter een separate cv-ruimte.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Tegenover de woning een pleintje met bomen én speeltoestel.
• Grotendeels voorzien van rolluiken (m.u.v. 4e slaapkamer).
• Deze woning is voorzien van dubbele beglazing op de begane grond. grotendeels in houten kozijnen, m.u.v. schuifpui achterzijde (aluminium), en de dakkapel(kunststof). De eerste verdieping is voorzien van enkele beglazing.
• Badkamer en garage hebben een wasmachine aansluiting.
• Siergrind vloer begane grond is verouderd.
• De Cv-combi-ketel is in eigendom.
• Een strook in de achtertuin is in bruikleen van de gemeente Eijsden-Margraten.
• Praktische achteringang achtertuin via poortje.
• Instapklare woning.

-Omgeving:
Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager en Aldi, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, peuterschool en twee kinderopvanglocaties. Gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+(AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Zeepweg 29", "zipCode": "6247 ES", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8067261, "lng": 5.7257468, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Zeepweg 29
Postcode
6247 ES
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 140m²
Perceeloppervlakte
ca. 225m²
Inhoud
ca. 540m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.